Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

Opublikowano

s.khedira_147x222.jpg

Sami Khedira

VFB Stuttgart --> Real Madryt

W sumie nie wiem po co ten transfer,no ale pozostaje mu życzyć powodzenia ;) Ciekawe kto teraz odejdzie? Oby M.Diarra ;)

Eee, po to, żeby Real miał chociaż jednego dobrego piłkarza i przeszedł w końcu 1/8?:diablo:

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 776,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano

s.khedira_147x222.jpg

Sami Khedira

VFB Stuttgart --> Real Madryt

W sumie nie wiem po co ten transfer,no ale pozostaje mu życzyć powodzenia ;) Ciekawe kto teraz odejdzie? Oby M.Diarra ;)

Eee, po to, żeby Real miał chociaż jednego dobrego piłkarza i przeszedł w końcu 1/8?:diablo:

Ano rzeczywiście zapomniałem :turned:

Opublikowano

Nie zapominam o niczym.Nawet liga Szwedzka,Ukraińska czy Estońska są lepsze niż nasza.Nawet Botswana,Syria, Wietnam, Cypr, Gruzja czy Libia nas wyprzedza.Jesteśmy na 67 miejscu na świecie

XD I oczywiście Ty w to wierzysz. No to gratki, takie zestawienia są równie miarodajne jak ranking FIFA. Najpierw mierzmy wszystkich jedną miarką, później róbmy rankingi.

Opublikowano

Ostro jadą, ciekawe co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Nie zapominam o niczym.Nawet liga Szwedzka,Ukraińska czy Estońska są lepsze niż nasza.Nawet Botswana,Syria, Wietnam, Cypr, Gruzja czy Libia nas wyprzedza.Jesteśmy na 67 miejscu na świecie

XD I oczywiście Ty w to wierzysz. No to gratki, takie zestawienia są równie miarodajne jak ranking FIFA. Najpierw mierzmy wszystkich jedną miarką, później róbmy rankingi.

No niestety po pierwszej serii meczów III rundy LE i LM widać,że jednak miałem rację.

Opublikowano

No niestety po pierwszej serii meczów III rundy LE i LM widać,że jednak miałem rację.

Miał być tutaj uszczypliwy komentarz, ale mi się odechciało, w końcu i tak nie oglądasz Ligi Polskiej, więc z kim mam dyskutować [i robić offtopa ;) ]

Opublikowano

w końcu i tak nie oglądasz Ligi Polskiej

Tu masz rację,gów.na nie tykam.

Opublikowano

No to Ruch już nie ma problemów finansowych :)

Wojciechowski dostanie sr/aczki krwotocznej jak się okaże, że ten jego budowany na wariata drim tim będzie się błąkał w środku tabeli.

Opublikowano

bez Niedzielana,Barana i Sobiecha Ruch murowany kandydat do spadku niestety...za to z płynnością finansową i wypłatami na czas więc może i piłkarze będą żwawiej zapie.rdalać po boisku

Opublikowano

Niczego innego nie mozna bylo sie spodziewac, to klasyczny dla naszej ligi sezon kopciuszka, gdzie awansuje do pucharow, a potem rozsprzedaje sklad i wraca na swoje miejsce w szeregu. Dysko-Polonia pewnie bedzie grac kupsko na poczatku, potem zwolnia trenera po 4 kolejkach i bedzie znowu wesolo.

Opublikowano

Wojciechowski naprawdę myśli, że jak kupi kilku KOPACZY to oni wygrają mu ligę od razu w pierwszym sezonie? Good luck, haha :whistling:

Opublikowano

nie czaje, miliony za jakichs 20-letnich chłopców, transfery i kontrakty na setki tysięcy euro, po co to skoro przyjedzie jakas druzyna z azerbejdźanu i będzie wpierdol. Ci ludzie nie maja na co pieniędzy w Polsce wydawać? ;/

Opublikowano

20081020dasdasftb_144.jpg

Diego Godin

Villareal --> Atletico Madryt

Atleti w końcu wzmacnia obronę,która od kilku lat była wręcz beznadziejna...wcześniej Kasmirski teraz Godin, brawo Atletico :P

Opublikowano

Hernanes w Lazio.

Aha, no i przy okazji towarzyskiego meczu Milan - Lyon zobaczylem, ze Francuzi kupili najlepszego napastnika z football managera 2008, Jimmy'ego Brianda. Wiedza co dobre.

Opublikowano

Bartek Grzelak będzie teraz spędzał czas w gabinetach rehabilitacyjnych Sybiru Nowosybirsk.

Opublikowano

carvalho_1267791.jpg

Ricardo Carvalho

Chelsea Londyn --> Real Madryt

Opublikowano

Andre Ooijer PSV --> AJAX

do tego mają jeszcze dojść Daniel De Ridder i Mido (lol, podobno do Lecha miał iść xD).

Opublikowano

O lol transferu Carvalho to sie zupelnie nie spodziewalem :mellow:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

A wystarczyło wejść na RM.pl. Transfer kapitalny, współpraca Mou i Valdano wbrew wcześniejszym niesnaskom układa się bardzo fajnie.