miki77 16 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Chodzi Ci o DLC? Jeśli tak, to tak - w tym wspomnieniu specjalnym chodzi tylko o zwykłe latanie bez celu. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Dżizas jak mnie ten Ezio wkurwia. Nie ma nawet startu do Altaira, jakiś chłopaczyna który sobie znalazł uniform w skrzynce starego i jest ultra asasynem. Na dodatek ten jego głos... tragicznie brzmią te postacie z tym akcentem włoskim, jakbym telenowelę oglądał To jedyne do czego mogę na razie się przyczepić. 2 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Hmm dziwne ja tam wole Ezio...... Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Miałem podobnie do tego całego E... i jeszcze te h.ujowee imię i te akcenty, ogólnie smenty.Odstawiłem na czas nieokreslony Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Po kilku dniach grania save nagle dzisiaj wyparowal. Na dysku konsoli nie ma sladu po save'ie z AC2. A myslalem, ze Oblivion mnie odstraszy bugami Cytuj
ashka 219 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 AC2 i AC:B słyną z wycinania save'ów. Na PC można się jeszcze jakoś uratować, na konsoli pozostaje wczytanie pliku z backupu, jeśli robisz. Znam ten ból, AC2 zrobił mi dokładnie to samo. Teraz po każdej sesji zgrywam plik z zapisem stanu na pen-drive'a. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Po straceniu save'a robilem backup. Cale szczescie sie nie przydal. Gra w kazdym razie warta ponownego podejscia. Zdecydowanie mniej monotonna niz AC1 - tylko postac Ezio swoim zachowaniem momentami doprowadzala mnie do szalu. Taki przerysowany wloch. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi