Opublikowano 7 kwietnia 200916 l W czym tu jest bzdura? Jakoś u mnie na siłowni jest wielka różnica między wielkimi mięsniakami a małymi rzeźbiącymi ... Ale znawco ty wiesz wszytko lepiej :cierpienie:
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l Gosciu nie wie, o czym gada. Tez tak kiedys myslalem, when I was ten.
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l SpacierShark123 napisał(a): Mogą ale nie będą mieli widocznych tyle mięśni co np. bruce Oczywiscie ze nie. Beda mieli widocznych znacznie wiecej miesci, skoro ważą 2x tyle co on, przy podobnym bf% Cytat A tu taka porcja tego do czego dąże(jak myślicie w ile on wyrobił taką rzeźbe??) Chudzina straszna ;] A tak wogole, zeby zaczac sie rzezbic to trzeba miec najpierw co Najlepsi są tacy 60-kilowcy ktorzy przychodza na silownie i zapytani o priorytety odpowiadaja "rzeźba" ;]
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l Cytat ja bym mogl wygladac mniej wiecej tak, glupia fota ale wymiary i ksztalty kazdy widzi ja z takimi miesniami wstydzilbym sie zdjac koszulke przy ludziach _____________________________________ tak moglbym byc wyrzezbiony, wiecej mi nie trzeba
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l To że waże 60 kg to oznacza że mam nie chodzić na siłownie? Daje mi to satysfakcje i się dobrze czuję to robiąc.Niektórzy z was że tak powiem są poje...ani ... Wiem że się nie znam ;P.Ale przy wadze 50 kg powinno się chodzić na siłownie aby przybrać mase ;P
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l SpacierShark123 napisał(a): To że waże 60 kg to oznacza że mam nie chodzić na siłownie? Daje mi to satysfakcje i się dobrze czuję to robiąc.Niektórzy z was że tak powiem są poje...ani ... Wiem że się nie znam ;P.Ale przy wadze 50 kg powinno się chodzić na siłownie aby przybrać mase ;P Nie o to chodzi kolego. Twierdzisz że "koksy" nie są w stanie wyrzeźbić się tak jak Bruce- co jest absolutną nieprawdą. Zobacz sobie pierwszego lepszego "koksa" startującego w np. Mr. Olympia. Który z tych panów jest mniej wyrzeźbiony niż Bruce Lee? Rozumiem że "koksy" o których mówisz to świeżo upieczone małolaty, które nawpierdzielały się metki czy omki, jadą na masę i wyglądają jak zalane tłuszczem klocki i rzeźby u nich możesz nie uświadczyć, ale stwierdzenie, że nigdy nie będa tak wyrzeźbieni jak BL jest absolutnym Failem z twojej strony.
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l Siwy_ napisał(a): Cytat ja bym mogl wygladac mniej wiecej tak, glupia fota ale wymiary i ksztalty kazdy widzi ja z takimi miesniami wstydzilbym sie zdjac koszulke przy ludziach O_o a co jest z nimi nie tak ;o. zaje,bista sylwetka.
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l Kubaa__ napisał(a): Siwy_ napisał(a): Cytat ja bym mogl wygladac mniej wiecej tak, glupia fota ale wymiary i ksztalty kazdy widzi ja z takimi miesniami wstydzilbym sie zdjac koszulke przy ludziach O_o a co jest z nimi nie tak ;o. zaje,bista sylwetka. Widocznie w niektórych kręgach bycie dobrze i zdrowo zbudowanym jest obciachem
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l za bardzo napompowana klata, lapy pewnie tez. poza tym brzuch, dolny rzad szesciopaka wyglada tragicznie. ale oczywiscie to kwestia gustu, w kazdym razie ja za nic nie chcialbym wygladac jak schab, strone wczesniej wrzucilem fote z rzezba ktora mi sie podoba i tyle na ten temat
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l Nie wiem, co w dolnej części brzucha tragicznego. Rozumiem, że może Ci się to nie podobać (lekki koks), ale nie pisz, że wstydziłbyś się rozebrać z takim wyglądem Oo. Ja tam wyznaję zasadę, że klata może być tylko za mała, nigdy za duża. SpacierShark123 napisał(a): To że waże 60 kg to oznacza że mam nie chodzić na siłownie? Daje mi to satysfakcje i się dobrze czuję to robiąc.Niektórzy z was że tak powiem są poje...ani ... Wiem że się nie znam ;P.Ale przy wadze 50 kg powinno się chodzić na siłownie aby przybrać mase ;P Nikt nie mówi, że masz nie chodzić, mowa była o tym, że rzeźbienie się przy takiej wadze jest lekko dziwnym pomysłem. Rzeźbienie.
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l kotlet_schabowy napisał(a): SpacierShark123 napisał(a): To że waże 60 kg to oznacza że mam nie chodzić na siłownie? Daje mi to satysfakcje i się dobrze czuję to robiąc.Niektórzy z was że tak powiem są poje...ani ... Wiem że się nie znam ;P.Ale przy wadze 50 kg powinno się chodzić na siłownie aby przybrać mase ;P Nikt nie mówi, że masz nie chodzić, mowa była o tym, że rzeźbienie się przy takiej wadze jest lekko dziwnym pomysłem. Rzeźbienie. Dokladnie. Kazdy moze chodzic na silownie i kazdemu ja polecam. Tyle ze wazac 60 kg, nie bardzo wiem co mozna rzezbic Tu by sie raczej przydalo ze 20 kilo suchej masy. Siwy_, sa gusta i gusciki i ja to rozumiem. Ale pisanie ze wstydzilbys sie zdjac koszulke bedac tak (co by nie mowic - za(pipi)iscie i estetycznie) zbudowanym jest smieszne ;]
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l No ja jestem chudy biorę kreatyne + gainery i mam diete... chodząc na basen czy inne sprawy nie boje się zdjąć koszulke chociaż mam lekko wyrzeźbiony brzuch i kości . Jakbym miał taką klate to bym bez koszulki latał;D
Opublikowano 10 kwietnia 200916 l klata fajna i do brzucha nie mozna sie przyczepic :o tylko cyce za bardzo napompowane na mój gust. Ale ogólnie bardzo fajnie
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Co do tego gościa na którego spadł teraz temat: http://www.sfd.pl/No_to_i_ja-t322735.html 5 lat stażu + metanabol + winstrol included Swoją drogą jak na tylko 72kg przy 175cm to budowa kozak na maksa
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l No bardzo dobrze wyglada... ale troche za niski ;P by mial tak 185 i idealna figurka by byla
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l hustler napisał(a): Co do tego gościa na którego spadł teraz temat: http://www.sfd.pl/No_to_i_ja-t322735.html 5 lat stażu + metanabol + winstrol included Swoją drogą jak na tylko 72kg przy 175cm to budowa kozak na maksa lukaszu, oceniamy wyglad, a nie to co ktos bral :closedeyes: <sfd_rules>
Opublikowano 1 maja 200915 l HOT D-O-double_G napisał(a): Coś takiego by mi styknęło: Sylwetka naprawdę mega konkretna Po co przy stoisku z chipsami w osiedlowym spożywczaku chwalić się bicepsami? Edytowane 2 maja 200915 l przez Hela
Opublikowano 15 maja 200915 l hustler napisał(a): Co do tego gościa na którego spadł teraz temat: http://www.sfd.pl/No_to_i_ja-t322735.html 5 lat stażu + metanabol + winstrol included Swoją drogą jak na tylko 72kg przy 175cm to budowa kozak na maksa 5 lat stazu ? on tam ma zdjecie gdzies z raportem od szkolnej higienistki, nie wiem kiedy to bylo robione, ale ile on moze miec lat ? max z 23 ? 4 ?