KIELiCH 81 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 (edytowane) A ciekawi mnie - i może ktoś mnie oświeci - dlaczego np. Dragon Age jest z dubbingiem, tylko polska wersja na płycie (jak w PoP), a chodzą z nią dodatki i na dodatek też są 100% po polsku (dubbing). Jakoś dało się to zrobić.. A ubi co?? Ma nas w d.. Jak kiedyś dla mnie EA było synonimem komerchy, plastiku i tandety - to ostatnio zmieniam o nich zdanie. A o ubi odwrotnie... Edytowane 30 grudnia 2009 przez KIELiCH Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Teraz synonimem tego co wspomniałeś jest Activsion, ale Ubi ich goni Chociaż drugi Assassin to imo wybitna gra. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Kupiłem lepszy miecz i automatycznie zastąpił mi poprzedni. Jeśli chciałbym powrócić do tego starego to jak mam to zrobić ? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Udać się do willi i do pokoju z uzbrojeniem (po lewej przy wejściu). Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Mam wersję UK Asasyna a chodzi mi o Uplay. Jak się doczytałem, skórki sobie nie ściągnę, bo jest blokada, za to dodatkowy grobowiec, ubranko oraz noże da się wygrać? Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Tak wszystko oprócz wspomnianego themu. Cytuj
viral 4 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Assassin 2 jest super gra jedyna rzecza ktora mnie denerwuje to to ze jak sobie skacze po budynkach to wydaje mi sie ze w 1 bylo to troche lepsze , tak pozatym to uwazam ten tytul za najlepsza gre w jaka gralem Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Tak wszystko oprócz wspomnianego themu. Ok, szkoda tylko że zmarnowałem punkty na jego zakup, zanim się zorientowałem Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Właśnie zauważyłem, że Ezio nie ma jednego palca u ręki. To jakoś historycznie jest uzasadnione. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Ezio ma wszystkie palce, przynajmniej te dłoniach . Nawet jest dosyć zabawna scenka, z Vinci, Ezio i wspomnianym palcem. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Pod koniec gry jedynie Machiavelli mu tego palca przypala w ramach rytuału przyjęcia do Asasynów(o ile pamiętam nie ucina). Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 (edytowane) Ezio ma wszystkie palce, przynajmniej te dłoniach . Nawet jest dosyć zabawna scenka, z Vinci, Ezio i wspomnianym palcem. W mojej wersji gry (jestem w sumie na początku, nie wyszedłem jeszcze z pierwszego miasta), ewidentnie, co widać dokładnie na zbliżeniu, brakuje mu palca serdecznego, w reku na którym ma to wyskakujące ostrze. Przypatrzcie się. Zdziwiło mnie to, nawiązując do tej zabawnej scenki z początku gry, o czym wspomniał SłupekPL. Sami zobaczcie. Fota komórą, ale widać, że brak palca. Edytowane 6 stycznia 2010 przez DaBig Cytuj
viral 4 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 ten ktorego sfotografowales to chyba altair jest i w przypadku altaira to by bylo mozliwe on chyba nie mial palca Cytuj
miki77 16 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 (edytowane) Tak, to Altair, nie Ezio, a on żył w czasach prawdziwych Asasynów, gdy nie było jeszcze zedytowanego przez Da Vinci'ego ostrza, pozwalającego na używanie tejże broni bez ucinania palca. Edytowane 8 stycznia 2010 przez miki77 Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 No tak, ale to tylko outfit, który można wygrać w UPlay (czyli wydaje mi się że Ezio się za Altaira przebiera) więc przebranie pozbawia go palca? Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 Nie. Jest moment w grze, a dokładnie sen Desmonda w którym gramy Altairem. A DaBig wybrał akurat ten moment na fotkę hehe. A Ezio ma wszystkie palce. Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 Faktycznie. Przybrałem strój Altaira, ale jako Ezio. Bo nie możliwe, bym kończył 5 sekwencję grając ciągle Altairem. Mogę wkleić inne fotki, np. z willi Montigniorich (czy jak to się piszę) w tle z matką Ezio. Być może, jest tak, jak napisał Satan, że przybierając outfit Altaira gubimy automatycznie palucha. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 Za Assassin's Creed Wiki: Alta?r's Robes doesn't actually have Ezio wear Alta?r's outfit, it changes the character model to Alta?r himself. This is shown as the left ring finger is amputated, the double blade doesn't have a physical form on the character despite being usable, and the beard Ezio gains in the final memory sequences is not present while playing as Alta?r in these sequences. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 Dla mnie to pójście na łatwiznę i tak, outfit outfitem ale to w końcu tylko przebranie a nie model postaci winien być... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 (edytowane) To jest wyjaśnione to model z Animus'a 1.0 załadowany do 2.0 - i to jest zaznaczone. Tak samo np jest wyjaśniony "bug" wg którego Altair nie mógł pływać w 1.0 Edytowane 9 stycznia 2010 przez Dr.Czekolada Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 No i właśnie to mnie zdziwiło. Tak jak pisze Satan. No ale już jest jasne. Cytuj
Yuurei 0 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 Skończyłem. Warto było. Dla mnie najlepsza gra 2009 z tych, w które grałem. Teraz trzeba czekać na część trzecią licząc, że utrzyma poziom Cytuj
popiol 16 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 Powiem krótko - gierka naprawdę miażdży i mówię to ja - osoba, która z jedynką spędziła tylko kilka chwil. Ale nie obejdzie się bez kilku pytań: 1. Ile ma się procent po ukończeniu głównego wątku? 2. Po przejściu gry można nadal sobie swobodnie wędrować między miastami i porobić sobie niektóre achievy? 3. Jestem w misji gdzie się lata na tych skrzydłach od Leonarda i nie mogę jej przejść :| Sporo się męczyłem, żeby w ogóle dolecieć w wybrane miejsce, ale z tym już sobie poradziłem i za cholerę nie mogę wylądować na tym dachu, trzeba coś wcisnąć na padzie? Bo jak manipuluje tylko lewym analogiem to Ezio ląduje na brzuchu i się rozpieprza ;/ Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie, że podczas synchronizacji gdy się wejdzie na punkt widokowy w tle przygrywa klimatyczna melodia z gry Mafia? (lekko zmodyfikowana) Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 ad2 tak ad3 O ile pamietam to pojawia sie przycisk na ekranie ktory musisz wcisnac, a potem scenka. Samemu sie nie laduje. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 @popiol wierzę, że to co piszesz w pierwszym zdaniu jest prawdą. podobnie jak Ty spędziłem z grą niewiele czasu (do momentu dojechania do drugiego miasta), bo mnie najnormalniej w świecie usypiała monotonią rozgrywki, questów oraz walką. właśnie czekam na AC2 i liczę, że tym razem w grę pogram 'nieco' dłużej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi