Mops 0 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Witam, zauważyłem, że wiele osób które szykuje się na PGA nie ma stałych drużyn. Szukam 3 chętnych graczy do treningów i startu. Jaki mam poziom większość wie, moim atutem jest to, że gram często - okazji to improvementu więc nie zabraknie pisać do mnie na gg lub PM na forum. Bieniu zobowiązał się pomóc w ustalaniu taktyk na objectivy i na treningi, więc damy radę Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 ja nie wiem jaki masz poziom, jak masz lv. powyzej 40 to mozemy probowac cos skleic, ja co prawda wrocilem po roku przerwy, ale od 3 dni gram regolarnie po 3-5h (wieczorami) jak bedziesz dzis wieczoremto mozan cos przyciac jak by nie bylo na ostatnim PGA zrobilem z Molo 2 miejsce Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 ja nie wiem jaki masz poziom, jak masz lv. powyzej 40 to mozemy probowac cos skleic, ja co prawda wrocilem po roku przerwy, ale od 3 dni gram regolarnie po 3-5h (wieczorami) jak bedziesz dzis wieczoremto mozan cos przyciac jak by nie bylo na ostatnim PGA zrobilem z Molo 2 miejsce Nie no z tym drugiem miejscem to pojechałeś Goldi ;D A poważnie to spokojnie możecie z Mopsem pograć imo, obaj jesteście z Wawy. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 no nie masz co sie smiac bieniu, bo 2 miejsce bylo swoja droga jak by nie to ze ja huja gralem to byly realne szanse na wygrana, bo z tego co pamietam to fil i flaha wygrali jakimis 6 fragami (czas sie skonczyl). Naturalnie teraz to juz jakigo teamu bysmy nie sklecili to raczej nawet na 3 miejsce podium nie wskoczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi