Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Daniel Jarque Espanyol Barcelona -> dnf http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktu...=new&kom=ok
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Proponuję ostre czyszczenie tego tematu, bo przez chwilę się zastanawiałem, czy aby na pewno włączyłem temat TRANSFERY. Najlepiej, żeby były tu posty wyłącznie o transferach, ewentualnie krótki komentarz do nich, ale bez takich dysput na kilka stron o tym, kto jest silny, a kto słaby, takie rzeczy to w tematach o odpowiednich ligach, ewentualnie można zrobić temat ogólnie o całej piłce nożnej, żeby trafiały tam takie posty, które ciężko pod cokolwiek podciągnąć i tyle. Aha,a a informacje podane tak czytelnie, jak już ustaliliśmy, czyli tak, jak w poście wyżej. @ zajman Tak, czyta się to ciekawie, ale nie w tym temacie, tutaj naprawdę lepiej, żeby były zawarte czyste informacje. Edytowane 10 sierpnia 200915 l przez Linek
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Proponuję ostre czyszczenie tego tematu, bo przez chwilę się zastanawiałem, czy aby na pewno włączyłem temat TRANSFERY. Najlepiej, żeby były tu posty wyłącznie o transferach, ewentualnie krótki komentarz do nich, ale bez takich dysput na kilka stron o tym, kto jest silny, a kto słaby, takie rzeczy to w tematach o odpowiednich ligach, ewentualnie można zrobić temat ogólnie o całej piłce nożnej, żeby trafiały tam takie posty, które ciężko pod cokolwiek podciągnąć i tyle. Jak coś to proponuje temat o piłkarzach w którym można by dyskutować o ich formie itp . Tak wogóle to ciekawie się czyta niektóre przemyslenia na temat transferów szczególnie że jest o czym pisać w tym okienku (chociażby zlatan i krystyna ). JAk dla mnie dobrze jest ;]
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Mały offtop nigdy nie zaszkodzi Ebi Smolarek Racing Santander -> Free agent... Podobno jakieś greckie kluby się nim interesują.
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Po co WYbrzezu Kosci Sloniowej Ebi ? nie wierze, ze przejdzie.. http://sport.onet.pl/74327.1%2c1248702%2c2...cwiadomosc.html
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Niemożliwe bo jak Real nei dał rady go kupić to tym bardziej putkom sięnie uda
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Barcelonie potrzebni są dobrzy rezerwowi zawodnicy,bo z taką kadrą co obecnie mają mogą się nieźle zjechać
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Przeczytałem właśnie, że Alvaro Negredo, który wrócił ostatnio z Almerii do Realu, teraz przejdzie do... Hull City. Real jak zwykle zadziwia. Ten klub ma najlepszych wychowanków na świecie. Widziałem kiedyś ranking i w pierwszych ligach w Europie gra kilkudziesięciu wychowanków Realu (50-60). Z czego tylko trzech z nich gra w Realu. Resztę oddają za półdarmo, zamiast tego kupując "wielkie gwiazdy" za chore pieniądze. Później dostają w tyłek 4-0 od zespołu prowadzonego przez swojego wychowanka, którego sami wyszkolili, a później wywalili. Nie mówię, że to jakieś naganne - jak ktoś jest głupi to niech za to płaci. Dziwię się tylko, że nikomu z zarządu to nie przeszkadza. Myślą, że jak zmienią trenera raz na pół roku, to naprawią swoją bezmyślność.
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l XD w tym momencie jest 2ch napastników lepszych od Alvaro + Raul,który przynajmniej w tym sezonie tak czy tak byłby 2gim bądź 3cim napastnikiem.Nie można także zapominać o RvN,który dziś wrócił do pracy na maksymalnych obrotach.Zresztą Real zapewnia sobie pierwokup za ~12 mln euro więc po sezonie,który mam nadzieję będzie ostatnim sezonem tak "czynnej" gry El Siete Alvaro wraca już otrzaskany w 2ch ligach i wyjaśnia się sprawa czy będzie crackiem czy "kolejnym talentem zmarnowanym przez Real".No i tak przy okazji-Negredo nie jest wychowankiem Realu...
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Ktoś powiedział kiedyś, pewnie Perez, że nigdzie nie ma takich kontraktów jak w Hiszpanii. A chodziło mu m.in. o wspomniane prawo pierwokupu, klauzule odstępnego, 50% ze sprzedaży, x-baniek ze sprzedaży itp, itd. Nie są idiotami i wiedzą co robią
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Dokładnie zresztą bez przesady z tych wychowanków,którzy odeszli na przestrzeni ostatnich kilku lat na "grę na światowym poziomie" liczyć może Granero,Mata i może De la Red jeśli w ogóle wróci do uprawiania sportu.Cała reszta "cracków,którzy zemszczą się wciskając na SB hattricka" została sprzedana i na ten czas wydaję się,że postąpiono dobrze bo grajkowie pokroju Soldado,Juanfrana czy Balbo'y w największych zespołach już raczej grać nie będą.
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l tak, zeby nudno nie bylo: Wracający na włoskie salony po aferze Calciopoli Luciano Moggi udzielił ciekawej wypowiedzi dla portalu ilsussidiario.net. Główny bohater skandalu z 2006 roku twierdzi, że Milan nie ukończy sezonu wyżej niż na 3 pozycji, gdyż kadra Leonardo jest zbyt wąska, a najbardziej widoczne jest to w liniach defensywnych. Jednak były dyrektor wykonawczy Juventusu Turyn dodaje, że jest pewien, iż prezydent rossonerich, Silvio Berlusconi wciąż ma asa w rękawie w postaci transferowego hitu. "Berlusconi na pewno coś wymyśli, spodziewajmy się wielkiego transferu" - pisze illusidario.net. No, zasadniczo to nadal nie dokonano obiecanego "wielkiego" transferu za kase uzyskana za Kake, kibice sie burza i pewnie pokaza swoje niezadowolenie podczas dzisiejszego meczu z Juve. Mi by odpowiadal Hernanes, o Fabregasie raczej mozna zapomniec. Aha, kolejnym znaczacym (ale naprawde;]) wzmocnieniem Milanu jest pozbycie sie Kalaca.
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l W Fabregasa też nie wierze. W ogole to ja bym zainwestował kasiore w bocznego obronce, a nie srodkowego pomocnika, chyba, ze szykuje sie odejscie Pirlo. Bo akurat w pomocy to Milan posiada kilku dobrych graczy - jest Pirlo, jest Flamini, Gattuso (wiem, ze gra piach:), jest też Seedorf, etc. http://www.pilka.pl/magath-nie-pozwoli-odejsc-rafinhi Działacze Juve chyba faktycznie zakumali, ze z Grygerą na prawej obronie długo nie pociągną ;] No ale Szwaby będą się pewnie targowac o kazdego eurocenta i w rezultacie Rafi zostanie w Schalke a do Juve trafi jakiś młody obronca z mlodziezowki, albo nikt ;] Edytowane 18 sierpnia 200915 l przez jakee
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Silvio oficjalnie zapowiedzial, ze mercato jest zamkniete, pozyskano doskonalych zawodnikow, a w skladzie nadal sa wielcy mistrzowie, wiec ogolnie cala Europa kleka przed Milanem ;f
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Alvaro Negredo Real Madryt===> Sevilla FC za ~15 mln + Real zachowuje 2 lata pierwokupu za ~17 mln.
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Autor Joleon Lescott oficjalnie w Manchester City . Czyli prawdopodobnie Richard Dunn dostanie zgodę na transfer . Podobno do Aston Villi .
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Opera mydlana pt. "Sneijder w Intrze" trwa... http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktu...5600&kom=ok
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Rany, niech oni się w koncu zdecydują, czy on idzie do Interu czy nie. Bo juz chyba wszyscy mają dosyc ;]
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Wesley Sneijder Real Madryt -> Inter Mediolan za 15 baniek LINK edit: Informacja na 99% prawdziwa, Perez zrezygnował z 3 baniek bonusu by Sneijder mógł zarabiać 4 miliony w Interze. Nie widzę by to było potwierdzone jakoś na stronie interu czy gdzieś, ale wg. większości portali sportowych to już potwierdzone, więc... Połasił się na kasę, taki z niego madridista. Edytowane 26 sierpnia 200915 l przez Oran
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Roger Guerreiro przechodzi z Legii Warszawa do AEK Ateny. Transfer doszedł do skutku w czwartek po południu po tym, jak Brazylijczyk z polskim paszportem przeszedł pomyślnie testy medyczne w stolicy Grecji .
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Podobno Arjen Robben Realu Madryt ->Bayern Monachium 25 Baniek (pipi)a oby nie :o
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Oficjalna szwabów potwierdza zainteresowanie,ale na razie brak porozumienia.