Skocz do zawartości

Ideał, do którego dążycie

Hubi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany ostatnio kobieta przeglądała tel stary i puściła ten teledysk. 

Tak jak on by mi starczyło wyglądać, ciekawe czy pomagał sobie teściem.

Ale po drodze to by mi starczyło to jak ten wilkołak

-NEWS_MAIN-24585.jpg

Opublikowano

nie wiem o co tyle szumu z tym z teledysku, specjalnie wysłuchałem całej tej huyowej piosenki, a on i tak śmiga w ubraniu, jedynie na początku troche go widać i jakiegoś szału nie robi. ten wilkołak tym bardziej. ze sterydami to już wogóle przesada. 

Opublikowano

nie wiem o co tyle szumu z tym z teledysku, specjalnie wysłuchałem całej tej huyowej piosenki, a on i tak śmiga w ubraniu, jedynie na początku troche go widać i jakiegoś szału nie robi. ten wilkołak tym bardziej. ze sterydami to już wogóle przesada. 

Napewno wygląda milion razy lepiej niż ty

Opublikowano (edytowane)

A to wszystko dzieki zielonej kreatynie z vitalmaxa i thermo speed extreme.

Co koles jest wyciety przy tak za(pipi)istej definicji miesnia..

Chociaz ten brzuch mnie troche przeraza :F

Edytowane przez wronerro
Opublikowano

U mnie na silowni zawsze beka obecna. Kolesie popierdalaja non stop w pasach. Nie wazne czy triceps czy plecy, pas musi byc. Caly czas na krecie, po 25 gram dziennie. Ofcoz tluszcz sie leje nawet z uszu ale chuj z tym. Masa!!!!!

Pytam sie, kiedy jakas redukcja prosiaczki, to robia dziwne miny i dalej laduje kilo wiecej na barki i drze morde juz przy trzecim powtorzeniu, jak by doodbytniczo go ktos wlasnie sponiewieral. A pozniej ten czerwony ryj sie usmiecha i mowi, he kurczaczku, widziales?? What have been seen cannot be unseen. NIestety. No ale nic to. Najgorsze ze wmawiaja mlodym ze tak trzeba. Teraz w pasach juz chyba pol silowni lazi. W czasie treningu pija bialko i jedza banany. No kurwa, litosci.

Pojeby.

Ja tez mam pas, ale z lancuchem do podwieszania ciezaru extra jak sie podciagam itp, ale wieprze moga pomarzyc chocby zeby sie raz umialy podciagnac bez extra wagi do dupy przyczepionej.

Sorry, unioslem sie.

• Plusik 1
Opublikowano

Loko zrobiłeś mi dzień. Na szczęście nie miałem takich akcji na siłce ale musi to pociesznie wyglądać xD

Ja też nadal w domu, na strychu w zasadzie. Jakby dokupić wyciąg to mam niemal komplet.

Obecnie ławka i stojaki z Marbo, sztanga prosta, łamana, 4 hantle. 150kg żelaza, ławka na brzuszki i styka.