Skocz do zawartości

TRANSFERY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję że to jakaś akcja mająca na celu sciagniecie Ribieriego jeszcze tego lata bo jak nie to lipa i znów bedzie ławka srednio przecietna w porównaniu do pierwszej 11 i nie daj boże powtórzy sie sytuacja z przed roku i jestesmy u(pipi)eni :|

Opublikowano

Dokładnie...po cichu liczę na ściągnięcie Riberego...bo co miałoby na celu sprzedawanie Robbena?...żeby w kadrze zostało jedno wolne miejsce? Jeszcze mają odejść Torres,a na bank VdV.

Opublikowano (edytowane)
Dokładnie...po cichu liczę na ściągnięcie Riberego...bo co miałoby na celu sprzedawanie Robbena?...żeby w kadrze zostało jedno wolne miejsce? Jeszcze mają odejść Torres,a na bank VdV.

Własnie teraz żeby było śmieszniej VDV może zostać ale po tych cyrkach z zarządem wątpię żeby chciał u nas grać :/

I liczyłem w tym sezonie na najlepsze skrzydła na świecie zespołu R a tu taka lipa (chociaż może nie wszystko stracone) xd

Torresa można wypożyczyć albo sprzedać z opcja pierwokupu

BTW

Perez znów popełni ten sam bład za który wyleciał ostatnim razem

Wesley wytłumaczył również chęć pozostania na Santiago Bernabéu za wszelką cenę: âW przeciągu ostatnich tygodni próbowałem stawiać opór, ale to była bitwa, w której nie mogłem zwyciężyć. Pellegrini powiedział, że nie chciałby mnie stracić, ale prezes był innego zdania. Tego lata Madryt wydał wiele pieniędzy i teraz musi sprzedawaćâ.
Edytowane przez Codename
Opublikowano

No, puszczenie za 7 baniek Lucio do Interu, zakup paralityka Gomeza za 30, wymiana pod koniec okienka Ribery'ego na sępa i kaleke Robbena, brak wzmocnien w obronie i na bramce, to byłby istny majstersztyk Hoenessa.

Opublikowano (edytowane)

Ta wymiana pewnie 50 baniek jeszcze będa chcieli ;/

Jak podała oficjalna strona Realu Madryt, z dniem dzisiejszym Wesley Sneijder staje się oficjalnie nowym piłkarzem Interu Mediolan

Edytowane przez Codename
Opublikowano

robben juz oficjalnie przedstawiony na konferencji jako nowy pilkarz bayernu. otrzymal numer "10"

ponadto na konferencji van gaal mowil o systemie gry z riberym i robbenem, a takze powiedzial, ze juz zadnych ruchow transferowych niemal na pewno nie bedzie.

Opublikowano
Andrij Szewczenko wraca na dwa lata do Dynama Kijów.

Ech szkoda chłopaka... mógł być legendą Milanu, a wraca do gromienia takich potęg jak Ilicziwiec Mariupol, czy Krywbas Krzywy Róg.

Opublikowano
Czygrynski przynajmniej nie kopie lezacych ;)

Pepe to swój chłopak xd

A tak na serio Chygrynskiy chyba nie jest najlepszym stoperem świata jak Pepe ^^

Jeszcze nie ;) . Z tym najlepszym to tez mozna dyskutowac.

Opublikowano
Czygrynski przynajmniej nie kopie lezacych ;)

Pepe to swój chłopak xd

A tak na serio Chygrynskiy chyba nie jest najlepszym stoperem świata jak Pepe ^^

Jeszcze nie ;) . Z tym najlepszym to tez mozna dyskutowac.

Jeszcze :P

Podaj mi argumenty że nie jest prócz tego że potrafi czasem sobie zbutować kogoś :)