Skocz do zawartości

Ideał, do którego dążycie

Featured Replies

Opublikowano

Ale laski lecą na jego kase, a nie na wygląd

• Odpowiedzi 456
  • Wyświetleń 67,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Człowieku, synthol jest stosowany przed imprezami w określonych miejscach w celu dopełnienia wyglądu mięśnia a nie 24/7 wszędzie i to jeszcze tworząc mięsień. Sterydy owszem dawki z ameryki (dlatego e

• Statham - do zrobienia w rok na samych pompkach i drążku Cena - OK. w 5 lat się wyrobisz spokojnie Lesnar - kawał wieprza, do 120 nie da się "zmasować" , trzeba już w kołysce być bydlakiem   S

• No ale patrzę na ten temat z linku od Fenixa, i już pomijając, czy jest to pisane z dystansem czy nie, to ten koks na pierwszym zdjęciu to jest ucieleśnienie właśnie stereotypowego pakera, poćwiczył,

Opublikowano

Wyglądać jak Beckcham=magnez na laski.

magnez_witb6_b.jpg

Opublikowano
  • Autor

Może i ma ciekawą budowe, ale na tym zdjęciu wygląda bardzo przeciętnie

EDIT: Nie znalazłem lepszego zdjęcia, chyba się pomyliłem

Edytowane przez Hubi.

Opublikowano

No byłby bardzo zadowolony gdyby był z taką jedną pania żyjącą gdzies na świecie

Ja też :wub:beyonce-picture-4.jpg

Dzieki Canabis.

A co do Idealu: Ja chce wygladac jak Tony Jaa, wiec rozumiem Bannego, czemu nie chce wygladac jak 2dzrzwiowa szafa.

Opublikowano

A co do Idealu: Ja chce wygladac jak Tony Jaa, wiec rozumiem Bannego, czemu nie chce wygladac jak 2dzrzwiowa szafa.

Spoko, wystarczy napisać że chcecie wyglądać jak Prince, a nie pisać o szerokich barach i plecach i wklejać zdjęcie kurczaka ;]

Opublikowano

Beckcham nawet jak szuflada nie wygląda, więc trochę kijowo chcieć wyglądac jak on.

Banny musisz konkretnie być zakompleksiony, aby zadowolić się taka sylwetką.

Opublikowano

'Zakompleksieniem' bym tego nie nazwal, po prostu mam braki, ktore trzeba nadrobic :D

Moze nei odroslem do poziomu podwyzszonego testosteronu? <koks>

Opublikowano

[spoko, wystarczy napisać że chcecie wyglądać jak Prince, a nie pisać o szerokich barach i plecach i wklejać zdjęcie kurczaka ;]

A gdzie pisalem o szerokich barach i plecach ?. Od poczatku jasno wskazywalem jaka sylwetka by mi odpowiadala :thumbsup:

Opublikowano

[spoko, wystarczy napisać że chcecie wyglądać jak Prince, a nie pisać o szerokich barach i plecach i wklejać zdjęcie kurczaka ;]

A gdzie pisalem o szerokich barach i plecach ?. Od poczatku jasno wskazywalem jaka sylwetka by mi odpowiadala :thumbsup:

Ty nie, banny tak.

Opublikowano

Banny to napierdzielaj te barki tydzien w tydzien szescioma roznymi cwiczeniami, a nie trac czasu na pisanie na forum o konsolach. Katuj je, a z czasem beda efekty <ok>

Opublikowano

Tak wracając do tematu, to mam swoje 3 typy wymarzonej sylwetki.

1. Odrobinę (5-8kg) chudszy Dexter Jackson (nie do osiągnięcia przez całe życie):

dj1r.jpg

dj2r.jpg

jackson4.jpg

2. Frank Zane (nieco bardziej przyziemna, ale dalej pozostająca w sferze marzeń):

zane1.jpg

318987994.jpg

3. Już całkiem przyziemna - Christian Bale w American Psycho:

american_psycho_002.jpg

christian_bale_in_american_psycho.jpg

PS. Taka ciekawostka - Frank Zane w wieku 64 lat:

zane3.jpg

Opublikowano

Na pierwszej focie na początku myślałem że to żółw nindża

Opublikowano

HOT D-O-double_G - Z Twoich idealow, to zdecydowanie jak... Christian Bale. Z tych wszystkich typow, to Bale moim zdaniem wyglada najlepiej, bo "najnormalniej". Nie jak chodzace mutanty :P. Oczywscie no offence ;)

Opublikowano

O właśnie to!

american-psycho.jpg

Chyba typ najbardziej zbliżony do mojego ideału, a i cel nie wcale taki odległy.

Oglądanie nagich facetów w internecie jest trochę krępujące;/

Opublikowano
  • Autor

oO takie coś

Ostatnie strony wyglądają jak temat "Kobiety"- tyle, że wersja dla dziewczyn/gejów :)

Opublikowano

Loki już mam, co z resztą? xDDD

Opublikowano

Coś takiego by mi styknęło:

112j.th.jpg

Sylwetka naprawdę mega konkretna wink.gif

Pamietacie tego gostka?

To obejrzyjcie to video:

Niezle motywujace moim zdaniem.

Opublikowano

Ja (pipi)e. No to co łapiemy za żelastwo i do roboty hehe