Skocz do zawartości

Ideał, do którego dążycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 456
  • Wyświetleń 67,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Człowieku, synthol jest stosowany przed imprezami w określonych miejscach w celu dopełnienia wyglądu mięśnia a nie 24/7 wszędzie i to jeszcze tworząc mięsień. Sterydy owszem dawki z ameryki (dlatego e

• Statham - do zrobienia w rok na samych pompkach i drążku Cena - OK. w 5 lat się wyrobisz spokojnie Lesnar - kawał wieprza, do 120 nie da się "zmasować" , trzeba już w kołysce być bydlakiem   S

• No ale patrzę na ten temat z linku od Fenixa, i już pomijając, czy jest to pisane z dystansem czy nie, to ten koks na pierwszym zdjęciu to jest ucieleśnienie właśnie stereotypowego pakera, poćwiczył,

Opublikowano

W czym tu jest bzdura? Jakoś u mnie na siłowni jest wielka różnica między wielkimi mięsniakami a małymi rzeźbiącymi ... Ale znawco ty wiesz wszytko lepiej :cierpienie:

Opublikowano

Czyli że Twoja siłownia jest wyznacznikiem światowych standardów?

Opublikowano

Gosciu nie wie, o czym gada. Tez tak kiedys myslalem, when I was ten.

Opublikowano
  SpacierShark123 napisał(a):
Mogą ale nie będą mieli widocznych tyle mięśni co np. bruce

Oczywiscie ze nie. Beda mieli widocznych znacznie wiecej miesci, skoro ważą 2x tyle co on, przy podobnym bf%

Cytat
A tu taka porcja tego do czego dąże(jak myślicie w ile on wyrobił taką rzeźbe??)

Chudzina straszna ;]

A tak wogole, zeby zaczac sie rzezbic to trzeba miec najpierw co ;) Najlepsi są tacy 60-kilowcy ktorzy przychodza na silownie i zapytani o priorytety odpowiadaja "rzeźba" ;]

Opublikowano

Cytat
ja bym mogl wygladac mniej wiecej tak, glupia fota ale wymiary i ksztalty kazdy widzi :D

yclg9.jpg

ja z takimi miesniami wstydzilbym sie zdjac koszulke przy ludziach

christianbalez.th.jpg

tak moglbym byc wyrzezbiony, wiecej mi nie trzeba

Opublikowano

To że waże 60 kg to oznacza że mam nie chodzić na siłownie? Daje mi to satysfakcje i się dobrze czuję to robiąc.Niektórzy z was że tak powiem są poje...ani ... Wiem że się nie znam ;P.Ale przy wadze 50 kg powinno się chodzić na siłownie aby przybrać mase ;P

Opublikowano
To że waże 60 kg to oznacza że mam nie chodzić na siłownie? Daje mi to satysfakcje i się dobrze czuję to robiąc.Niektórzy z was że tak powiem są poje...ani ... Wiem że się nie znam ;P.Ale przy wadze 50 kg powinno się chodzić na siłownie aby przybrać mase ;P

Nie o to chodzi kolego. Twierdzisz że "koksy" nie są w stanie wyrzeźbić się tak jak Bruce- co jest absolutną nieprawdą. Zobacz sobie pierwszego lepszego "koksa" startującego w np. Mr. Olympia.

olympia2007_mro.jpg

Który z tych panów jest mniej wyrzeźbiony niż Bruce Lee?

Rozumiem że "koksy" o których mówisz to świeżo upieczone małolaty, które nawpierdzielały się metki czy omki, jadą na masę i wyglądają jak zalane tłuszczem klocki i rzeźby u nich możesz nie uświadczyć, ale stwierdzenie, że nigdy nie będa tak wyrzeźbieni jak BL jest absolutnym Failem z twojej strony.

Opublikowano
  Siwy_ napisał(a):
  Cytat
ja bym mogl wygladac mniej wiecej tak, glupia fota ale wymiary i ksztalty kazdy widzi :D

yclg9.jpg

O_o

a co jest z nimi nie tak ;o. zaje,bista sylwetka.

Opublikowano
  Kubaa__ napisał(a):
  Siwy_ napisał(a):
  Cytat

yclg9.jpg

O_o

a co jest z nimi nie tak ;o. zaje,bista sylwetka.

Widocznie w niektórych kręgach bycie dobrze i zdrowo zbudowanym jest obciachem ;)

Opublikowano

za bardzo napompowana klata, lapy pewnie tez. poza tym brzuch, dolny rzad szesciopaka wyglada tragicznie.

ale oczywiscie to kwestia gustu, w kazdym razie ja za nic nie chcialbym wygladac jak schab, strone wczesniej wrzucilem fote z rzezba ktora mi sie podoba i tyle na ten temat

Opublikowano

Nie wiem, co w dolnej części brzucha tragicznego.

Rozumiem, że może Ci się to nie podobać (lekki koks), ale nie pisz, że wstydziłbyś się rozebrać z takim wyglądem Oo. Ja tam wyznaję zasadę, że klata może być tylko za mała, nigdy za duża.

Nikt nie mówi, że masz nie chodzić, mowa była o tym, że rzeźbienie się przy takiej wadze jest lekko dziwnym pomysłem. Rzeźbienie.

Opublikowano
  kotlet_schabowy napisał(a):

Nikt nie mówi, że masz nie chodzić, mowa była o tym, że rzeźbienie się przy takiej wadze jest lekko dziwnym pomysłem. Rzeźbienie.

Dokladnie. Kazdy moze chodzic na silownie i kazdemu ja polecam. Tyle ze wazac 60 kg, nie bardzo wiem co mozna rzezbic ;) Tu by sie raczej przydalo ze 20 kilo suchej masy.

Siwy_, sa gusta i gusciki i ja to rozumiem. Ale pisanie ze wstydzilbys sie zdjac koszulke bedac tak (co by nie mowic - za(pipi)iscie i estetycznie) zbudowanym jest smieszne ;]

Opublikowano

No ja jestem chudy biorę kreatyne + gainery i mam diete... chodząc na basen czy inne sprawy nie boje się zdjąć koszulke chociaż mam lekko wyrzeźbiony brzuch i kości . Jakbym miał taką klate to bym bez koszulki latał;D

Opublikowano

klata fajna i do brzucha nie mozna sie przyczepic :o tylko cyce za bardzo napompowane na mój gust. Ale ogólnie bardzo fajnie

Opublikowano

No bardzo dobrze wyglada... ale troche za niski ;P by mial tak 185 i idealna figurka by byla ;)

Opublikowano
  hustler napisał(a):
Co do tego gościa na którego spadł teraz temat: http://www.sfd.pl/No_to_i_ja-t322735.html

5 lat stażu + metanabol + winstrol included 7.gif

Swoją drogą jak na tylko 72kg przy 175cm to budowa kozak na maksa

lukaszu, oceniamy wyglad, a nie to co ktos bral :closedeyes: <sfd_rules>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Byk. Trzeba tez miec do tego budowe - szkieletu rzecz jasna.

Opublikowano
  HOT D-O-double_G napisał(a):
Coś takiego by mi styknęło:

112j.th.jpg

Sylwetka naprawdę mega konkretna ;)

Po co przy stoisku z chipsami w osiedlowym spożywczaku chwalić się bicepsami?

Edytowane przez Hela

Opublikowano

On daje do zrozumienia, że się dobrze odżywia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  hustler napisał(a):
Co do tego gościa na którego spadł teraz temat: http://www.sfd.pl/No_to_i_ja-t322735.html

5 lat stażu + metanabol + winstrol included 7.gif

Swoją drogą jak na tylko 72kg przy 175cm to budowa kozak na maksa

5 lat stazu ?

on tam ma zdjecie gdzies z raportem od szkolnej higienistki, nie wiem kiedy to bylo robione, ale ile on moze miec lat ?

max z 23 ? 4 ?