wielad 0 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 no wlasnie, przydalby sie jakis tutorial jak robic zakupy z polski w usa. co jest potrzebne ze tam kupowac, ktore sklepy wysyłaja do polski, czy da sie kupic za pobraniem. itd, itd ja jestem zielony w tym temacie, i mysle ze pare osob tez by sie chetnie dowiedzialo jak robic zakupy w usa. prosze o jakis instruktarz na ten temat, tylko w miare sensowny dziex. Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Za pobraniem raczej nie widzialem Lepiej byc ogarnac pay-pala, bo jest to najczesciej spotykany sposob platnosci. Najlepiej skladac sie ze znajomymi, zeby rozlozyc koszty transportu. Lepiej unikac zamowien powyzej 1000$ zeby uniknac cla, taka jest teoria, bo zamawialismy kiedys paczke za okolo 2000$, gotowi na clo, a nam go nie doliczyli. Przy tej paczce transport do Polski DHLem kosztowal nas okolo 200 dolarów, ale paczka byla w w duzej mierze wypchana tshirtami za 10-20$ wiec mozesz sobie wyobrazic rozmiar. Ktore sklepy wysylaja do polski to raczej dziwne pytanie - kazdy raczej wysyła, w koncu to Ty placisz za przesyłke, a DHL albo AE dowiozą wszędzie. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 ...ale chyba jest tutorial jak robić zakupy przez internet? tyle tylko, że w Pchlim targu i nie dotyczy tylko ubrań Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 szeni rozpisał kiedyś elegancko w szmatach jak to wszystko wygląda. Niech ktoś zainteresowany skopiuje tutaj tamten post i styknie. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 No kur.wa, niech ktos to skopiuje, mi sie nie chce szukac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi