Ceglash 16 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Tak, pojawił się kolejny serial kryminalny, i oczywiście ja jako wielki fan detektywistycznych tasiemców musiałem go sprawdzić. The Mentalist opowiada historię niezależnego detektywa Patricka Jane'a który współpracuje z Biurem śledczym w Kalifornii CBI (California Bureau of Investigation). Dzięki zdolności obserwacji i postrzegania różnych rzeczy w sposób który przekracza możliwości innych ludzi, pomaga CBI w rozwiązywaniu najtrudniejszych zagadek kryminalnych. Moja opinia - na razie jest naprawdę przyzwoicie, tylko mam nadzieję, że serial nie obniży swoich lotów w przypadku kolejnych odcinków. Jeśli ktoś lubi oglądać perypetie detektywów z super zdolnościami a'la "Monk" to gorąco polecam! Cytuj
Di 849 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Jak Monk, mówisz... trzeba sprawdzić A jak wypada klimat? Poważniej niż u Adriana? Cytuj
Di 849 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Obejrzałem pierwszy odcinek. Jak dla mnie rewelacja! Serial idealnie wpasowuje się w moje gusta. Mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Ja jestem po dwoch odcinkach i jestem zadowolony, glowny bohater to fajna postac, a to juz cos. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi