Skocz do zawartości

Ideał, do którego dążycie

Hubi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nogi ma jak szynki. Ja chyba mam jakiś inny priorytet właśnie, bo zdecydowanie bardziej dla mnie "zdrowa" sylwetka wydaje się Mr. Ong Baka. Taki kozak jak ten ostatni to zalatuje koksem jakimś na kilometr. Co nie zmienia faktu, że pewnie każda dobra sztunia by wolała takiego koksa, niźli Tonego. A chyba każdy lubi być doceniony przez fajne lachony.

Opublikowano

W sumie racja,ale to życie trzeba poświęcić żeby dojść do czegoś takiego.Ciekawe czy plecy też ma tak wyrzeźbione :P .

plecy tez ok

72829999u.jpg

nogi po prostu bardzo proporcjonalne do gory, jak na kulturyste to i tak nie ma zbyt duzych.

Opublikowano

Gdyby nie chudziutkie łapki i brak klaty to ten Tony nie wyglądałby najgorzej :rolleyes:

Opublikowano

W sumie racja,ale to życie trzeba poświęcić żeby dojść do czegoś takiego.Ciekawe czy plecy też ma tak wyrzeźbione :P .

plecy tez ok

72829999u.jpg

nogi po prostu bardzo proporcjonalne do gory, jak na kulturyste to i tak nie ma zbyt duzych.

Lepiej jak ze strony z podrecznika o anatomii.

Opublikowano

Nogi ma jak szynki. Ja chyba mam jakiś inny priorytet właśnie, bo zdecydowanie bardziej dla mnie "zdrowa" sylwetka wydaje się Mr. Ong Baka. Taki kozak jak ten ostatni to zalatuje koksem jakimś na kilometr. Co nie zmienia faktu, że pewnie każda dobra sztunia by wolała takiego koksa, niźli Tonego. A chyba każdy lubi być doceniony przez fajne lachony.

Nie jestes sam Oran. A co do tych lalun: z sylwetka Tonego tez nie mialbys raczej wiekszych klopotow :). tak swoja droga w 1000% bylbym zadowolony z bycia z jedna pania zyjaca na tym swiecie :rolleyes::blush:

Gość yaczes
Opublikowano

nick+auger+40.jpg taka wporzo nauturalna plazowa sylweta.

Pokaz mi na plazy kogos tak do(pipi)anego ;p

Co do ostatniego typa - faktycznie nieludzko to wyglada, ale proporcje za(pipi)iste.

Opublikowano

Moze po prostu to proporcje - zawsze chcialem miec szerokie plecy i bary, nigdy nie bylem i nie ejstem za taka kulturystyka jak u góry u chlopakow (fe)

Becksowi przydalyby sie moze wieksze cycki, no i tyle ;-)

idealna figura to polaczenie sylwetek Pitta i Beckhama jak dla mnie :D

Opublikowano (edytowane)

Beckham ma Twoim zdaniem szerokie plecy i bary?! oO

w porownaniu do 'waszych ' byczkow nie, ale mi by odpowiadaly takie w 100% ;))

no nie mam za duzych, nie ma tez sobie co stawiac poprzeckzi bardzo wysoko, bo latwo mozna sie zniechecic ;)

Edytowane przez banny
Opublikowano

W sumie to Becks jest nieźle zbudowany.Figura sportowca,nie ma czym się powstydzić na plaży.Wyglądać jak Beckcham=magnez na laski.Wiem,bo znam Dejwida.