Szarku 0 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Mogą ale nie będą mieli widocznych tyle mięśni co np. bruce Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 W czym tu jest bzdura? Jakoś u mnie na siłowni jest wielka różnica między wielkimi mięsniakami a małymi rzeźbiącymi ... Ale znawco ty wiesz wszytko lepiej :cierpienie: Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Czyli że Twoja siłownia jest wyznacznikiem światowych standardów? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Gosciu nie wie, o czym gada. Tez tak kiedys myslalem, when I was ten. Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Mogą ale nie będą mieli widocznych tyle mięśni co np. bruce Oczywiscie ze nie. Beda mieli widocznych znacznie wiecej miesci, skoro ważą 2x tyle co on, przy podobnym bf% A tu taka porcja tego do czego dąże(jak myślicie w ile on wyrobił taką rzeźbe??) Chudzina straszna ;] A tak wogole, zeby zaczac sie rzezbic to trzeba miec najpierw co Najlepsi są tacy 60-kilowcy ktorzy przychodza na silownie i zapytani o priorytety odpowiadaja "rzeźba" ;] Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 ja bym mogl wygladac mniej wiecej tak, glupia fota ale wymiary i ksztalty kazdy widzi ja z takimi miesniami wstydzilbym sie zdjac koszulke przy ludziach _____________________________________ tak moglbym byc wyrzezbiony, wiecej mi nie trzeba Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 To że waże 60 kg to oznacza że mam nie chodzić na siłownie? Daje mi to satysfakcje i się dobrze czuję to robiąc.Niektórzy z was że tak powiem są poje...ani ... Wiem że się nie znam ;P.Ale przy wadze 50 kg powinno się chodzić na siłownie aby przybrać mase ;P Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Masz dopiero 15 lat, całe życie przed Tobą. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 To że waże 60 kg to oznacza że mam nie chodzić na siłownie? Daje mi to satysfakcje i się dobrze czuję to robiąc.Niektórzy z was że tak powiem są poje...ani ... Wiem że się nie znam ;P.Ale przy wadze 50 kg powinno się chodzić na siłownie aby przybrać mase ;P Nie o to chodzi kolego. Twierdzisz że "koksy" nie są w stanie wyrzeźbić się tak jak Bruce- co jest absolutną nieprawdą. Zobacz sobie pierwszego lepszego "koksa" startującego w np. Mr. Olympia. Który z tych panów jest mniej wyrzeźbiony niż Bruce Lee? Rozumiem że "koksy" o których mówisz to świeżo upieczone małolaty, które nawpierdzielały się metki czy omki, jadą na masę i wyglądają jak zalane tłuszczem klocki i rzeźby u nich możesz nie uświadczyć, ale stwierdzenie, że nigdy nie będa tak wyrzeźbieni jak BL jest absolutnym Failem z twojej strony. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 ja bym mogl wygladac mniej wiecej tak, glupia fota ale wymiary i ksztalty kazdy widzi ja z takimi miesniami wstydzilbym sie zdjac koszulke przy ludziach O_o a co jest z nimi nie tak ;o. zaje,bista sylwetka. Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 ja bym mogl wygladac mniej wiecej tak, glupia fota ale wymiary i ksztalty kazdy widzi ja z takimi miesniami wstydzilbym sie zdjac koszulke przy ludziach O_o a co jest z nimi nie tak ;o. zaje,bista sylwetka. Widocznie w niektórych kręgach bycie dobrze i zdrowo zbudowanym jest obciachem Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 za bardzo napompowana klata, lapy pewnie tez. poza tym brzuch, dolny rzad szesciopaka wyglada tragicznie. ale oczywiscie to kwestia gustu, w kazdym razie ja za nic nie chcialbym wygladac jak schab, strone wczesniej wrzucilem fote z rzezba ktora mi sie podoba i tyle na ten temat Cytuj
kotlet_schabowy 2 731 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Nie wiem, co w dolnej części brzucha tragicznego. Rozumiem, że może Ci się to nie podobać (lekki koks), ale nie pisz, że wstydziłbyś się rozebrać z takim wyglądem Oo. Ja tam wyznaję zasadę, że klata może być tylko za mała, nigdy za duża. To że waże 60 kg to oznacza że mam nie chodzić na siłownie? Daje mi to satysfakcje i się dobrze czuję to robiąc.Niektórzy z was że tak powiem są poje...ani ... Wiem że się nie znam ;P.Ale przy wadze 50 kg powinno się chodzić na siłownie aby przybrać mase ;P Nikt nie mówi, że masz nie chodzić, mowa była o tym, że rzeźbienie się przy takiej wadze jest lekko dziwnym pomysłem. Rzeźbienie. Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 To że waże 60 kg to oznacza że mam nie chodzić na siłownie? Daje mi to satysfakcje i się dobrze czuję to robiąc.Niektórzy z was że tak powiem są poje...ani ... Wiem że się nie znam ;P.Ale przy wadze 50 kg powinno się chodzić na siłownie aby przybrać mase ;P Nikt nie mówi, że masz nie chodzić, mowa była o tym, że rzeźbienie się przy takiej wadze jest lekko dziwnym pomysłem. Rzeźbienie. Dokladnie. Kazdy moze chodzic na silownie i kazdemu ja polecam. Tyle ze wazac 60 kg, nie bardzo wiem co mozna rzezbic Tu by sie raczej przydalo ze 20 kilo suchej masy. Siwy_, sa gusta i gusciki i ja to rozumiem. Ale pisanie ze wstydzilbys sie zdjac koszulke bedac tak (co by nie mowic - za(pipi)iscie i estetycznie) zbudowanym jest smieszne ;] Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 No ja jestem chudy biorę kreatyne + gainery i mam diete... chodząc na basen czy inne sprawy nie boje się zdjąć koszulke chociaż mam lekko wyrzeźbiony brzuch i kości . Jakbym miał taką klate to bym bez koszulki latał;D Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 klata fajna i do brzucha nie mozna sie przyczepic :o tylko cyce za bardzo napompowane na mój gust. Ale ogólnie bardzo fajnie Cytuj
hustler 4 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Co do tego gościa na którego spadł teraz temat: http://www.sfd.pl/No_to_i_ja-t322735.html 5 lat stażu + metanabol + winstrol included Swoją drogą jak na tylko 72kg przy 175cm to budowa kozak na maksa Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 No bardzo dobrze wyglada... ale troche za niski ;P by mial tak 185 i idealna figurka by byla Cytuj
QBH 246 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Co do tego gościa na którego spadł teraz temat: http://www.sfd.pl/No_to_i_ja-t322735.html 5 lat stażu + metanabol + winstrol included Swoją drogą jak na tylko 72kg przy 175cm to budowa kozak na maksa lukaszu, oceniamy wyglad, a nie to co ktos bral :closedeyes: <sfd_rules> Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Coś takiego by mi styknęło: Sylwetka naprawdę mega konkretna Cytuj
kold 8 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Byk. Trzeba tez miec do tego budowe - szkieletu rzecz jasna. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 (edytowane) Coś takiego by mi styknęło: Sylwetka naprawdę mega konkretna Po co przy stoisku z chipsami w osiedlowym spożywczaku chwalić się bicepsami? Edytowane 2 maja 2009 przez Hela Cytuj
papi 2 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 On daje do zrozumienia, że się dobrze odżywia. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Co do tego gościa na którego spadł teraz temat: http://www.sfd.pl/No_to_i_ja-t322735.html 5 lat stażu + metanabol + winstrol included Swoją drogą jak na tylko 72kg przy 175cm to budowa kozak na maksa 5 lat stazu ? on tam ma zdjecie gdzies z raportem od szkolnej higienistki, nie wiem kiedy to bylo robione, ale ile on moze miec lat ? max z 23 ? 4 ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi