MYSZa7 8 920 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Micański albo kogoś ze wschodu :] Cytuj
Gość Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Sianko to mieli cały czas, bo hajs na transfery był zabezpieczony [przynajmniej tak wszem i wobec głosił el prezeso ]. Micański podobno uderza do Grecji? PS. Jestem ciekaw jak się teraz czuje wieszcz z PS który dziś napisał artykuł, że Lewy zostaje w Lechu Będąc przy transferach. Peszko leci w (pipi)a i nie pojawił się dziś na Bułgarskiej. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Peszko przegina. Mamy Kiełba i Peszko może spokojnie iść do Aten. Zobaczymy ile sobie pogra . Znając życie Lech kupi jakiegoś gościa ze wschodu. Jednak coś mi się wydaje że przyjdzie też Micański. Na dobrą sprawę to nie mamy teraz napastnika. Mikołajczak - dla mnie śmiech na sali. Kiełb taki skrzydłowy, cofnięty napastnik. No muszą coś zadziałać. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Micański dogadał sobie kontrakt w keiserslautern, teraz wszystko zależy od tego czy na transfer zdecyduje sie sestak Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 Ricardo Quaresma przeszedł z Interu do Besiktasu Stambuł. Kwota: 7,3mln Euro 1 Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Czyżby wkrótce miało się skończyć pitolenie o Barcelonie budowanej na wychowankach? "Barcelona jest gotowa zapłacić Liverpoolowi 70 milionów funtów za Fernando Torresa. Wszystko po to, by "El Nino" mógł stworzyć duet snajperów z kolegą z reprezentacji Hiszpanii, Davidem Villą. Kataloński klub ma nowego prezydenta i niewykluczone, że Barcelona obierze nowy kierunek transferów. Sandro Rosell chętnie widziałby Torresa i Villą w jednym zespole. Jego zdaniem, doskonała współpraca obu napastników dałaby Barcelonie same profity." goal.pl Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 E tam, dwa transfery to jeszcze nie zmiana całej polityki. Nadal pozostaje co najmniej sześciu wychowanków w podstawowej 11. Valdes, Pique, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi. Pedro i Busquets w okolicach podstawowej 11. Nie wiem tylko, po co Barcelonie byłby potrzebny drugi napastnik... nawet w reprezentacji Hiszpanii gra z reguły tylko jeden z nich, bo dwóch się nie mieści w systemie gry "trójkątem" z przodu. Barca też raczej traci przy ustawieniu 4-4-2. Tak więc - to raczej tylko plotka. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Ja jestem ciekawy, gdzie przejdzie Torres, bo na 100% nie zostanie w słabym Liverpoolu. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 Storari Milan -> Juventus 5 mln Nooo, zloty interes musze przyznac. Cytuj
Mario_90 3 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Storari Milan -> Juventus 5 mln Nooo, zloty interes musze przyznac. Jakieś potwierdzenie kwoty transferu oprócz domysłów pismaków? Storari dopiero dziś ma przejść testy medyczne i o warunkach transferu dowiemy sie pewnie z oficjalnego komunikatu. Nie zdziwie sie jeśli to będzie jakieś wypożyczenie, tak jak w przypadku Pepe. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Jorge Martinez z Catanii do Juve. Cytuj
Mario_90 3 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Też nie ma oficjalnego potwierdzenia. Ba, do gry weszło Lazio które oferuje lepszy kontrakt dla Martineza. I bardzo dobrze, oby nie zawitał do Turynu Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) Antonovic (Bramkarz chorwackiej młodzieżówki) w Legii. Legia kompletnie zdominowała to okienko transferowe. Bardzo liczę na Mezengę, może zostać gwiazdą ligi. Edytowane 23 czerwca 2010 przez Maiden Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Zabawne, bo okienko transferowe otwiera się 1 lipca. "Z dużej chmury mały deszcz" - takie stare, indiańskie przysłowie a propos wielkiego szumu medialnego wokół zakupów iti :potter: Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Storari Milan -> Juventus 5 mln Nooo, zloty interes musze przyznac. Jakieś potwierdzenie kwoty transferu oprócz domysłów pismaków? Oficjalne strony klubow. Storari poszedl za 4,5 mln. Latwa kasa :potter: Zabawne, bo okienko transferowe otwiera się 1 lipca. "Z dużej chmury mały deszcz" - takie stare, indiańskie przysłowie a propos wielkiego szumu medialnego wokół zakupów iti :potter: To czasem nie Legia sie tak obnosila z tymi supertransferami Hiszpanow, ktore okazaly sie megachu,jowe? W tym roku pewnie znowu sie nie zakwalifikuja do europejskich pucharow, zenada;] Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Teoria jest taka że Legia tak chwali się na onecie swoimi transferami [że boskie , że debest in polska itp] żeby przyciągnąć kibiców na nowy stadion. Na razie słabo im to idzie. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 No tak, stonek już to wie, jeszcze przed oficjalnym otwarciem Cytuj
Gość Oran Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Ogólnie to Legia mogłaby zamiast trybun centrum handlowe postawić z przeszklonymi ścianami, to więcej osób by na meczach było. Cytuj
Gość Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 No tak, stonek już to wie, jeszcze przed oficjalnym otwarciem Się pracuje w TP , się wie :potter: Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Cabral w Legii: http://www.youtube.com/watch?v=xNSUIx-bgOk Cóż, Wielkopolanie zazdroszczą Legii transferów. Trzeba ich zrozumieć. Gdy Legię wzmacnia młodzieżowy mistrz świata, oni sprzedają Lewandowskiego a Peszko im stroi fochy. A wzmocnień jak nie było, tak nie ma. Ach, Kiełb, zapomniałem o tym wirtuozie futbolu. Stona wie wszystko najlepiej - to niewątpliwe. Ja zdaję się na opinie jeszcze lepiej poinformowanych. I tak, gdy parę lat temu do Legii przychodził M. Radovic pytałem zaprzyjaźnionego Serba, kibica Crveny o tego gracza. Wypowiadał się o nim chłodno. Teraz znów go spytałem ale o Kneżevicia. Laurkę wystawił mu pozytywną. To mi wystarczy. A zwróćcie tylko uwagę, że to "najmniej rozreklamowany" zakup Legii. O frekwencję się nie boję. Skończy się konflikt, to atmosfera na Ł3 będzie znowu najlepsza w Polsce. A dziś zdecydowanie bliżej jego zakończenia niż jeszcze kilka tygodni temu. Stona mam do Ciebie pytanie. Liczę na zwięzłą odpowiedzieć. Ile goli strzelił Robert Lewandowski w barwach Znicza Pruszków. I ile miał wtedy lat? Bo Bruno Mezenga mając 19 lat wje/bał 24 bramki w 25 meczach grając w tureckim drugoligowcu. A śmiem twierdzić, że tamtejsza druga liga jest mocniejsza od naszej. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Cabral jeszcze nie w Legii więc bez podjarki <ok>. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Cóż, Wielkopolanie zazdroszczą Legii transferów. Trzeba ich zrozumieć. Gdy Legię wzmacnia młodzieżowy mistrz świata, oni sprzedają Lewandowskiego a Peszko im stroi fochy. A wzmocnień jak nie było, tak nie ma. Ach, Kiełb, zapomniałem o tym wirtuozie futbolu. Stona wie wszystko najlepiej - to niewątpliwe. Ja zdaję się na opinie jeszcze lepiej poinformowanych. I tak, gdy parę lat temu do Legii przychodził M. Radovic pytałem zaprzyjaźnionego Serba, kibica Crveny o tego gracza. Wypowiadał się o nim chłodno. Teraz znów go spytałem ale o Kneżevicia. Laurkę wystawił mu pozytywną. To mi wystarczy. A zwróćcie tylko uwagę, że to "najmniej rozreklamowany" zakup Legii. O frekwencję się nie boję. Skończy się konflikt, to atmosfera na Ł3 będzie znowu najlepsza w Polsce. Stona mam do Ciebie pytanie. Liczę na zwięzłą odpowiedzieć. Ile goli strzelił Robert Lewandowski w barwach Znicza Pruszków. I ile miał wtedy lat? Bo Bruno Mezenga mając 19 lat wje/bał 24 bramki w 25 meczach grając w tureckim drugoligowcu. A śmiem twierdzić, że tamtejsza druga liga jest mocniejsza od naszej. O Boże, jaka ta Legia jest wspaniała. Gra tam koleś, który strzelił więcej goli niż Lewandowski, jak miał 19 lat, a inny koleś dostał pochwałę od twojego znajomego. Proponuję, żebyśmy wszyscy wstali sprzed komputerów, ustawili się twarzą w stronę Warszawy i zaczęli bić brawo. Legia. Warszawa. Jezus Maria, ależ to jest wielki zespół. Nie jestem w stanie wytrzymać, jak bardzo ich kocham za te niezwykłe osiągnięcia. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Maiden, Uprzejmie cię informuję, że Peszko podpisał wczoraj nowy kontrakt z Lechem. Z transferów Legii nic nie będzie. Znów się skompromitują. Moze ten mały Vrdoljak coś pokaże, reszta - dno. Co z tego że ten cały Cabral zagra w Legii. Taki z niego reprezentant młodzieżówki argentyńskiej jak z Dudka bramkarz Realu. Wszystkie te transfery zapowiadają się gorzej niż transfery Hiszpanów kilka lat temu. Taki Inaki Descarga - kapitan Getafe FC, drużyny Primiera Division, gość podobno Messiego zatrzymywał, a w Polsce budził tylko śmiech. Tak samo będzie z nowymi "piłkarzami" Legii. Chyba że twój znajomy mówił inaczej Przykre że walka o majstra znów rozegra się między Lechem i Wisłą ;/ (oczywiście na korzyść Kolejorza :potter:) Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Dobra, styka napinek. Jeszcze tego brakuje, by smiecic temat (ktory juz zaraz po mundialu odzyje) z tak blahego powodu jak Legia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi