Kazub 4 583 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) nie wiem o co tyle szumu z tym z teledysku, specjalnie wysłuchałem całej tej huyowej piosenki, a on i tak śmiga w ubraniu, jedynie na początku troche go widać i jakiegoś szału nie robi. ten wilkołak tym bardziej. ze sterydami to już wogóle przesada. Napewno wygląda milion razy lepiej niż ty wiesz nie dam zdjęcia żeby cokolwiek tu udowadniać, ale pocieszaj się dalej. brzuch ma na pewno lepszy, bo ja mam huyowy. nie wiem jak on się nazywa, ale daj jakieś jego nie pozowane zdjęcie bez oświetlenia i tych wszystkich balsamów, to sie zobaczy (już wybacze mu że jest czarny). Nie wiem co bym musial zrobic by posiadac tak za(pipi)iscie wklesly i umiesniony brzuch ;[ pomijając genetykę, to musiał byś katować dietę, żeby być na odtłuszczeniu, z którym nie koniecznie czuł byś się dobrze na codzień, pomimo min zazdrosnych kolesi i lasek patrzących z podziwem na plaży w juracie Ja tez mam pas, ale z lancuchem do podwieszania ciezaru extra jak sie podciagam itp, ale wieprze moga pomarzyc chocby zeby sie raz umialy podciagnac bez extra wagi do dupy przyczepionej. beka z siłaczy nie będących w stanie się podciągnąć ani razu zawsze jest, ale podobnie jak z kurczaków drwiących ze 120 kilowych gości, że się nawet te 10 razy nie podciągają, kiedy kolo bierze na serię ciężar, jakiego owy prześmiewca nie ruszył by ze stojaka Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 beka z siłaczy nie będących w stanie się podciągnąć ani razu zawsze jest, ale podobnie jak z kurczaków drwiących ze 120 kilowych gości, że się nawet te 10 razy nie podciągają, kiedy kolo bierze na serię ciężar, jakiego owy prześmiewca nie ruszył by ze stojaka Widze nie zauważyłeś w ogóle wydźwięku mojego posta, ale zleje to bo ostatnio masz problemy z trybieniem i w ogole wiec peace. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 nie wiem o co tyle szumu z tym z teledysku, specjalnie wysłuchałem całej tej huyowej piosenki, a on i tak śmiga w ubraniu, jedynie na początku troche go widać i jakiegoś szału nie robi. ten wilkołak tym bardziej. ze sterydami to już wogóle przesada. Napewno wygląda milion razy lepiej niż ty wiesz nie dam zdjęcia żeby cokolwiek tu udowadniać, ale pocieszaj się dalej. brzuch ma na pewno lepszy, bo ja mam huyowy. nie wiem jak on się nazywa, ale daj jakieś jego nie pozowane zdjęcie bez oświetlenia i tych wszystkich balsamów, to sie zobaczy (już wybacze mu że jest czarny). Jeżeli on jest czarny to ja też. Wiesz co nie moge znaleść takiego zdjęcia na którym nie pozuje, jest w południe na kebabie z rodziną nie posmarowany balsamem tworzącym masę mięśniową, ale może go poprosze to mi przesle na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jak dla mnie w rok bez odżywek i lekko mozna się tak porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jakiś czas temu wspominałem, że chcę mieć sylwetkę Reema. Słusznie pisaliście, że musiałbym zainwestować w wiaderka na sterydy. Reem teraz bez koksów wygląda tak: jak sobie pomyślę, że musiałbym zacząć brać koksy to mnie szlag trafia. Wolę to robić naturalnie, oczywiście nigdy nie dojdę do takiego pułapu ale lepiej wycisnąć na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Akurat na tych fotkach wygląda na naturalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Mieliście racje jednak co do tego goscia z teledysku. Wczoraj po treningu klatki w odpowiednim oswietleniu wygladalem lepiej niz on, oprocz brzucha ktory mial sporo lepszy. A ten wampir to wogóle klapa. Tak jak kazub mowil ze oswietlenie zrobilo u niego swoje Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Wczoraj po treningu klatki w odpowiednim oswietleniu wygladalem lepiej niz on, oprocz brzucha ktory mial sporo lepszy. Fotkę zapodaj Wiktor. Edytowane 3 Lipca 2014 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Nikt jeszcze nie chciał zostać zyzzem? Coś nie tak tutaj Panowie się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Po fotach ze zlotu wszyscy chcą być jak Kazub c'nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jakiś czas temu wspominałem, że chcę mieć sylwetkę Reema. Słusznie pisaliście, że musiałbym zainwestować w wiaderka na sterydy. Reem teraz bez koksów wygląda tak: jak sobie pomyślę, że musiałbym zacząć brać koksy to mnie szlag trafia. Wolę to robić naturalnie, oczywiście nigdy nie dojdę do takiego pułapu ale lepiej wycisnąć na sucho. Ocb na jaednym jest bardziej latte na drugim choco! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Poziom tkanki tłuszczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 No i po prawej wydaje się nabity teściem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No i po prawej wydaje się nabity teściem . Bo ma bardziej płaskie czoło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Hormon wzrostu też powoduje przerost szczęki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Moj ideal: Tavi Castro btw; swietne buty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Widziałem kiedyś takie buty,typ w nich nogi ćwiczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Kanabis jest ideałem do którego dążę. Chce być niedojebanym dzikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Liti:fivefingeres :-) ok 360zl Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja osobiście nie przepadam, za typowymi bodybuildingowymi sylwetkami. Przerośnięte koksy, doyebane jak Rosja, imho zdecydowanie za duże kafary. Natomiast sylwetki modeli fitness to jest. Całą masę nazwisk mógłbym to wkleić, ale powiedzmy, że jeżeli chodzi o budowę, to Jeff Seid jest jak dla mnie np na tym zdjęciu idealny. Wszystkie proporcje na miejscu są, nogi są, brzuch jest, wszystko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ciekawe jak wygląda na masie,bo taka sylwetka do utrzymania przez cały rok jest zbyt ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 http://www.pakerzy.org/demot/53d020796abfd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 To jest chyba Bob Paris Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Kadr z filmu Southpaw, który wejdzie do kin w 2015, na zdjęciu Jack Gallahan. Ładnie do(pipi)ał. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Chyba Jake Gyllenhaal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi