Cethu 13 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Mam pytanko, warto brać Bonfires of Vanities z 3 dodatkowymi lokacjami, czy to raczej strata punktów, i lepiej brać zwyczajną wersje? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Dużo stracę jak przejdę najpierw 2, a potem 1? Tak, w dwójce jest wiele nawiązań do jedynki. Bez znajomości jedynki, fabuła będzie dla ciebie wręcz dosłownie "kosmiczna" i w niektórych przypadkach bez ładu i składu lub po prostu "niepełna". Jedynka ma lepsze wprowadzenie do świata gry. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) a za płachtę Auditore też jest achiv. co do codexu jak juz masz strony, podchodzisz do tablicy, B żeby je wrzucić. jak już będziesz miał wszystkie na tablicy to Y żeby załączyć eagle vision, a później kombinuj, nie będę psuł zabawy najpierw trzeba się z Codexami do Leo przejść. dopiero po odczytaniu można przykleić na tablicy. Edytowane 28 lutego 2010 przez zimzvm Cytuj
Mani 685 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 ale zeby otrzymać achieva za płachte trzeba odwiedzić w niej każde miasto (i góry). Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 jeszcze jedno ale ,aby otrzymać płachtę to najpierw należy zebrać 100 piór Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 a za płachtę Auditore też jest achiv. co do codexu jak juz masz strony, podchodzisz do tablicy, B żeby je wrzucić. jak już będziesz miał wszystkie na tablicy to Y żeby załączyć eagle vision, a później kombinuj, nie będę psuł zabawy Mam kilka stron i nie są odszyfrowane. Jeszcze paru brakuje do kompletu i rozumiem, że wtedy dopiero mam włączyć eagle vision? Czy sam mam je na tej tablicy teraz odszyfrowywać? Za achivami nie przepadam. Wpadną to wpadną, bardziej interesuje mnie ten młot :] Ogólnie gra bardzo dobrze zrobiona względem jedynki. Czasami aż za bardzo przebajerowane się wydaje, ale wszystko na +. No może trochę mało strażników. W jedynce było chyba ich więcej. Załatwiło się jedną gr to zaraz była następna, albo sami przyszli, a tutaj to trzeba samemu szukać Cytuj
Mani 685 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Jak założysz płachte swej rodziny to strażnicy sami bedą sie na ciebie rzucać. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 @sznurek eagle vision możesz włączyć niezależnie od ilości posiadanych codexów. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 @Cethu: Jak podobały Ci się zamknięte poziomy z podstawki to bierz wersję rozszerzoną. Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 a za płachtę Auditore też jest achiv. co do codexu jak juz masz strony, podchodzisz do tablicy, B żeby je wrzucić. jak już będziesz miał wszystkie na tablicy to Y żeby załączyć eagle vision, a później kombinuj, nie będę psuł zabawy A zabawa jest przednia a szczególnie jak wszystko się uda . Mam pytanie posiadam polską wersję AC II jeżeli ściągnę dodatek to będzie mi kopcił czy nie ? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 jak to zwykle bywa w konfrontacji dlc vs pl wersja - nie Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Skończyłem gierkę, a mimo to dalej mam niedostępną dzielnicę we Florencji. Czy dopiero dlc ja odblokuje? Jest ona za mostem tam gdzie sie zaczyna grę. Druga sprawa to nie wiem czym były te dodatki z uplay i jak je uruchomić? Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 Aby odblokować dzielnicę musisz zakupić dodatek DLC Bonfire of the Vanities (uważaj, nie działa on z polską wersją gry) za 400 MSP. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 (edytowane) Nie za 400, a za 320 (sam dodatek Bonfire of the Vanites) lub 560 (dodatek + trzy nowe, zamknięte levele). Edytowane 6 marca 2010 przez miki77 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 Raczej jako ciekawostka, ale obejrzeć jak najbardziej warto Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Fajnie jest przytruć strażnika ukrytym ostrzem w tłumie i rzucić w tym miejscu kasę. Dosłownie się o nią zabijają :biggrin: Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 mam problem.. u siebie w mieście wszedłem do grobowca assasynów... niestety na samym końcu przez przypadek wyszedłem zamiast pozbierać skrzynki i ten znak(medalion?)... czy da się wrócić do grobowca po opuszczeniu go ? Cytuj
Gość IKIR4TOS Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Skrzynki w grobowcach są nie istotne, tak samo jak w reszcie lokacji. Za to nie ma osiągnięć, szkoda czasu na zbieractwo. Ale jakim cudem nie zgarnąłeś medalionu to już nie wiem. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 poprostu zbierałem skrzynki w pomieszczeniu gdzie jest medalion i przez przypadek otworzyłem wyjście Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 (edytowane) W tym grobowcu nie ma pieczęci (grobowiec w Monteriggoni), ale zawsze możesz cofnąć wspomnienie (wczytać starsze DNA) i sprawdzić na własnej skórze, bo mogę się mylić, ale chyba dobrze pamietam Edytowane 12 marca 2010 przez nuke` Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 już za daleko zaszedłem żeby się cofać Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 do grobowca chyba da się wrócić, nie sprawdzałem ale na logikę pewnie można. tym bardziej że to rodzinny grobowiec dodany jako bonus do zabawy. Cytuj
ONE! 0 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 mam pytanie bo podczas ostatniej misji mam tylko 14 na 30 str. kodeksu, powiedzono mi, że bede miał oznaczone strony kodeksu na mapce, chociaż tych symboli wogle nie ma. Jak moge je znaleść? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 aktywuj wszystkie view pointy i na mapie powinieneś mieć ikonkę w kształcie rombu a w środku coś co właśnie wygląda jak papirus/kartka papieru. a jak nadal ich nie możesz dostrzec to pobaw się filtrami w displayu żeby tylko to pokazywało na mapie. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Czy tych gości uciekających w grobowcach w ogóle da się dogonić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi