Skocz do zawartości

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

Cichutko smieciu.

Ale dlaczego go obrazasz, on obrazil ciebie?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 355 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Po 1 obrazil.

Po 2 nie polecam, tylko tak jak NAPISAŁEM proponuje zeby cos moze wybral z tych podanych przeze mnie tytulow.

Po 3. Nie ogladalem ani Ultraviolet ani Aeon Flux, nie obejrze, ale nie wierze, ze moga byc gorsze od Underworld [emoji106]

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ogladalem ani Ultraviolet ani Aeon Flux, nie obejrze, ale nie wierze, ze moga byc gorsze od Underworld [emoji106]

Wspaniała logika, może zacznijmy teraz ludziom polecać katalogi z całymi listami filmów, w końcu może ktoś uwierzy, że są dobre!

Opublikowano

Ja pier,dole, co się stało z postem Kolesia? dlaczego znika post w  którym obraża Masorza,  a post w  którym masorz obraza zostaje, cos tu nie ten tego.

ban dla masroza, 20% dla kolesia, dziekuje.

Opublikowano

Tez tego nie kumam. Ale sa rowni i rowniejsi. Trudno. Olewam to.

Przeciez On nie pisal o dobre filmy, tylko o te, ktore sa chociaz podobne itp. Przeciez sam Underworld nie jest dobrym filmem... To wymienilem kilka, ktore moze Mu podejda. Jesli nie to nie zobaczy ich. Ja (pipi)e. Naprawde taka awantura o to? Niech nie oglada. Nie chcecie patrzec na ten post, to go skasujcie, proste. Po co od razu taka (pipi)burza o taki bzdet.

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

A dla mnie to jest ciekawe.

Żądam komisji śledczej, mamy twarde dowody na to że masorz jednak nie ma dystansu, kolejny fałszywy mesjarz, tfu ***rator.

Opublikowano

Jakis i wilkolakach a la Underworld? Wilkolaka z Del Toro widzialem jesli chodzi o cos w tej mance. Late Phases czy jakos tak odpada bo o nie taki wyglad wilkolakow mi chodzi. Swietne Dog Soldiers tez oblukane.

A typ mu poleca film o dwoch du/pach w lateksie :reggie:

Ktorych nie widzial :yao:

Opublikowano

Tez wole Mille i Charlize od wilkołaków

Opublikowano

Tez wole Mille i Charlize od wilkołaków

Nie wiadomo czy same nie skrywaja wilkolakow, gdzies.

Opublikowano

Żądam komisji śledczej, mamy twarde dowody na to że masorz jednak nie ma dystansu, kolejny fałszywy mesjarz, tfu ***rator.

Robert już się nie podniecaj tyle. Może narysuj jakąś donicę.

Koleś skończ się już kompromitować, bo żałośnie to wygląda.

Opublikowano

najlepszy film z wilkołakami to trick'r'treat.

Opublikowano

Robert już się nie podniecaj tyle. Może narysuj jakąś donicę.

Koleś skończ się już kompromitować, bo żałośnie to wygląda.

Hehe jak wszyscy liza po jajkach to jest fajnie.

Opublikowano

a z tych o wilkołakach to American warewolf in London.

Opublikowano

Dobrze. A Ty zapadaj powoli w sen zimowy i bądź cichutko już.

on mnie denerwuje 

Opublikowano

Ogladal ktos moze The Dark Valley? Ponoc porzadne, mroczne westernicho. Prawda to?

Opublikowano

Mam zagwozdkę, help. Wybieramy się z moją kobitą na nowe Star Warsy i o ile ja znam na pamięć tak ona widziała gdzieś tam kiedyś jedynie 4 i 5, ale i tak niewiele pamięta. No i nie mogę się zdecydować czy najpierw puścić nową trylogię a później starą czy na odwrót. Jakieś doświadczenia w tej materii macie? :)

Opublikowano

Tak jak filmy wychodzily w kinach. Bo w nowej trylogii jest wiele nawiazan do starej i jeszcze utrwalisz kobiecie taki obraz, ze to ta druga czerpie z pierwszej. Nie no, zart. Ale ogladajcie jak imperator nakazal.

Opublikowano

Nową w ogóle odpuście, po co się męczyć?

Lepiej zamiast niej obejrzyjcie recenzje Mr Plinkett'a.

Opublikowano

To niezły  z Ciebie serialowiec, jak sezon jest słaby to tez go opuszczasz?

Oglądać jak wychodziły, jak masz nastawienie pozytywne to tylko czasami się skrzywisz.

Edytowane przez Toudi_89

Opublikowano

No żebyś wiedział, że niektóre seriale stały się tak okrutnie słabe, że porzucałem je nawet w połowie sezonu. Nie widzę tutaj niczego zdrożnego.

Opublikowano

Nie mówie  o porzucaniu słabego serialu, mówie  o serialu który 3 sezony jest super, i nagle ma formę spadkową, ty opuszczasz 16 odcinków, i  lecisz nastepny sezon  jak się okazuje wreszcie dobry.