Skocz do zawartości

Assassin's Creed 2

oddball66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AC w WWII - mogloby wyjsc z tego cos fajnego ale mechanika musiaby zostac mieniona przez to ze wrog ma karabiny ;) czyli wyszla by nam gra laczaca Saboteura+Velvet Assassin ale pewnie pozostana przy mieczach by duzo nie modzic przy zmianie gameplay

Opublikowano

Też czytałem tego newsa na OC. Wiesz Ubi może sobie mówić, tym bardziej że pewno chcą żeby wersja pl zeszła. A jakie cyrki są z cenegą to każdy wie. Zresztą Ubi z PoP też namieszało z dodatkiem.

Mocno się zastanawiam czy brać pl wersje.

Opublikowano

witam panowie. mam problem z przejściem gry. wszystko do tej pory szlo jak po maśle, jednak zaciąłem sie w najbanalniejszym momencie jaki mozliwy.

chodzi o epizod gdzie wraca sie do akry jako altair. za chiny nie moge przejsc tego fragmentu w miejscu gdzie trzeba wejść na tą wieże. Altair nie chce sie zlapac belki wystającej ze sciany.

moze jakieś pomysły??

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

A, wrażliwym na spojlery radzę trzymać się z daleka od recenzji na Valhalli, znajdziecie tam ten spojler z kilku postów wyżej a recenzent wspomniał jeszcze o kilku innych niespodziewanych elementach gry żeby opisać jak bardzo fajny, zaskakujący i urozmaicony jest AC2, no cóż, po przeczytaniu recenzji na V juz taki zaskakujący nie będzie. Szkoda że w przedpremierowych gameplayach pokazali lotnie bo to mogła by być naprawdę niezła niespodzianka dla graczy.

Edytowane przez okoolarnik
Opublikowano

Powiem tak: jest to pierwsza gra, która od pół roku była w stanie mnie odciągnąć od Rock Banda 2. No jedynka to stopy liże sequelowi. To, ile tu można robić, to przechodzi ludzkie pojęcie.

Nareszcie jest możliwość płynnego wtapiania się w tłum i rozgrywka jest naprawdę różnorodna. Grafika jest piękna jak na standardy konsolowe.

Opublikowano

A ja całkowicie się zgadzam z Keymaker`em:) gra jest ogromna i co chwilę można robić coś innego:)

jeżeli chodzi o jedynke to pograłem 5 minut i sobie odpuściłem bo totalnie mi nie podeszła ta gra, nawet później nie próbowałem do niej wracać, dlatego też wcale mi się nie spieszyło by odpalić część drugą a tu takie pozytywne zaskoczenie:)

w wolnym czasie tylko w to łupie;) polecam