Ader 383 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Asenjo tez byłby dobrym zastępcą Valdesa(niech już się goni),jednakże wolałbym doświadczonego Freya. Cytuj Odnośnik do komentarza
diesvindu 0 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Barca nie przystaje też na propozycję Valencii 40mln€i Bojan, oferuje w wymianie Hleba, Caceresa lub Pedro. Ale z tej trójki to rozumiem, że transfer definitywny, a nie roczne wypożyczenie? Jeżeli wypożyczenie to bym podziękował takiej ofercie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Barca nie przystaje też na propozycję Valencii 40mln€i Bojan, oferuje w wymianie Hleba, Caceresa lub Pedro. Ale z tej trójki to rozumiem, że transfer definitywny, a nie roczne wypożyczenie? Jeżeli wypożyczenie to bym podziękował takiej ofercie ;] Transfer definitywny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jak podają media, Milan może anulować transfer Aly'ego Cissokho. U pozyskanego z Porto obrońcy został wykryty fizyczny problem. Konkretnie, to chodzi o problem dentystyczny - z zębami mądrości, które mają wpływ na posturę. eloel, murzyn nie myje mordy xf Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) prawda jest taka, ze jest za mlody :closedeyes: Edytowane 17 Czerwca 2009 przez Ölschmitz Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Z powodu krzywych zebow koles ma problemy z kregoslupem no co za mutant jakisxD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 może mu korzenie z zębów zrosły się z kręgosłupem A tak na poważnie ciekawy przypadek sam mam zęby mądrości i trochę krzywy kręgosłup więc może teraz wiem czego to wina Cytuj Odnośnik do komentarza
diesvindu 0 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 prawda jest taka, ze jest za mlody :closedeyes: Dokładnie. Bajkę z zębami można schować w kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Błażej Augustyn będzie od nowego sezonu piłkarzem Catanii. Nice, kolejny Polak w Serie A. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Błażej Augustyn będzie od nowego sezonu piłkarzem Catanii. Nice, kolejny Polak w Serie A. Który znowu kariery nie zrobi Nie no życzę mu wszystkiego najlepszego,tylko żeby nie wziął tych włoskich piłkarskich nawyków Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwa07 1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Juninho za 2,5 mln ojro powędrował z Lyonu do Katarskiego Al Gharafa Edytowane 18 Czerwca 2009 przez Ludwa07 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Już na emeryturę? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 2,5mln ojro za Juninho?lol w Polsce tyle żądają za grajków pokroju Rogera czy Garguły... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwa07 1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 34 lata - w sam raz na Katar Cytuj Odnośnik do komentarza
diesvindu 0 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 2,5mln ojro za Juninho?lol w Polsce tyle żądają za grajków pokroju Rogera czy Garguły... Myślisz, że Juninho zgodziłby się grać w Polsce? Oczywiście, że nie. Cena 2,5 mln może być smieszna (tymbardziej za zawodnika tej klasy), ale pewnie Juninho dostał lukratywną ofertę kontraktową z Kataru i z niej skorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Perez:Transfer Villi to kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) [Juninho] lol, szkoda troche takiego dobrego gracza, ale fakt, stary juz, to niech odejdzie :] Mam andzieje, ze Toulalan chociaz zostanie i nie przejdzie do Arsenalu ;] Edytowane 18 Czerwca 2009 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 [Juninho] lol, szkoda troche takiego dobrego gracza, ale fakt, stary juz, to niech odejdzie :] Mam andzieje, ze Toulalan chociaz zostanie i nie przejdzie do Arsenalu ;] Dla mnie oprócz świetnych rzutów wolnych niczym się nie wyróżniał.Dla mnie co najwyżej niezły środkowy pomocnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Perez:Transfer Villi to kwestia czasu. Przeczytałem tego newsa i inne z tej stronki, no i kurczę. Kolesie mają wielkie plany - podobno domykają już transfery Villi, Ribery'ego, Xabiego Alonso, prezes Lyonu zaczyna gadać, że Benzema chyba też odejdzie... A po tym, co zrobili ostatnio, trudno nie wierzyć w realizację takich zamierzeń. Jednak ten news przypomniał mi też, że Real cierpi na przedmiotowe podejście do zawodników. "Z całym szacunkiem dla kibiców Valencii, ale Villa to dobry piłkarz, potrzebujemy go i musi u nas być". Arogancja. No i hurtowe zakupy to również hurtowe sprzedawanie, w tym Van Nistelrooya, Sneijdera czy Robbena, którzy w poprzednich sezonach nie raz byli bardzo przydatni, a teraz zostaną opchnięci za tanioszkę. Nie wiem, czy masowe zbieranie wybitnych indywidualności to taki mądry pomysł, zwłaszcza, że ciągle nic nie słychać o zakupie jakiegoś zawodnika defensywnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Nie słychać,ale to nie znaczy,że nie ma nic na rzeczy .Nawet Valdano powiedział,że co prawda prasa prześciga się w plotkach jakie będzie następne ofensywne wzmocnienie(bo z przodu grają najbardziej medialni zawodnicy),a oni tymczasem pracują po cichu nad transferami 2-3 obrońców. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Juninho za 2,5 mln ojro powędrował z Lyonu do Katarskiego Al Gharafa Gdzies w Tv slyszalem ze zdementowano ta plotke. Co do Villi to prawie juz jest pewny transfer do RM. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Nie wiem, czy masowe zbieranie wybitnych indywidualności to taki mądry pomysł, zwłaszcza, że ciągle nic nie słychać o zakupie jakiegoś zawodnika defensywnego. Dużo osób zapomina,że okienko transferowe nawet się nie zaczęło Real ma jeszcze sporo czasu na wzmocnienie obrony. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 No ciekawe jak, skoro im się już podobno kończy kasa, a że to Real, to znowu będą musieli wyłożyć co najmniej 30 mln, żeby kogoś dobrego pozyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Niekoniecznie dobrego. Pepe 35mln :o Oni lubią szastać kasą, bo w końcu są "galaktikos". Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 No tak bo Pepe to przecież poziom Arka Głowackiego...geez...Co do kasy na transfery miało być +- 300mln licząc Ville w granicach 30-35 + Negredo, to zostanie ponad 100 mln na transfer CM'a(Alonso) +2-3 defensorów(z tym,że jeśli przejdzie 3ch to jednym z nich prawdopodobnie będzie młody Marcano) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi