Sado 0 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Z tą wagą, to chyba coś ściemniał i ostro zaniżał ;p Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Z tą wagą, to chyba coś ściemniał i ostro zaniżał ;p Czemu? Pewnie po prostu jest kurduplem 170cm. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Z tą wagą, to chyba coś ściemniał i ostro zaniżał ;p Czemu? Pewnie po prostu jest kurduplem 170cm. Albo ma cienkie nogi Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 Albo jest napompowany wodą, która jest dużo lżejsza od mięśni, wiadomo. Nie umniejszając nikomu, bo szacunek za ten progres, ale wiadomo, że się dobrze musiał kłuć. Nie uznaję tego za coś złego, tylko tak mówię ku ścisłości, żeby ktoś sobie tu nie pomyślał, że na diecie i dobrym treningu tak sobie poleci. Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 Albo jest napompowany wodą, która jest dużo lżejsza od mięśni, wiadomo. Nie umniejszając nikomu, bo szacunek za ten progres, ale wiadomo, że się dobrze musiał kłuć. Nie uznaję tego za coś złego, tylko tak mówię ku ścisłości, żeby ktoś sobie tu nie pomyślał, że na diecie i dobrym treningu tak sobie poleci. Gdzie Ty tam widzisz napompowanie wodą? Prążki na barkach, świetna separacja, waskularyzacja. Gęby też nie ma specjalnie zalanej. Przyczepiliście się tej wagi, a tu nie ma nad czym się rozwodzić. ~80kg przy b. niskim bf% u 170cm kurdupla może robić wrażenie. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 ale znaczy co? wierzysz, że to bez towaru? Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 ale znaczy co? wierzysz, że to bez towaru? Nie wnikam w to czy brał coś czy nie (znając życie pewnie brał). Odnoszę się tylko do kwestii "zalania wodą". Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 ale znaczy co? wierzysz, że to bez towaru? ja wierze, jako pakol i krewny murzynow ma naturalne predyspozycje. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Jak to jest z ty wyglądem ? :)Panny lecą na bardziej fitnesową sylwetke a'la trzepiekoński chudzielec z kratą i żyłkami w kazdej partii ciała: Czy na koksika z forum sfd co to wpier.dala 6k kalorii dziennie i im bardziej nie moze sie posmyrac po plecach tym lepiej? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Pewnie coś pomiędzy Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Czyli dokladnie jak ja :potter: Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 (edytowane) Najważniejsze to sie sobie podobać. Laski nie lecą na jeden i tylko jeden typ, bo każda jest głupia na swoj włąsny niepowtarzalny sposób. Jednej sie spodoba pudzian, innej chudzielec, a jeszcze inna bedzie to miala w (pipi)e. Ja sam obstaje przy tym pierwszym typie Edytowane 22 października 2010 przez gekon Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Gekonik ,Ty nie "gadaj" tylko zamieszczaj swoją fote bo jestem ciekaw jak na Ciebie dieta działa i jak tam suniesz do przodu po ty odchudzaniu. Ja początkowo ciągle szedłem na mase ,ale jakoś ostatnio coraz bardiej zaczynam sie przekonywac o pierdyliarda żyłek i ogólnie wyglądającej fitnesowo sylwetki. A podobac to sie sobie podobac nie będe nigdy ,a tak to już jest jak się cwiczy i zawsze by się chciało miec gdzieś więcej. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 (edytowane) Spoko, wieczorem się ponapinam i coś wrzuce jednak na zdjeciu nie było widać znaczącego progresu to też darowałem sobie wklejanie i szyderstw ze strony prawdziwych pakerów i pulpetów:) wrzuce coś jak przytyje:) Edytowane 23 października 2010 przez gekon Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 No Gekon ma w sumie rację, ale od siebie dodam, że koks ma zawsze branie, a wyrzeźbiony chudzielec niekoniecznie. Czemu ? Prosta sprawa : koks ma tę przewagę, że na pierwszy rzut oka robi wrażenie. Chudy musi się rozebrać, posmarować oliwką i napiąć, żeby wyglądać jak na tych fotkach, w ubraniu wygląda po prostu przeciętnie. A, jak wiemy, liczy się pierwsze wrażenie. Mówię to na podstawie obserwacji życiowych, a nie z du.py. Koks z reguły ma zaje.biste dupeczki, sęk w tym, że też niekoniecznie zbyt ogarnięte. No ale samiec i samica alpha w końcu. No i nie mówimy tu o związku opartym na intelektualnych dyskusjach tylko czysto fizycznym pociągu. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 No Gekon ma w sumie rację, ale od siebie dodam, że koks ma zawsze branie, a wyrzeźbiony chudzielec niekoniecznie. Czemu ? Prosta sprawa : koks ma tę przewagę, że na pierwszy rzut oka robi wrażenie. Chudy musi się rozebrać, posmarować oliwką i napiąć, żeby wyglądać jak na tych fotkach, w ubraniu wygląda po prostu przeciętnie. A, jak wiemy, liczy się pierwsze wrażenie. Jak już pisałem, nie wszystkie lubią napakowanych Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 No Gekon ma w sumie rację, ale od siebie dodam, że koks ma zawsze branie, a wyrzeźbiony chudzielec niekoniecznie. Czemu ? Prosta sprawa : koks ma tę przewagę, że na pierwszy rzut oka robi wrażenie. Chudy musi się rozebrać, posmarować oliwką i napiąć, żeby wyglądać jak na tych fotkach, w ubraniu wygląda po prostu przeciętnie. A, jak wiemy, liczy się pierwsze wrażenie. Jak już pisałem, nie wszystkie lubią napakowanych wszystko jest wzgledne, zalezy jaki target obstawiacie i co reprezentuje facet soba poza duza klatą. Mimo wszystko mam podobne zdanie na ten temat jak kotlet. Rzuca sie w oczy zawsze ten przypakowany i robi zachwyt u lasek (ile to razy slyszalem jak kumpela wzdychala gdy takiego zobaczyla, ale zapytana czy chciala by takiego to odpowiedz brzmiala "nie" i wez tutaj zrozum. Najlepiej byc tym pośrodku Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 Pierwszy temat poświęcony tyraniu jaki widzę, gdzie podniecają się "muskulaturą" Tonego Jaa i Beckhama :o Z koksów mr olympia to przełom lat 70 80 i franco columbu. Ostatnie z Arnoldem Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Columbu wyglądał przekozacko, oczywiście w kategorii muskulatury kulturystycznej. Plecy to masakra. Jest niski, co w tym przypadku chyba jeszcze dodawało efektu. Ogólnie dowiedziałem się o nim z Pumping Iron, klasyk oczywiście. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Do tego miał sukcesy w boksie amatorskim, startował w strongmenach i brał udział w pokazach gdzie demonstrował swój power(np. rozrywając przez nadmuchanie 3 termofory z rzędu), swego czasu był jednym z najsilniejszych ludzi na świecie i to on trenując z arnoldem motywował go do zwiększania obciążeń przez co arni był kim był.Miał też totalnego fioła na punkcie diety(pożerał mase ryb).Ja też pierwszy raz zobaczyłem go w Pumping Iron i każdy kto nie widział tego dokumentu a choć troche interesuje się kulturystyką powinien to obczaić, choćby dla porównania jak kulturyści wyglądali kiedyś a jak wyglądają dziś a nie jarać się zapadniętą klatą pana muah thai (z całym szacunkiem dla tonego ale mistrz bruce zrobił by mu kungfu z dupy ) Cytuj
Gość Oran Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Mistrz Bruce zrobił by każdemu "kung fu z dupy". Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 No Tyler zawsze trzymał fason, ale po rocznych przygotowaniach do roli w troi poprawił się(własny trener, dieta itp.) Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 ja sie jaram wlasnie taka smukla, delikatna rzezba, to prawdziwy bat na kobiety pytanie: jak i w ile do tego dojsc w domowych warunkach? dieta+aerobik+ jakies tam ciezarki stykna, czy jednak trzeba na silke sie wybrac? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi