MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) Szkoda mi VdV bardzo go lubię,ale przy obecności Sneijdera,Granero,Gutiego czy tym bardziej Kaki nie miałby większych szans na grę Man City poza tym niezła ekipę już ma W FIFIE 10 ustawiłbym to tak --------------Given--------------- Richards Kompany Toure Bridge -------------De Jong-------------- ------Barry---------Ireland------ Tevez--------------------Robinho ------------Adebayor-------------- Edytowane 30 Lipca 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati 6 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Oficjalnie: Hleb wypożyczony do Stuttgartu Aleksander Hleb został na rok wypożyczony do VfB Stuttgart. Niemiecki klub będzie płacił całą pensję Białorusina, który powraca do klubu, którego barw bronił od 2000 do 2005 roku. Niemiecki klub jest bardzo zadowolony z powrotu zawodnika, który poprzednio przybył tam w 2000 roku i przez 5 lat rozegrał 137 meczów strzelając 13 bramek. Prezes VfB, Erwin Standt, powiedział: "Alex jest graczem, który może poruszyć publiczność". Sam Hleb stwierdził niedawno, że Stuttgart jest jego drugim domem. [źródło: FCBarcelona.cat/Sport] Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Gabriel Heinze Real Madryt --> Olympique Marsylia :piwo: nareszcie odszedł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 To chyba największe wzmocnienie Realu w tym sezonie. Tak wzmocnienie, nie będzie już dotykania piłki ręką w polu karnym czy samobójów jakichś. A Perez znowu chciał kino odj.ebać wydając majątek na Riberego - http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktu...ci&id=25145 Szaleje ten dureń równo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Niech żałują Za rok i tak pójdzie do Realu za śmieszne 20 mln Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Podobno Xabi Alonso płacze, że chce do Realu, napisał nawet oświadczenie. Ribery też, według wieści gminnej, bardzo chciałby stać się częścią najdroższego piłkarskiego składu wszech czasów. Może jeszcze przejdą. Zobaczymy. Ciekaw jestem, jak będzie wyglądać obrona Realu po pozyskaniu kilku reprezentantów Hiszpanii. To bardzo dobrzy zawodnicy, ale taki Heinze też nie był zły, do czasu przybycia do Realu. Linia pomocy wygląda tam najdziwaczniej, bo wygląda na to, że nie ma tam miejsca dla takich zawodników jak Robben, Diarra czy Van der Vaart, a większość klubów Europy byłaby bardzo zadowolona, gdyby takich graczy miała. Nic się ten Perez nie nauczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Pff obrona będzie zapewne wyglądać tak : Ramos - Pepe - Albiol - Marcelo(Arbeloa) Robben z pewnością zostanie.Z Malijczykiem nic nie wiadomo,ale też raczej odejdzie i nie dziw się,że nie ma dla niego miejsca,gdyż do takiego Gago,a tym bardziej Lassa startu nie ma Van der Vaarta szkoda,ale mówi się trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Miałem na myśli gościa o imieniu Lass. To był jeden z lepszych defensywnych pomocników, jakich widziałem w tym sezonie, ale nie wiem, jak oni chcą go zmieścić w składzie przy swoim planie transferowym. Można powiedzieć, że meczów jest dużo i zawsze lepiej mieć dziesięciu pomocników niż czterech, ale historia uczy, że to tak nie działa. Żadna udana drużyna - w tym poprzedni "galaktyczny" Real - nigdy nie powstała wskutek jednorazowej wymiany 6-7 zawodników podstawowej jedenastki, a Perez chce coś takiego zrobić. To bardziej przypomina Chelsea Abramowicza niż tamten Real czy obecną Barcelonę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 To w takim razie nie wiem gdzie wyczytałeś albo usłyszałeś,że nie ma miejsca dla Lassa.Obecnie jest on DMF numer 1 w Realu.I nie widzę problemu w umieszczeniu go w składzie nawet po przyjściu Alonso Iker Ramos Albiol Pepe Marcelo(Arbeloa) Lass Xabi Alonso Robben Kaka Ronaldo Benzema Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie mówię, że ci wszyscy zawodnicy nie będą w ogóle grać, nie wiem tego dokładnie, ale część z nich na pewno. W ww. wariancie nie ma miejsca dla kilku dobrych napastników, którzy są w Realu. Raul, Higuain... Nie wiem co się dzieje z Van Nistelrooijem, ale to przecież wybitny snajper i jeśli gdzieś odejdzie (pewnikiem za półdarmo), to jestem pewien, że będzie zadziwiał skutecznością. Kontuzja i wiek to jedno, ale przecież przed urazem był chyba najbardziej bramkostrzelnym napastnikiem na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) Julio Ricardo Cruz Inter --> Lazio Obafemi Martins Newcastle United --> Vfl Wolfsburg Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez Alex van Cube Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ufffff, już myślałem, że Martins się będzie marnował w Newcastle. Strasznie go lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) Jest porozumienie w sprawie wypożyczenia Wesleya Sneijdera z Realu Madyt do Interu Mediolan. Ponoć do sfinalizowania transakcji brakuje już tylko złożenia samego podpisu przez piłkarza. Edin Dzeko zawodnik VfL Wolsburg podpisał nowy, opiewający na kolejne 4 lata kontrakt. Niemiecki zespół zabezpiecza się przed potencjalnym transferem swojej gwiazdy, ale niepowiedziane, że już do żadnego transferu nie dojdzie. Cały czas Bośniak znajduje się na celowniku wielu wspaniałych klubów. W związku z szumem jaki jest wokół Xabiego Alonso, który szykuje się do Realu Madryt, Liverpool szuka kandydata na miejsce Hiszpana. Wybór pada na pomocnika AS Romy - Roberta Aquilaniego. The Reds są w stanie zapłacić za niego 17,5 miliona euro, a sam kontrakt ma opiewać na 4 lata. Rafael Van der Vart być może trafi do Interu Mediolan. Współpraca na lini Real Madryt - mistrz Włoch układa się bardzo dobrze i niewykluczony jest tutaj transfer. Powracająca do Serie A - AC Parma sfinalizowała zakup kolejnego kopacza. Po Valeri Bojinovie z Manchesteu City przyszedł czas na Christiana Panucciego z AS Romy. Christian Panucci to doświadczony reprezentant Włoch, gra w formacjach defensywnych i z pewnością przyda się w walce w pierwszej lidze włoskiej. Kolejne zainteresowanie, tym razem Klass Jan Huntelaar. Jeżeli nie uda się pozyskać AC Milanowi - Bośniaka Edina Dzeko (wspominałem o nim wyżej), Holender może być opcją alternatywną. Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez sir_ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) Xabi Alonso Liverpool FC --> Real Madryt Michel Salgado Real Madryt --> Bez klubu Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nareszcie :jupi: topowy cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Silvio oglosil dzis, ze daje Gallianiemu kase na napastnika, a wiec Huntelaar (bardziej prawdopodobne) / Fabiano (mniej prawdopodobne) w Milanie i konczy sie ta dluga telenowela. Jeszcze boczny obronca by sie przydal. edit: zaledwie 2 godziny po ogloszeniu przez bossow Milanu zwiekszenia budzetu transferowego pojawily sie informacje w hiszpanskich i wloskich mediach, ze Huntelaar jest pilkarzem Milanu i oficjalny komunikat pojawi sie doslownie lada chwila. Hehe, szybko. Podobno tylko 15 baniek, wiec zloty interes. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) No średnia wieku w Milanie trochę zmaleje Alberto Aquilani AS Roma --> Liverpool FC ...szybcy są Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Najgłupsza decyzja zarządu od bardzo bardzo dawno pozbywać się Alberto. Najgorsze, że pieniądze za niego pójdą w pewnie w błoto, na jakieś odrzuty z Realu albo Barcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No średnia wieku w Milanie trochę zmaleje Wynosi 28 lat wiec nie tak duzo. Ciekawe, czy potwierdzi sie te 15 milionow za Huntera. Jezeli tak to Real uzyska tylko 8 mln, bo 7 mln pojdzie do Ajaxu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Huntelaar oficjalnie w Milanie do 2013 roku za 15 mylionow (a wiec Real sprzedal go za 8 mln, heh). Fajnie, byleby go nie trapily kontuzje i bedzie ok. Tak szybkie info po spotkaniu Berlu-Galliani-Leonardo oznacza, ze transfer byl przygotowany wczesniej i czekal tylko na ostateczna akceptacjie Silvio. Tera niech sie potwierdza ploty o Fabregasie hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No i Milan zyskał całkiem dobrego napastnika za w miarę niską cenę,ale ploty o Fabregasie są dla mnie śmieszne.Raz,że gra w drużynie,która walczy o LM i 1 miejsce.2 jest jej kapitanem i idolem kibiców.3 sam się wypowiadał,że chciałby wrócić jeśli miałby odchodzić to do Hiszpanii.Zmiana ekipy na pogrążony w kryzysie Milan wg mnie nie opłaciłaby się.Poza tym nie sądzę żeby go sprzedali za mniej niż 50 mln włodarze Kanonierów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jakie ploty? jakies info? zreszta gdziezby to Fabregas mial sie wybeirac, nie pozwole na to ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To jest wymysł chyba Obso,ale kto tam wie...Wg mnie odejście Fabregasa byłoby potwornym błędem w żadnej innej drużynie nie poradziłby sobie tak dobrze jak właśnie w Arsenalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Przeciez gazety mowia o transferze Fabregasa do Milanu juz od 2 miesiecy, wiec to nie jest moj wymysl. Nigdzie nie napisalem, ze tak sie stanie, stwierdzilem tylko ze takie ploty sa i fajnie by bylo gdyby sie okazaly prawda (co jest malo prawdopodobne, skoro Milan zydzi na Hernanesa). Zreszta tu najnowsze info: http://www.dailystar.co.uk/football/view/9...arget-Fabregas/ sam się wypowiadał,że chciałby wrócić jeśli miałby odchodzić to do Hiszpanii. Nie. Mowil rowniez, ze z checia by zagral w Milanie. Zmiana ekipy na pogrążony w kryzysie Milan wg mnie nie opłaciłaby się. No nie wiem czy odejscie z klubu, w ktorym nie osiagnelo sie absolutnie NIC znaczacego na najlepszy klub w historii to taki znowu blad. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Trzeba byłoby być kretynem,żeby jako idol kibiców i kapitan Arsenlu przechodzić do tak obecnie słabego Milanu.Z całym szacunkiem ale Milan to nie drużyna dla Cesca Flamini już taki błąd popełnił Zresztą trzeba było sobie zatrzymać Gourcuffa i teraz nie mielibyście takich problemów Hunter oficjalnie w Milanie....hmmm w Serie A powinno mu pójść lepiej tam ceni się takich lisów pola karnego Zmiana ekipy na pogrążony w kryzysie Milan wg mnie nie opłaciłaby się. No nie wiem czy odejscie z klubu, w ktorym nie osiagnelo sie absolutnie NIC znaczacego na najlepszy klub w historii to taki znowu blad. :rotfl: :rotfl: :rotfl: kuwa nie mogę normalnie xD nie ośmieszaj się a myślałem,że tylko Mazur13 jest takim zapatrzonym fanem Milanu xD Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi