Colin 1 974 Opublikowano 18 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2010 nie. biegniesz za nimi tylko po to by dotrzeć do właściwej lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2010 zakonczylem. 19 godzin bez 2 minut gra mnie pochlonela calkowicie, dawno sie tak dobrze nie bawilem. Fajne patety i nie nudzila mnie tak jak czesc pierwsza zoabczymy co pokaza przy 3 odslonie warto brac dodatki ? czy jednak tylko sztucznie wydluzony czas gry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2010 Też muszę przyznać, że gra jest przekozacka. Już pierwsza część była wg. mnie dobrą grą, a dwójka jest świetna Poprawione po prostu wszystko, nie mogę się doczekać trzeciej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 warto brac dodatki ? czy jednak tylko sztucznie wydluzony czas gry ?? dolaczam do pytania. warto? i czy dzialaja z polska wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 (edytowane) niewiem czy warto bo mego Assassin's Creed wymieniłem za Metro. Nie działają z wersją PL. Edytowane 14 kwietnia 2010 przez Mani Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 Skąd wytrzasnąć peleryne Auditore? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 wszystkie (100) pióra musisz znaleźć i zanieść do domu, do tej skrzynki w sypialni matki. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 nie wiem czy bylo wiec jak powtarzam to przepraszam za spam. dzis odpalilem gre (wersja PL) i ku mojemu zdziwieniu cale menu bylo po rosyjsku. w opcjach mozna zmienic wersje dubingu i wlaczyc/wylaczyc napisy. nic wiecej. jezyk systemu mialem ustawiony na angielski, lokalizacja Polska. po zmianie jezyka systemu na rodzimy polskie menu wskoczylo bez problemu, ale niezly easter egg. jakos sie przemecze z polskim dashem na czas skonczenia AC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 ja miałem dokładnie taką samą sytuację z IL-2 Sturmovik. jakiś miesiąc czasu musiałem się 'męczyć' z polsko-angielskim dashem ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza
januszxp 1 Opublikowano 23 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 6 września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 września 2010 Za kilka dni wychodzi wersja GOTY, mająca podobno również spolszczone dodatki. Czy wie ktoś może, czy ściągając dodatki z marketplace też będę je miał w naszej wersji językowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 6 września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 września 2010 Skoro polska wersja gry nie obsługuje DLC (jak chyba wszystkie nowe gry Ubi), to dlaczego nagle miałaby obsługiwać? To, że będą spolszczone na płycie GOTY nie znaczy, że będą działały (i że będą spolszczone) te z Rynku. Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 6 września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 września 2010 No właśnie dlatego się waham. Odwracając sens twojej wypowiedzi - skoro polska wersja podstawki już współpracuje ze spolszczonymi dodatkami, to dlaczego nie miałaby współpracować z pobranymi z marketplace? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 6 września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 września 2010 Bo nie są spolszczone?? :potter: Chociaż tego nie wiem, nie interesowałem się tym Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 6 września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 września 2010 No właśnie - dlatego pytam, bo nie wiem, czy na marketplace są też już spolszczone. :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 19 października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 października 2010 goty kupiłem z UK, 50 zika wyszło za nóweczkę więc za(pipi)iście. Dawno żadna gra mnie tak nie bawiła, biegam sobie, zdobywam punkty widokowe, zrywam plakaty a fabuła sobie leży i czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 Czy wersja GOTY PL zawiera DLC. Gdzieś mi się obiło o uszy, że są tam tylko pierdoły z edycji kolekcjonerskich. Na froncie pudełka wspomniane są tylko sekretne lokacje i dodatkowe filmy, gdzie na wersji angielskiej pisze o DLC. No chyba, że tłumaczenie poszło przez translator... i additional game sequences zmieniło się w dodatkowe filmy... A tak przy okazji na jakim poziomie stoi tłumaczenie AC2? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 9 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2010 (edytowane) nie chce mi się wertowac 30 stron a moze ktoś miał podobny problem. Ściagnąłem angielską wersje z XBL i w czasie filmików często nie słychać głosów postaci. O co w ogóle chodzi bo na google znalazłem jak ludzie opisywali podobne problemy ale tylko i wyłącznie na PCty generalnie to jest głośno, potem zanika, słychac jak by zza ściany po chwili już ok hmm edit 2: dźwięki samej gry tez zanikają, boze co za kał ściągnąłem jeszcze raz i o dziwo pomogło Edytowane 11 grudnia 2010 przez jaszczoor Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 26 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2010 Dorwałem dopiero teraz i gra mi się w ogóle nie podoba. W jedynkę się zagrywałem i miałem tysiąc g. a w tego mi się nawet nie chce przejść. Beznadziejne sterowanie, chaotyczna narracja przez którą nie mogą zrozumieć wątku, nużące zbieractwo i subquesty. Chyba odsprzedam bo coraz bardziej mnie wku.rwia. Plus te błędy doprowadzają mnie do szału. Miałem pobić jakiegoś delikwenta, żeby wrócił do żony i pobiegłem po dachach, oczywiście spie.rdalając się kilka razy po drodze przeklinając twórców, a jak dobiegłem okazało się, że go nie ma nigdzie bo błąd. Dobrze, że kupiłem za psie pieniądze to odsprzedam i będzie ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 26 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2010 hmm.. ciekawe, wg mnie dwójka jest o niebo ciekawsza od jedynki. Właśnie sposób prowadzenia fabuły, ciekawe rozmowy, bardziej zróżnicowane misje spowodowały, że gra nie nużyła mnie ani trochę w porównaniu do jedynki (AC1 miałem dość po kilku godzinach przez straszną schematyczność). Również sterowania nie mogę się doczepić, no może oprócz tego, że irytujące jest rzucanie się na ludzi (bieg + B), gdyż często nie trafiałem na cel tylko kończyłem na grzbiecie NPCa. Bugów nie doświaczyłem chyba ani razu (nie wiem czy są patche, konsolę mam offline). Gra rewelka jeśli porównywać do poprzedniczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2010 Cos z pakietu DLC jest warte zakupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 30 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2010 Obydwa DLC IMO warto brać jak lubisz Assassina. Ale jeśli oszczędzasz to weź tylko drugi (najlepiej w pakiecie Premium, oczywiście jeśli nie masz kolekcjonerki). Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 30 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2010 Po ukończeniu głównego wątku da się dalej zwiedzać świat? Bo nie wiem czy robić teraz Karty Kodeksu i Prawdę, czy mogę później. Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 30 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2010 Można. Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 16 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2011 Czy w sekwencji 13 (lub 12 nie wiem) w wspomnieniu specjalnym (Latanie maszyną) jest jakieś konkretne zadanie czy tylko latam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi