Skocz do zawartości

Bioshock 2

Shakeawake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Gość konstant
Opublikowano

Pogralem troche i musze przyznac, ze gra calkiem przyjemna.

Fakt, amunicji jest strasznie duzo, ale wystarczy przejsc jedna wieksza walke i juz jest znacznie mniej.

Graficznie bez rewelacji.

Najwiekszym minusem jak dla mnie jest za duzo trofeow za tryb multi. Bezsens.

Jaka taktyke polecacie na najwyzszy poziom trudnosci ?

Tzn w jakie bronie i Plasmidy inwestowac ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takie pytanie bo zastanawiam się nad kupnem DLC i chciałbym wiedzieć czy Waszym zdaniem naprawde warto? Jak się ma kwestia lagów w multi? Czy nadal one są dość uciążliwe jak to było jeszcze z jakieś 2-3 miesiące temu? No i czy jeszcze w miare dużo ludzi gra? Prosiłbym o Wasze opinie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Troche wypadlem z tematu Bioshocka od jakiegos czasu. Minervas Den i Protector Trials to jedyne singlowe DLC, ktore wyszly? Jest cos jeszcze, czy tylko te dwa?

edit: ile mniej wiecej zajmuje kazdy z nich?

Edytowane przez VoytecCFC
Opublikowano

Ostatnio była promocja na dodatki do BioSkocka 2 , za 50 PLN chyba.. niestety nie zdążyłem się załapać..

Dopiero rozpoczynam przygodę z Bioshock :D ale kilmacik trzyma.. grałem w pierwszą część na PC..

Zapraszam do multi:

PSN ID : Bllu-Man

Jeżeli ktoś chce boostować tytuł..

• 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
Gość Szprota
Opublikowano

Pograłem sobie w ten multik i powiem wam że trochę się wciągnąłem. Takie trochę teamfortrestowate. Najważniejsze żeby ludzie grali

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapytam jeszcze tutaj. kumpel chciałby poznać serię Bioshock, ale kupił Bioshock 2 i pyta czy wciągnie się w klimat zaczynając od tej części. czy rozgrywka jest równie fajna co w 1? osobiście zaczynałem od 1 i byłem nią zachwycony te 5 lat temu ale nie wiem jak z dwójką?

Opublikowano

Rozgrywka w dwójce to po prostu dopracowana, miejscami ulepszona jedynka. Na minus słabiutki, "lewicowy" antagonista i jazda pociągiem z "misji" do "misji" przez 3/4 gry. A przygodę z serią najlepiej zacząć rzecz jasna od oryginału.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wie ktoś może, czy Bioshock Ultimate Rapture Edition ma wszystkie dodatki na płycie czy jakieś kody są? I czy faktycznie są tam wszystkie dodatki jakie wyszły czy może coś brakuje?

Opublikowano

Wie ktoś może, czy Bioshock Ultimate Rapture Edition ma wszystkie dodatki na płycie czy jakieś kody są? I czy faktycznie są tam wszystkie dodatki jakie wyszły czy może coś brakuje?

Jest wszystko, niczego nie brakuje. Spiesz się coraz mniej ludzi cebuli trofea on line. Sam ledwo porobiłem przy pomocy kilku dobrych ludzi ale i tak nie było różowo. 

• Plusik 1
  • 4 miesiące temu...