Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No to ładnie, Chelsea ma solidne wzmocnienie. A United jak zwykle pokazują, że przy wielkich transferach może i są wymieniani, ale mało kto chce tam grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Może gdyby płacili za piłkarzy tyle co inne topowe drużyny, to w MU grałoby więcej gwiazd Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Wspaniała informacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ale przecież to nie jest jeszcze oficjalne, choć wszystko wskazuje na to, że jednak Hazard dołączy do de blus. Cały ten cyrk z jego transferem może się zakończyć różnie, a jego notka na Twitterze niczego nie przesądza. Wszystko wyjaśni się dopiero przy oficjalnym potwierdzeniu. Moje tajne źródło donosi za to, że Shinji Kagawa dołączy do United, podobno wszystko uzgodnione, brakuje tylko parafki przy kontrakcie i będziemy mieli nową "siódemkę" w ManUtd Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Jaka siódemka taki klub A ty dalej się łudzisz że Hazard wybierze United? Edytowane 29 Maja 2012 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Jaka siódemka taki klub A ty dalej się łudzisz że Hazard wybierze United? ty to jednak nie jesteś zbyt bystry. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 No nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ale przecież to nie jest jeszcze oficjalne, choć wszystko wskazuje na to, że jednak Hazard dołączy do de blus. Cały ten cyrk z jego transferem może się zakończyć różnie, a jego notka na Twitterze niczego nie przesądza. Wszystko wyjaśni się dopiero przy oficjalnym potwierdzeniu. Moje tajne źródło donosi za to, że Shinji Kagawa dołączy do United, podobno wszystko uzgodnione, brakuje tylko parafki przy kontrakcie i będziemy mieli nową "siódemkę" w ManUtd Dać 7 byle komu? W United zawsze należał do najlepszych. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Proponuję zajrzeć do historii Manchesteru United i poczytać o 'siódemkach' I przeczytaj jeszcze raz mojego posta, zwłaszcza tą część, która mówi o Hazardzie. @Zwyrol - Przecież Kagawa jest świetnym zawodnikiem. Jeśli przystosuje się do angielskich warunków, to będzie wykur.wisty. Siódema jak najbardziej dla niego Edytowane 29 Maja 2012 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Buahaha pipa a nie siódemka patrząc na to że miał ją ostatnio Cr7 Becks i Cantona Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 No powiedz proszę kim był Ronaldo jak przechodził do United i porównaj jego pozycję z Kagawą dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Jezeli Kagawa chociaz w 1/10 ma taki talent jak CR gdy przechodził ze Sportingu to może United będzie miało szanse na wyjscie z grupy w Lidze Europy a 7 dostanie żeby sikające koreańce mogły na tournee w lipcu narobić 3x więcej słit foteczek. Edytowane 29 Maja 2012 przez Codename 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 CR jak przechodził do Man Utd, na 100% nie był lepszym piłkarzem niż Kagawa. Właściwie, to zaliczał się do tych zawodników, których każdy fan MU, miał ochotę wyrzucić do pieca. No dobra, nie każdy, koreańce na lipcowym tournee robiły sobie słit fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Jezeli Kagawa chociaz w 1/10 ma taki talent jak CR gdy przechodził ze Sportingu to może United będzie miało szanse na wyjscie z grupy w Lidze Europy a 7 dostanie żeby sikające koreańce mogły na tournee w lipcu narobić 3x więcej słit foteczek. Manchester United nie gra w Lidze Europy. Kagawa nie jest Koreańczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jezeli Kagawa chociaz w 1/10 ma taki talent jak CR gdy przechodził ze Sportingu to może United będzie miało szanse na wyjscie z grupy w Lidze Europy a 7 dostanie żeby sikające koreańce mogły na tournee w lipcu narobić 3x więcej słit foteczek. Manchester United nie gra w Lidze Europy. Kagawa nie jest Koreańczykiem. po fazie grupowej CL bedzie gral Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Buahaha pipa a nie siódemka patrząc na to że miał ją ostatnio Cr7 Becks i Cantona i Valencia? Legenda o numerze 7 skończyła się na nim Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ja pier.dolę niektórzy mnie załamują swoją niewiedzą. Z numerem 7 grał przecież Owen. Valencia ma numer 25. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Plota mówi, że Porto dogadało się w sprawie Hulka. Transfer ma wynieść 40 mln funtów. Nie wiem na ile jej wierzyć, ale jeśli to prawda to ofensywny kwartet Torres, Hulk, Hazard, Mata powinien wywindować Chelsea na szczyt PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Zaraz za City. Manchester United nie gra w Lidze Europy. Kagawa nie jest Koreańczykiem. A ja wbijałem tym szpile. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Hamit Altintop Real Madryt --> Galasataray Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 FEJK Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Plota mówi, że Porto dogadało się w sprawie Hulka. Transfer ma wynieść 40 mln funtów. Nie wiem na ile jej wierzyć, ale jeśli to prawda to ofensywny kwartet Torres, Hulk, Hazard, Mata powinien wywindować Chelsea na szczyt PL. No właśnie ciekawi mnie co zrobi Sturridge . Mancini go chyba chciał niedawno . Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Chelsea dostała prezent od losu, wygrywając tak fuksiarsko LM. Zostawienie Torresa i wywalenie Sturridge'a byłoby pokazaniem, że niczego się nie nauczyli. Sturridge już gra zdecydowanie lepiej i skuteczniej, a ma dopiero 22 lata. Torres nikogo nigdzie nie wywinduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ale oni różnią się tym, że Torres kosztował w ch.uj funtów, a Sturridge nic. Tam się myśli takimi kategoriami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 A w Man Utd myśli się jakimi kategoriami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi