gekon 1 787 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Ale laski lecą na jego kase, a nie na wygląd Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Wyglądać jak Beckcham=magnez na laski. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 3 stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 stycznia 2010 (edytowane) Może i ma ciekawą budowe, ale na tym zdjęciu wygląda bardzo przeciętnie EDIT: Nie znalazłem lepszego zdjęcia, chyba się pomyliłem Edytowane 3 stycznia 2010 przez Hubi. Cytuj
Shago 3 607 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 No byłby bardzo zadowolony gdyby był z taką jedną pania żyjącą gdzies na świecie Ja też Dzieki Canabis. A co do Idealu: Ja chce wygladac jak Tony Jaa, wiec rozumiem Bannego, czemu nie chce wygladac jak 2dzrzwiowa szafa. Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 A co do Idealu: Ja chce wygladac jak Tony Jaa, wiec rozumiem Bannego, czemu nie chce wygladac jak 2dzrzwiowa szafa. Spoko, wystarczy napisać że chcecie wyglądać jak Prince, a nie pisać o szerokich barach i plecach i wklejać zdjęcie kurczaka ;] Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Beckcham nawet jak szuflada nie wygląda, więc trochę kijowo chcieć wyglądac jak on. Banny musisz konkretnie być zakompleksiony, aby zadowolić się taka sylwetką. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 'Zakompleksieniem' bym tego nie nazwal, po prostu mam braki, ktore trzeba nadrobic Moze nei odroslem do poziomu podwyzszonego testosteronu? <koks> Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Są plusy. Ty po roku (dwóch) aerobów osiągniesz wymarzoną sylwetkę. Ja swojej nigdy w życiu ;] Cytuj
Shago 3 607 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 [spoko, wystarczy napisać że chcecie wyglądać jak Prince, a nie pisać o szerokich barach i plecach i wklejać zdjęcie kurczaka ;] A gdzie pisalem o szerokich barach i plecach ?. Od poczatku jasno wskazywalem jaka sylwetka by mi odpowiadala Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 [spoko, wystarczy napisać że chcecie wyglądać jak Prince, a nie pisać o szerokich barach i plecach i wklejać zdjęcie kurczaka ;] A gdzie pisalem o szerokich barach i plecach ?. Od poczatku jasno wskazywalem jaka sylwetka by mi odpowiadala Ty nie, banny tak. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Ej, w sumie to przed złapaniem kontuzji wyglądałem niemal tak jak beckham. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Banny to napierdzielaj te barki tydzien w tydzien szescioma roznymi cwiczeniami, a nie trac czasu na pisanie na forum o konsolach. Katuj je, a z czasem beda efekty <ok> Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Tak wracając do tematu, to mam swoje 3 typy wymarzonej sylwetki. 1. Odrobinę (5-8kg) chudszy Dexter Jackson (nie do osiągnięcia przez całe życie): 2. Frank Zane (nieco bardziej przyziemna, ale dalej pozostająca w sferze marzeń): 3. Już całkiem przyziemna - Christian Bale w American Psycho: PS. Taka ciekawostka - Frank Zane w wieku 64 lat: Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Na pierwszej focie na początku myślałem że to żółw nindża Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Na pierwszej focie na początku myślałem że to żółw nindża Coś w tym jest. Cytuj
Shago 3 607 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 HOT D-O-double_G - Z Twoich idealow, to zdecydowanie jak... Christian Bale. Z tych wszystkich typow, to Bale moim zdaniem wyglada najlepiej, bo "najnormalniej". Nie jak chodzace mutanty . Oczywscie no offence Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 O właśnie to! Chyba typ najbardziej zbliżony do mojego ideału, a i cel nie wcale taki odległy. Oglądanie nagich facetów w internecie jest trochę krępujące;/ Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 7 stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 stycznia 2010 oO takie coś Ostatnie strony wyglądają jak temat "Kobiety"- tyle, że wersja dla dziewczyn/gejów Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 Loki już mam, co z resztą? xDDD Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 Coś takiego by mi styknęło: Sylwetka naprawdę mega konkretna Pamietacie tego gostka? To obejrzyjcie to video: Niezle motywujace moim zdaniem. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Ja (pipi)e. No to co łapiemy za żelastwo i do roboty hehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi