Skocz do zawartości

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

Pretty Woman.

chyba większość widziała juz.

Obejrzyjcie "Wojna państwa Rose"  - M.Douglas, D,DeVito, K.Turner - film o kochającej rodzince, ktora po zakupie nowego domu zaczyna sie sypac w szwach. D.dobry 8+/10.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 355 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Coś o seryjnych mordercach, najlepiej z takich filmów mniej znanych pokroju La isla minima, czy azjatyckich Sal in ja, Tellmiseomding, Zagadka zbrodni.

Opublikowano

Nie. Byłem w kinie i ledwo wysiedziałem. Bardzo słaby film. Aktorzy silą się na akcent, fabuła jest kiepska, nie ma cycków, a zakończenie jest do pupy.

Opublikowano

Znacie jakieś naprawdę zabawne filmy?

Przykłady naprawdę zabawnych filmów:

- Four Lions

- Doghouse

- Snatch

Opublikowano

Jak nie widziałeś to Clerks, jak widziałeś to Clerks.

Opublikowano

Masorz w dedykowanym temacie ostatnio jaral sie animacja z DC Liga Sprawiedliwosci. Sa jakies dobre baje ze stajni MARVELA? Ogladalem i podobaly mi sie odcinkowy spider-man i silver surfer. Jest cos pelnometrazowego?

Opublikowano

jakieś są, ale animacjom dc to pięt nie dorastają. może któreś ultimates spróbuj.

Opublikowano

Dr Strange chyba najbliżej do jakości rodem z DC. Tak to od biedy Next Avengers i Planet Hulk. Ale tak jak pisze Teka, to nie jest poziom DC.

Opublikowano

Znacie jakieś naprawdę zabawne filmy?

Przykłady naprawdę zabawnych filmów:

- Four Lions

- Doghouse

- Snatch

Big Lebowski

Adam's Apples

In Bruges

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam w moim poście 

Moja koleżanka życzy sobie obejrzeć dzisiaj wieczorem wysokiej klasy horror psychologiczny

Czy moglibyście mi coś polecić?

Pozdrawiam serdecznie 

Opublikowano

Opowieść o dwóch siostrach, 9 sesja, Drabina Jakubowa, Lśnienie, Milczenie Owiec

Opublikowano

Teraz to sie bujajcie czeresniaki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

...47 roninów, coś dobrego/wysokiej klasy ;

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polećcie coś w stylu Człowieka w ogniu, czyli brutalne rozprawianie się z typami którzy podpadli głównemu bohaterowi.

Opublikowano

"Taken" (2008) - klejnot w koronie tego typu filmów. Jednak tylko pierwsza część! Reszta to szit.

John Wick (2014) - Keanu strzela, bo

zabili mu psa

The Raid (2011)- może nie film zemsty, ale jest krwawo i męsko. Dwójka ponoć również daje radę (nie wiem, nie widziałem).

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Taken, John Wick i Raid widziałem, ale to Equalizer z chęcią sobie sprawdze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podajcie jakieś kultowe filmy. :D