SpacierShark123 1 506 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 (edytowane) A widzisz najwidoczniej zaczynając nie miałeś żadnego pojęcia o sporcie jaki uprawiasz.Wiem jak jest na siłowni już wcześniej miałem styczność(ojciec ćwiczy 15 lat) i wiem jak to wygląda.Zbliżyć hmm uważam że jak będę ciężko pracował zbliżę się posturą do niego ale nie osiągnę tego samego chociażby przez nie możliwość poświęcenia się temu w takim stopniu oraz braku genetyki.(Tu już apropo zdjęc ;D)A to dziwne mam kumpli , którzy jedynie grają w piłkę i robią pompki a wyglądają jak chłop na pierwszym zdjęciu(troszkę lepiej mają brzuch wyrzeźbiony jak on ale reszta 1:1 ) Edytowane 8 października 2011 przez szarku123 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 To ciekawe, bo grajac w pilke nie zrobisz gornej czesci ciala Czekam na Twoje foty. Chce zobaczyc przyszlego Franco. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 (edytowane) No i do tego dążę że grają w piłkę a mają klatę jak koleś ze zdjęcia...Nie czuję przymusu udostępniania swoich zdjęć na forum . I nie przekręcaj bo nie mówiłem że będę jak Frank a że dążę do tego i moim zdaniem jak będę regularnie przez te 15-20 lat chodził na siłkę z odpowiednimi wspomagaczami to będę taki.Trochę wiary w siebie facecik ;D Po za tym podobne bysiory chodzą u mnie na siłowni więc nie wiem co tak walczysz ;O Edytowane 8 października 2011 przez szarku123 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 No wiadomo, zależy jakimi wspomagaczami. Jakbym miał w planach 10 lat siłki z najlepszymi dodatkami, to też bym celował wysoko . Nie wierzę, że od samego grania w nogę można mieć taką klatę. Nie jest to wbrew pozorom słaba sylwetka. Wiem jak wyglądają osoby chude z natury, które nic w życiu nie robią poza bieganiem i piłką, i serio daleko im do tych wrzuconych w tym temacie, niby szczupłych. Oczywiście wiem, że dużo zależy od człowieka, bo znam też takich, którzy są szczupli, nie ćwiczą, a mają, że tak to ujmę, rzeźbę, no ale i tak nie coś takiego, jak na tym foto. No i 2,5 roku to dla niektórych spory okres czasu, więc nie dziwne, że może to być dla nich cel ostateczny. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Nie chce mi sie znowu wchodzic w podobna dyskusje co z Litwinem. W kazdym razie rozumiem juz czemu go propsujesz. Myslalem, ze cwiczysz, czy tam zamierzasz cwiczyc na sucho. Powodzenia w dazeniu do celu. A mi wiary w siebie nie brakuje, wiem, ze nigdy nie bede wygladal jak franco, bo to niemozliwe z powodow oczywistych. Chce zobaczyc co da sie zrobic bez wspomagania. Z ciekawosci - ile masz lat? Pozdrawiam 1 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Nie hejtuje Ciebie i nie propsuje Litwina . Po prostu nie zgadzam się z twoim zdaniem.Może jest to uwarunkowane genetycznie ale nie raz widzę jak biegają u mnie po boisku piłkarze bez koszulek z taką posturą.Jako że są to moi kolesie wątpię aby coś kręcili i ćwiczyli po nocach w ukryciu. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 OK, ja nie zgadzam sie z Toba i na tym skonczmy Zastanow sie tylko, czy nie pracuja przypadkiem fizycznie. Z tym propsowaniem pomylilem Cie z kims innym - przepraszam. edit: Litwin, ostatni raz dalem Ci sie sprowokowac. Od teraz bede kasowal Twoje hejty bez zadnego ostrzezenia. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Co do pierwszego gościa. Chudy bo chudy ale ładnie wyrzeźbiona klatka nie budzi wątpliwości że nad nią pracuje, reszta ciała faktycznie może przypominać zwykłych podwórkowych piłkarzyków. Sporo osób które nie chodzą na siłownie mogą robić ćwiczenia domatora jak pompki, drążek czy machać sztangielkami a to też ma wpływ na to jak wyglądają. A drugiej foty nie trzeba komentować. Mówiąc że da sie tak wyglądać bez ćwiczeń tylko sie ośmiesza. Siłownia + dieta. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 O drugiej nie napisałem że można bez siłowni a raczej że nie jest to trudne do zrobienia więc bez przekręcania.Po 2 latach można spokojnie tak wyglądać. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Postarajmy się rozłożyć fotkę szpica,kolo ma dobrą klatę,małe łapki i szeroką obręcz barkową,ale bez masywnych barków.Przy dobrej genetyce można to zrobić na drążku i pompkach.Dorzucić wąskie podciągania na biceps,pompki wąsko na triceps i jeszcze raz powtarzam,przy dobrej genetyce jest to do zrobienia bez siłki.Ważny jest szybki metabolizm,dobra lokacja przyczepów mięśni i duża ilość włókien szybko kurczliwych w nich,by dobrze reagowały na trening. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Zgadzam się z szarku, sam miałem napisać, że aby tak wyglądać wystarczy jeść jak dziewczyna i pracować fizycznie lub podciągać się na drążku czy robić pompki. Mam kilku kumpli z podobną niedowagą, którzy wyglądają podobnie, a na siłowni nie byli ani razu. Fakt, pracują fizycznie i to dość ciężko (rusztowania). A wracając do tematu, idealna sylwetka dla mnie, dorzucę jeszcze z 5-7 kg mięsa i będę tak wyglądał ehhe Larry Scott, pierwszy Mr. Olimp 170cm, 93kg w najlepszej formie. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 (edytowane) Gdybys jechal ostro i kumacie na koksie to bys wlasnie tak wygladal (po X latach :F) - pekate barki, okragly bajceps, zbita sylwetka Dla mnie tez kozak, ale ja mam inny typ budowy :confused: Edytowane 10 października 2011 przez Czez Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Tylko z tymi łapami może być problem Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Triceps klasa, w bicepsie miał 50cm, czyli do zrobienia, ale na pompie. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Ale on mial 170 cm :potter: Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Eee, przecież to mało istotny element. :blum2: To moje 186cm chętnie bym zamienił na jakieś 176cm. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Ja bym nigdy nie zamienil. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 ja też bym się nie zamienił, również mam 186 i nie chciał bym ani cm wyżej ani niżej. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Moze ktos nie czyta wykopu wiec linkuje http://www.insomnia....ne-t663177.html Temat chyba odpowiedni bo byla tutaj mowa o tym, ze ktos cwiczy min. po to aby "podrywac laski". Cytuj
Gość Orson Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 zastanawiam sie czy autor tego posta (w sensie z linku, nie Fenix;-) pisał to powaznie<confused> Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Różni ludzie,różne powodu dla których ćwiczą,ogólnie podzielam "zarzuty"autora,tylko wydaje mi się że w złym miejscu szuka kobiety,małe % szanse że wyrwie na imprezie szanującą się dziewczynę.Za studentami nie przepadam i spieszę już wyjaśnić dlaczego,pękło coś we mnie gdy naginałem o 5:12 do pracy,a te leniwe łajzy wracały narąbane z imprezy,a potem się słyszy jak oni ciężko mają,a w roku szkolnym non toper imprezują.Nie oceniam ogółu,bo pewnie trafią się ludzie jak moja dziewczyna,która tyra od pon do piątku na studia(zaoczne)ale ilu takich jest? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 co z tego, ze wracały o 5 12 nawalone? ty nigdy nie imprezowałeś/ nigdy nie wracałeś nad ranem na cyku? wszystko dla ludzi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 co z tego, ze wracały o 5 12 nawalone? ty nigdy nie imprezowałeś/ nigdy nie wracałeś nad ranem na cyku? wszystko dla ludzi Nie,nigdy nie wracałem.A jaki miałem problem to opisałem,imprezują,a potem płacz jak ciężko na studiach. Cytuj
Gość Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Ale co przychodzą do Ciebie i Ci ryczą do ucha, że ciężko na studiach? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Ale co przychodzą do Ciebie i Ci ryczą do ucha, że ciężko na studiach? Nie,użalają się na przykład na forach takich jak to,ja im tez nie płaczę jak mi ciężko się pracowało w stoczni,po prostu wyrażam swoją opinię i dziwię się ze nie możesz jej zaakceptować? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi