s1ntex 0 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Łączę X'a z konsolą i mam problem. Często przerywa mi połączenie z obrazem, jest to lekko mówiąc - w(pipi)iające. Szczególnie w Rock Band'zie. Myślałem, że to wina taniego kabla HDMI, ale dzisiaj po 10 minutach dociskania kabla, aby wyświetliło obraz, w różnych stronach, tu wyginałem, tam luzowałem etc. Aż w końcu z całej siły docisnąłem.. i voila, obraz się pojawił. Oczywiście jak puściłem, obraz znów znikł. W monitorze wejście mam pionowo, więc zgaduję że kabel się luzuje i musi być dociśnięty, ale nie mam pojęcia jak przytwierdzić kabel do wejścia. Pytanie w sumie czysto praktyczne, ale może dacie jakiś pomysł.. Będę się zaraz bawił z taśmą, ale może wy cośzaproponujecie, Pozdrawiam ;->
Mustang 1 738 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Kup nowy kabel? Najtańszy.
s1ntex 0 Opublikowano 17 października 2008 Autor Opublikowano 17 października 2008 Ten kabel jest tani, 2 m za 16 zł bodajże, mam kupować nowy?
Gość Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) najtańszy w sensie żebyś jak najmniej wydał, bo ten który masz aktualnie się zdezaktualizował i nie zakładaj już kolejnego tematu by zadać następne idiotyczne pytanie Edytowane 17 października 2008 przez whitesand
Rekomendowane odpowiedzi