Opublikowano 19 czerwca 200915 l Ja wydłubuje srodek z kromki chleba, samą skorkę wrzucam na patelnie, smażę, potem w tę skorkę od chleba wbijam jajko, albo sadzone, albo roztrzepane (jak kto woli). Też ujdzie. A najczesciej to jem jajka na miekko i chleb z białym serem, do tego kakao Edytowane 19 czerwca 200915 l przez gekon
Opublikowano 20 czerwca 200915 l mega wypaśne kanapki typu: sałata, szyneczka, pomidorek, rzodkiewka, jajka na twardo i majonez. uwielbiam, jedwabiste śniadanie
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Jak mam czas i składniki to robię omlet na słodko z bananem. Do tego zimne mleko i chyba nie ma nic lepszego
Opublikowano 28 lipca 200915 l Ja właściwie śniadań nie jem zwłaszcza w wakacje bo wstaje po 12 i to już jest pora śniadaniowa, ale jak jem to płatnik lub jakieś jajko i wsio
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l smazone jajko + podsmazony pomidor, fasola w sosie pomidorowym heinza, tosciwo i herbata, ostatnio taki zestaw, styknie zeby pojsc do roboty i nie byc glodnym do konca zmiany.
Opublikowano 5 listopada 200915 l Co sobota robię sobie słodkie kombo na sadło i dziury w zębach - mleko z płatkami - grzanki z tostera (tak ze 4 sztuki) Na grzanki rozsmarowuję czekoladę nutella, albo milky way, czekam aż trochę się stopi i dowalam na to jeszcze dżem. - do tego soczek grejpfrutowy Wypas
Opublikowano 24 listopada 200915 l sniadania jadam w robocie, ostatnio bagietka + brie + czerwone winogrona. Za(pipi)iste.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Macie jakieś fajne szybkie przepisy na śniadania? Ja że swojej strony polecam szakszukę, niecałe 30 minut przygotowania. Czasem też jem na kolację. Nie wychodzi mi to tak ładne jak zdjęcia w internecie ale jest mega smaczne. Zawsze jem z patelni.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Teraz, Ukukuki napisał: Macie jakieś fajne szybkie przepisy na śniadania? niecałe 30 minut przygotowania. Polecam kanapke z serem. Ok 2min przygotowania.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Owsianka z kakałem i orzechami. Trzy minuty roboty, wygląda jak gó.wno ale dobre.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Na śniadanie tylko białko i / lub tłuszcz plus warzywa. Nie wyobrażam sobie jeść czego innego.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Dlaczego jesz widelcem z patelni. Czy to nie szkodliwe dla patelni? Ja na śniadanie mogę zjeść wszystko tylko nie mleko/kakao/płatki. Po tym momentalnie sraka, a jak nie to czuję się przejedzony.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Jem łyżką z tworzywa. Jak coś ten sos z pomidorów można przygotować wcześniej więc czas przygotowania dania to tylko czas ugotowania jajek więc z 30 minut robi się 5-10
Opublikowano 25 lutego 20196 l Znalazlem przepis Okrasy i on dal passate pomidorowa. Zrobie sobie to, nigdy wczesniej nie slyszalem o takim daniu.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Szakszuka Najlepsza z mozzarellą i tostami. Sos robię z cebuli, papryki, marchewki i pasty pomidorowej. Dobre żarełko.
Opublikowano 25 lutego 20196 l 4 minuty temu, Mejm napisał: Znalazlem przepis Okrasy i on dal passate pomidorowa. Zrobie sobie to, nigdy wczesniej nie slyszalem o takim daniu. Koledze to kiedyś poleciłem i tak mu to wyszło : Edytowane 25 lutego 20196 l przez Ukukuki
Opublikowano 25 lutego 20196 l 5 godzin temu, Ukukuki napisał: Macie jakieś fajne szybkie przepisy na śniadania? Ja że swojej strony polecam szakszukę, niecałe 30 minut przygotowania. Czasem też jem na kolację. Nie wychodzi mi to tak ładne jak zdjęcia w internecie ale jest mega smaczne. Zawsze jem z patelni. Przepis poproszę.
Opublikowano 25 lutego 20196 l 16 minut temu, Masorz napisał: Przepis poproszę. Ja z tego robię to jest najprostsza wersja ale czas przygotowania można skrócić tak jak panowie wyżej pisali stosując passate pomidorowa. https://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/sniadania/jajka_w_pomidorach/przepis.html