Figaro 8 275 Opublikowano 26 września 2019 Opublikowano 26 września 2019 co robi ta maca i do czego wsypujesz? 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 11 godzin temu, Figaro napisał: co robi ta maca i do czego wsypujesz? Korzystnie wplywa na masturbacje gracza Wsypuje 5g do geby i zapijam mlekiem. Zalezy mi tylko na walorach zdrowotnych nie smakowych wiec sie nie rozczulam Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 @kanabis, zdrowo się odżywiasz, dużo cwiczysz, generalnie dbasz o siebie, mówią, że nawet stuknąłeś se jakąś niedawno. Wrzuć jakieś aktualne foto swojej sylwetki w odpowiednim dziale. Dla naszej motywacji. Może wtedy i ja zacznę w p i e r d a l a ć korzenie zamiast steków... Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 (edytowane) A gdzie pisalem ze ZAMIAST A zamiast fotografii nago moze byc ostatnia morfologia i wyniki z duatlonu czy KONIECZNIE chcialbys mnie obejrzec w stroju adama? Moze jakas kawa lub herbata najpierw kolezko, troche taktu Edytowane 27 września 2019 przez kanabis 1 Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 59 minut temu, kanabis napisał: A zamiast fotografii nago moze byc A ktoś pisał o fotografii nago? Jaka spina XD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 jak inaczej sobie wyobrażasz nudesy? w ubraniu? Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 Godzinę temu, MAJOCHEY_PL napisał: A ktoś pisał o fotografii nago? Jaka spina XD No piszesz o sylwetce, sylwetke w koszulce przeciez wrzucalem jak opisywalem wrazenia z duatlonu wiec skoro taka nie starcza to chyba chcesz zobaczyc mnie nago nie tak? Nie nadinterpretuj staruszku zero spinki bo niby o co xD Ci starzy ludzie nigdy nie wyczuja zartobliwego tonu jak im nie powiesz w internetach, mam takiego kumpla 60 lat gracza (pisze powaznie teraz) to na zywo do rany przyloz ale jak cos popiszemy na mesangerze to typ nie jarzy kompletnie kiedy aie zartuje , czasem nawet sie obraza xd Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Kupiłem sobie dziś nasiona chia, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, żurawinę, gruszkę, jabłko, banana, mango i w(pipi)iłem to wszystko do porannej owsianki. Jeszcze sobie załatwię jagody goji i będzie l u k s. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Kredyt tez sobie zalatwiles? 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 myślałem że będzie mnie stać, ale cena nasion chia przeważyła o decyzji o chwilówce Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Chia zamień na siemię lniane, będzie taniej, a efekt podobny. Nieźle tam węgli doje.bałeś, swoją drogą. Ja po takim sniadaniu poszedłbym dalej spać Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 a mam też siemię, czasem dodaję do soków. co do węgli to nie wiem, nie znam się. Jeśli robię coś źle, to powiedz mi. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 @krupek ale ja tak serio pytałem staram się od paru tygodni żyć zdrowiej, przejąć kontrolę nad swym życiem, odpuściłem sobie cukier i sól, zacząłem jeść pożywne śniadania, skończyłem z zamawianiem jedzenia i każdy obiad robię sam od podstaw, szukam pracy bez nocek by nie rozpie.rdalać sobie regularności snu. Innymi słowy jak robię coś źle to napisz, staram się ustalić jakiś dobry jadłospis aby mieć jakąś energię do działania i chęć do życia. Dlatego pytam mądrzejszych ode mnie. Czyż nie od tego jest internet. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 Teraz, Figaro napisał: i każdy obiad robię sam od podstaw, szukam pracy bez nocek No właśnie, jakbyś ciężko/długo tyrał, to nie miałbyś czasu na samodzielne robienie obiadu od zera. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 obecnie legalizuję wodomierze, które idą do polskich mieszkań, nie jest lekko historie i przekręty jakie bym wam mógł opowiedzieć o wodomierzach... Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 To trzeba na spokojnie usiąść. Musisz poczytać o podstawach odżywiania, o makro, mikro i wtedy pytać w spartakusie, tam ktoś zawsze pomoże. Jak już cukier ograniczyłeś i gotujesz sam, chcesz dbać o sen to i tak już duży krok. 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 30 minut temu, Figaro napisał: obecnie legalizuję wodomierze, które idą do polskich mieszkań, nie jest lekko historie i przekręty jakie bym wam mógł opowiedzieć o wodomierzach... No ja bardzo chetnie poslucham bo mam wrazenie, ze mnie moj wodomierz robi w ch.uja z tymi cokwartalnymi niedoplatami. W ogole mozna sprawdzic jakos czy wodomierz dobrze liczy? Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 Ty jako typowy mieszkaniec nie możesz, przykro mi ale jest w ch.uj możliwe, że cię wodomierz w ch.uja robi. więcej nie powiem, cii. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 (edytowane) No można sobie zamontować swoje wodomierze na dojściu do każdego kranu, tylko byłoby to dość kłopotliwe i nie zawsze się da. Edytowane 6 października 2019 przez krupek Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 "Nie da się" - zwrot dla ludzi, którzy mają za mało pieniędzy. W dniu 6.10.2019 o 22:30, Figaro napisał: Ty jako typowy mieszkaniec nie możesz, przykro mi ??? Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 Tak cos czułem, że Bob Budowlaniec zaraz sie uczepi .:p Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 Wypraszam sobie! Obecnie dorzucam sobie (obok ślusarki, spawania, obsługi pojazdów budowlanych) oklejanie aut i wszystkiego co się da folią. Kumpel mnie zaraził - dla ludzi ogarniętych manualnie do wyuczenia w pół roku i można w ciepełku robić na fuszkach stówkę za godzinę lekko brać. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 4 roboty i prochy na pobudzenie. Ale czego sie nie robi dla jedzenia z mikrofali za 3k miesiecznie. 3 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 R O B O L 2.0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi