Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

Opublikowano

No to ładnie, Chelsea ma solidne wzmocnienie. A United jak zwykle pokazują, że przy wielkich transferach może i są wymieniani, ale mało kto chce tam grać.

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 777,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano

Może gdyby płacili za piłkarzy tyle co inne topowe drużyny, to w MU grałoby więcej gwiazd

Opublikowano

Ale przecież to nie jest jeszcze oficjalne, choć wszystko wskazuje na to, że jednak Hazard dołączy do de blus. Cały ten cyrk z jego transferem może się zakończyć różnie, a jego notka na Twitterze niczego nie przesądza. Wszystko wyjaśni się dopiero przy oficjalnym potwierdzeniu.

Moje tajne źródło donosi za to, że Shinji Kagawa dołączy do United, podobno wszystko uzgodnione, brakuje tylko parafki przy kontrakcie i będziemy mieli nową "siódemkę" w ManUtd :)

Opublikowano

Jaka siódemka taki klub :)

A ty dalej się łudzisz że Hazard wybierze United? :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ale przecież to nie jest jeszcze oficjalne, choć wszystko wskazuje na to, że jednak Hazard dołączy do de blus. Cały ten cyrk z jego transferem może się zakończyć różnie, a jego notka na Twitterze niczego nie przesądza. Wszystko wyjaśni się dopiero przy oficjalnym potwierdzeniu.

Moje tajne źródło donosi za to, że Shinji Kagawa dołączy do United, podobno wszystko uzgodnione, brakuje tylko parafki przy kontrakcie i będziemy mieli nową "siódemkę" w ManUtd :)

Dać 7 byle komu? W United zawsze należał do najlepszych. ;]

Opublikowano

Proponuję zajrzeć do historii Manchesteru United i poczytać o 'siódemkach' :) I przeczytaj jeszcze raz mojego posta, zwłaszcza tą część, która mówi o Hazardzie.

@Zwyrol - Przecież Kagawa jest świetnym zawodnikiem. Jeśli przystosuje się do angielskich warunków, to będzie wykur.wisty. Siódema jak najbardziej dla niego :)

Edytowane przez Figlarz

Opublikowano

Jezeli Kagawa chociaz w 1/10 ma taki talent jak CR gdy przechodził ze Sportingu to może United będzie miało szanse na wyjscie z grupy w Lidze Europy a 7 dostanie żeby sikające koreańce mogły na tournee w lipcu narobić 3x więcej słit foteczek.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

CR jak przechodził do Man Utd, na 100% nie był lepszym piłkarzem niż Kagawa. Właściwie, to zaliczał się do tych zawodników, których każdy fan MU, miał ochotę wyrzucić do pieca. No dobra, nie każdy, koreańce na lipcowym tournee robiły sobie słit fotki.

Opublikowano

Jezeli Kagawa chociaz w 1/10 ma taki talent jak CR gdy przechodził ze Sportingu to może United będzie miało szanse na wyjscie z grupy w Lidze Europy a 7 dostanie żeby sikające koreańce mogły na tournee w lipcu narobić 3x więcej słit foteczek.

Manchester United nie gra w Lidze Europy.

Kagawa nie jest Koreańczykiem.

Opublikowano

po fazie grupowej CL bedzie gral ;)

Opublikowano

Buahaha pipa a nie siódemka patrząc na to że miał ją ostatnio Cr7 Becks i Cantona

i Valencia? Legenda o numerze 7 skończyła się na nim

Opublikowano

Ja pier.dolę niektórzy mnie załamują swoją niewiedzą. Z numerem 7 grał przecież Owen. Valencia ma numer 25.

Opublikowano

Plota mówi, że Porto dogadało się w sprawie Hulka. Transfer ma wynieść 40 mln funtów. Nie wiem na ile jej wierzyć, ale jeśli to prawda to ofensywny kwartet Torres, Hulk, Hazard, Mata powinien wywindować Chelsea na szczyt PL.

Opublikowano

Zaraz za City.

A ja wbijałem tym szpile.

Opublikowano

Hamit Altintop

Real Madryt --> Galasataray

Opublikowano
  • Autor

Plota mówi, że Porto dogadało się w sprawie Hulka. Transfer ma wynieść 40 mln funtów. Nie wiem na ile jej wierzyć, ale jeśli to prawda to ofensywny kwartet Torres, Hulk, Hazard, Mata powinien wywindować Chelsea na szczyt PL.

No właśnie ciekawi mnie co zrobi Sturridge . Mancini go chyba chciał niedawno .

Opublikowano

Chelsea dostała prezent od losu, wygrywając tak fuksiarsko LM. Zostawienie Torresa i wywalenie Sturridge'a byłoby pokazaniem, że niczego się nie nauczyli. Sturridge już gra zdecydowanie lepiej i skuteczniej, a ma dopiero 22 lata. Torres nikogo nigdzie nie wywinduje.

Opublikowano

Ale oni różnią się tym, że Torres kosztował w ch.uj funtów, a Sturridge nic. Tam się myśli takimi kategoriami.

Opublikowano

A w Man Utd myśli się jakimi kategoriami?