sprite 1 783 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nowy patch 3 sierpnia: http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/07/28/bioshock-2-patch-coming-august.aspx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Gra Bioshock 2 nie jest dostępna po polsku? Na jednej z aukcji firma zaznaczyła, że wersja językowa gry jest polska, więc pytam. Nie ma polskiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Pogralem troche i musze przyznac, ze gra calkiem przyjemna. Fakt, amunicji jest strasznie duzo, ale wystarczy przejsc jedna wieksza walke i juz jest znacznie mniej. Graficznie bez rewelacji. Najwiekszym minusem jak dla mnie jest za duzo trofeow za tryb multi. Bezsens. Jaka taktyke polecacie na najwyzszy poziom trudnosci ? Tzn w jakie bronie i Plasmidy inwestowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bellevar 6 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja mam takie pytanie bo zastanawiam się nad kupnem DLC i chciałbym wiedzieć czy Waszym zdaniem naprawde warto? Jak się ma kwestia lagów w multi? Czy nadal one są dość uciążliwe jak to było jeszcze z jakieś 2-3 miesiące temu? No i czy jeszcze w miare dużo ludzi gra? Prosiłbym o Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Troche wypadlem z tematu Bioshocka od jakiegos czasu. Minervas Den i Protector Trials to jedyne singlowe DLC, ktore wyszly? Jest cos jeszcze, czy tylko te dwa? edit: ile mniej wiecej zajmuje kazdy z nich? Edytowane 31 Stycznia 2011 przez VoytecCFC Cytuj Odnośnik do komentarza
Bllu-Man 0 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ostatnio była promocja na dodatki do BioSkocka 2 , za 50 PLN chyba.. niestety nie zdążyłem się załapać.. Dopiero rozpoczynam przygodę z Bioshock ale kilmacik trzyma.. grałem w pierwszą część na PC.. Zapraszam do multi: PSN ID : Bllu-Man Jeżeli ktoś chce boostować tytuł.. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 uff jak sie ciesze ,ze zmeczylem tego bioshocka. jakaz to byla nudna gra:/ . dawno nic mnie tak nie wynudzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 A to mam pytanie, po co w takim razie w to grałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 jak zaczynam w cos grac ,to musze to przejsc bo nie zasne.taki mam charakter Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pograłem sobie w ten multik i powiem wam że trochę się wciągnąłem. Takie trochę teamfortrestowate. Najważniejsze żeby ludzie grali Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Zapytam jeszcze tutaj. kumpel chciałby poznać serię Bioshock, ale kupił Bioshock 2 i pyta czy wciągnie się w klimat zaczynając od tej części. czy rozgrywka jest równie fajna co w 1? osobiście zaczynałem od 1 i byłem nią zachwycony te 5 lat temu ale nie wiem jak z dwójką? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Rozgrywka w dwójce to po prostu dopracowana, miejscami ulepszona jedynka. Na minus słabiutki, "lewicowy" antagonista i jazda pociągiem z "misji" do "misji" przez 3/4 gry. A przygodę z serią najlepiej zacząć rzecz jasna od oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Wie ktoś może, czy Bioshock Ultimate Rapture Edition ma wszystkie dodatki na płycie czy jakieś kody są? I czy faktycznie są tam wszystkie dodatki jakie wyszły czy może coś brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Wszystko jest na płycie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Wszystko na płycie. Przynajmniej tak jest w BLES-00316. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Wie ktoś może, czy Bioshock Ultimate Rapture Edition ma wszystkie dodatki na płycie czy jakieś kody są? I czy faktycznie są tam wszystkie dodatki jakie wyszły czy może coś brakuje? Jest wszystko, niczego nie brakuje. Spiesz się coraz mniej ludzi cebuli trofea on line. Sam ledwo porobiłem przy pomocy kilku dobrych ludzi ale i tak nie było różowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Czy końcówka miała jakieś znaczenie? poświęciłem siebie, czy mogłem ocalić i grać dalej(?) Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Nie mógłbyś grać dalej, dostałbyś jedynie inne zakończenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Aby do końca to wszystko rozkminić i zamknąć ten rozdział polecam jeszcze DLC 1 i 2 z Bioshock Infinite Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi