Ludwa07 1 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Jasne - na pewno każdy dla kasy by poszedł do średniaka premiership -_-' Ale jednak Real to co innego. A Kaka już wielokrotnie chciał podwyżki tyle, że zarząd Milanu "twardo" negocjował. I gadka o zarabianiu jest tu jak najbardziej na miejscu Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 spekulacji ciąg dalszy - http://www.acmilan.com.pl/?id=11038 gdzieś też czytałem, że Kaka byłby szczęśliwy grając w Realu i że decyzja ma zapaść w poniedziałek. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 W wywiadzie dla La Gazetty "Uncle Fester" tłumaczy czemu Milan sprzedaje Kake co w połączeniu z oficjalnym komunikatem Chelsea(jedynego konkurenta w walce o Ricardo) o braku oferty,pozwala przypuszczać,że Iszy Crack niedługo zostanie oficjalnie zaprezentowany na SB. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 "Danijel Pranjic, grający do tej pory w holenderskim SC Heerenveen związał się kontraktem z wicemistrzem Niemiec - Bayernem Monachium." "Niemcy zapłacili za niego 10 milionów euro." Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 - Kaka podpisał już kontrakt z Realem Madryt - oświadczył popularny "Zizou". - Będę szczęśliwy, jeśli Kaka będzie grał z numerem 5, który niegdyś należał do mnie. Zapewniam, że nie będę zazdrosny - oznajmił wyraźnie zadowolony Francuz. no to mamy chyba mocny hit transferowy. ciekawe kogo sprowadzi milan ;] Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Najpewniejszy wydaje sie Hernanes. Kij z Kaka, od dwoch lata gra dno, Milan robi swietny interes. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 zgadzam sie. za 65 milionow euro mozna kupic nawet ze 3 klasowych pilkarzy. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 A jak dobrze poszukać to jeszcze więcej niż tylko trzech Sporo jest młodych, za(pipi)istych piłkarzy, którzy wcale drogo nie kosztują. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Ojej, hiszpanskie szmatlawce to juz od 3 lat sprzedaja Kake do Realu. Polecam mniej czytania onetu a wiecej bardziej wiarygodnych zrodel. Dzisiejsze oswiadczenie Kaki: "Miliony kibiców rossonerich wiedzą, że dokonałem już wyboru. Powiedziałem, że zostaję. Dajcie mi już spokój, proszę". I tyle w tym temacie. Najpewniejszy wydaje sie Hernanes. Kij z Kaka, od dwoch lata gra dno, Milan robi swietny interes. ; ) ale przyznaje wam racje. 65 baniek to duzo za duzo. Milan moze poszlec za taka kase :crazy: . Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Zidane podobno wolał kupić Ribery'ego, lepszy gracz za mniejszą kasę. Kaka w sumie i w popularności, i poziomie sportowym nieco upadł ostatnio, więc trochę kiepski transfer. Jak Zidane przechodził do Realu to było to wydarzenie innej rangi. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 z riberym nie wiadomo do konca, ponoc perez ma zamiar leciec do mynsen i gadac z zarzadem bajernu w sprawie riberego. w sumie za dobra kase + jakis sneijder lub van der vaart moznaby sie skusic. trzeba kuc zelazo poki gorace (czyt. poki real szasta kasa) bayern juz oficjalnie interesuje sie neurerem, pandevem i jakims cieniasem z holandii. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Ojej, hiszpanskie szmatlawce to juz od 3 lat sprzedaja Kake do Realu. Polecam mniej czytania onetu a wiecej bardziej wiarygodnych zrodel. Dzisiejsze oswiadczenie Kaki: "Miliony kibiców rossonerich wiedzą, że dokonałem już wyboru. Powiedziałem, że zostaję. Dajcie mi już spokój, proszę". I tyle w tym temacie. Najpewniejszy wydaje sie Hernanes. Kij z Kaka, od dwoch lata gra dno, Milan robi swietny interes. ; ) ale przyznaje wam racje. 65 baniek to duzo za duzo. Milan moze poszlec za taka kase :crazy: . No, ale przeciez te posty sie nie wykluczaja. W pierwszym napisalem, ze nie wierze w transfer Kaki skoro on sam nie chce odchodzic i zarzad rowniez wtedy wypowiadal sie w tej sprawie negatywnie, a w drugim stwierdzilem, ze to dobrze, ze odchodzi. Pisalem to juz przy okazji rzekomego transferu do Man City w zimie. Kaka to cien samego siebie i trzeba go opchnac kazdemu frajerowi, ktory wyklada za tego zawodnika duza kase. Tak czy siak, wyjasni sie to w poniedzialek. Dzis Zidane mowil, ze juz podpisano kontrakt, potem sam Perez to zdementowal. Takze zobaczymy. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Kaka przeszedł testy medyczne. --> link Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Podobno Chelsea chce Pirlo za... 30 mln. Boze, zeby to byla prawda. Opylenie ogorkow: Kaki i Pirlo za 90 baniek, rewelacja. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 W sumie to Milan nie traci tak dużo,a wręcz zyskuje.Jeśli wróci do nich Gourcuff to nie powinni znacząco odczuć straty Kaki.Francuz miał świetny sezon i nie bez powodu porównywany jest z wielkim Zizou.Wróżę mu świetna karierę Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Przeciez sprawa Gourcuffa jest juz zamknieta od kilkunastu dni;] Zostaje w Bordeaux. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) Przeciez sprawa Gourcuffa jest juz zamknieta od kilkunastu dni;] Zostaje w Bordeaux. Nie wiedziałem... to Milan traci naprawdę dużo Ciekawe kto u nich za rozgrywanie się weźmie jeśli Pirlo rzeczywiście opuściłby Milan. Edytowane 8 czerwca 2009 przez MYSZa7 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Jest wielu dobrych pilkarzy do kupienia, tanszych niz Pirlo i grajacych lepiej. Zobaczy sie. Plotek jest cala masa i chyba nie ma sensu poki co sie nimi jarac. Wydaje sie, ze przyjdzie Adebayor, no ale will see... Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Kaka oficjalnie w Realu Madryt. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Mogli chociaż do tych 65 baniek dorzucić Van der Vaarta. Kur.wa, miał iść do City za stówę Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 9 czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 czerwca 2009 Ale jaja . Ruud van Nistelrooy wraca na wyspy!!! Tottenham dał za niego 1,25 mln funtów . Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Z tego co wiem to plotka jakiegoś brytyjskiego szmatławca wypuszczona bodaj 3-4 dni temu... Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Obso jest dziwny. Najpierw się chwali, że Milan w ciągu ostatnich 5 lat miał najwięcej sukcesów w Lidze Mistrzów. A później, jak po kolei odchodzą wszyscy ci, którzy się do tych sukcesów przyczynili - to mówi, że "oni i tak byli słabi". 3 Cytuj
phase 0 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Przeciez sprawa Gourcuffa jest juz zamknieta od kilkunastu dni;] Zostaje w Bordeaux. Nie wiedziałem... to Milan traci naprawdę dużo Ciekawe kto u nich za rozgrywanie się weźmie jeśli Pirlo rzeczywiście opuściłby Milan. Jestem pewny, że nie puszczą go w ogóle z Milanu ; ). A co do Kaki to wreszcie stało się to co było zapowiadane od dłuższego czasu. Mam nadzieje, że wyjdzie mu to na dobre zwłaszcza w kwestii sportowej. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 9 czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 czerwca 2009 Ale jaja . Ruud van Nistelrooy wraca na wyspy!!! Tottenham dał za niego 1,25 mln funtów . Podaję za Anglia.goal.pl . Oni tam baboli nie dają . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi