Pelipe 236 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 5 lat w tym 3 gry w primera division > 7 lat grania w Barcelonach C, D, H, XYZ Stary, możemy tak w nieskończoność, więc proponuję na tym skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) Na tego posta odpowiedź dałem już wcześniej 7 lat grania w Barcelonach C, D, H, XYZ Wychowała Barcelona. 5 lat w tym 3 gry w primera division Wypromowała Valencia. Edytowane 5 Lipca 2012 przez MYSZa7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rausio 0 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Samir Handanovic Udinese ----> Inter Mediolan (około 11mln + połowa karty Faraoniego) Matias Silvestre Palermo -----> Inter Mediolan (wypożyczenie za 2mln + możliwośc wykupu za 6-6,5mln) Diego Forlan Inter Mediolan -----> Rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron I do tego prawdopodobnie zostanie sprzedany Julio Cesar lub jak nie znajdzie się chętny to rozwiążą kontrakt jak z Forlanem i Lucio. Cesar nie został powołany na obóz przygotowawczy w Pinzolo więc to praktycznie przesądzone/ Potwierdzili to też pracownicy Interu. Wreszcie coś się dzieje 8) Edytowane 6 Lipca 2012 przez Rausio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Random i do tego fan Interu :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Morde zamknij sezonofcu. Przyda się jakiś fan Interu do tego Juventusowego i Milanowskiego towarzystwa na forumie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rausio 0 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 O fuck! zarejestrowałem się na tym forum 9 lat temu i nie śledziłem tego wątku. Myślałem że to normalny wątek "transferowy", a nie "klanowy" więc się grzecznie wypowiedziałem a tu taki diss:-) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Nie przejmuj się nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Random i do tego fan Interu :ph34r: hahahahha kur.wa sezonowcu gruby zamknij morde, już widzę jak masz Czelsi w ulubionych kiedy Hulk przejdzie do The Blues 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rausio 0 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 No to kontynuując moją wypowiedź.... Forlan podpisał umowę z brazylijskim Internacjonalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Fabio da Sliva na wypożyczeniu w QPR, dodatkowo za 5 mln. Ł ma tam przejść Park-Ji-Sung. Co United ma dostać w zamian ? The Times donosi o 20 milionowej ofercie United za Joao Moutinho. Dodatkowo ma przyjść także Leighton Baines z Evertonu. Poczekamy zobaczymy, SAF w ostatnim wywiadzie dla strony oficjalnej MU stwierdził że kolejne transfery są realne, a Gill wypaplał że obecnie pracują nad ściągnięciem 2-3 zawodników. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Wzmocnienia Lille: po Marvinie Martinie, Salomon Kalou. Jeśli mądrze wydadzą kasę z Hazarda, mogą jeszcze o dziwo stać się lepsi. Hazard z kolei może mieć niewesoło w Chelsea, bo wiele wskazuje na to, że odejdzie także Daniel Sturridge (Liverpool liderem wyścigu). To by było niesamowite - być Chelsea, mieć sześciu napastników i... oddać czterech najlepszych. Edytowane 8 Lipca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 No przecież nie oddadzą króla strzelców Mistrzostw Europy, zastanów się. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Spoko ja też jestem fanem Interu, także mogę z radością powitać nowych (zgodnie z genezą powstania klubu) Internacionałów w tym za(pipi)istym towarzystwie. Ból to odejścia Cordoby (dla mnie jedna z legend na miarę Grande Chino), Forlana (szkoda, że się nie sprawdził) i zasłużonego Lucio. Inter uszczuplony o Urugwaj, Kolumbię i dwie Brazylie. Ale w zamian jest Słoweniec, dwóch rodaków debila Diego i Kolumbiano z Porto (który chyba zostaje na stałe), więc - idea klubu będzie trwała do końca świata !!! (Chlip, chlp) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Seydou Keita FC Barcelona --> Dalian Aerbin Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jan Vertonghen w końcu oficjalnie potwierdzony w Tottenhamie. Być może legenda klubu Ledley King w końcu zasiądzie na ławie. Prędzej chyba on niż Kaboul, a przecież są jeszcze Dawson, Gallas i powracający z wypożyczenia świetny Steven Caulker. Mimo wszystko żaden z nich nie jest stoperem tego najwyższego poziomu, więc transfer może się opłacić. Podpisano też Adebayora, którego City łaskawie oddało za parę milionów. W najbliższym tygodniu można się spodziewać wieści w sprawie Modricia, który raczej wymusi transfer do klubu grającego w Lidze Mistrzów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Zawsze byłem fanem talentu Luki i najchętniej widziałbym go w...Interze!!! Ale o tym chyba można tylko pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Modrić najbliżej ma w tej chwili do Realu, ale zobaczymy, jak to pójdzie. Moim zdaniem w tej chwili trudno byłoby go tam wcisnąć do składu, chyba że Kaka gdzieś powędruje, wtedy ubędzie jeden konkurent. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Nowi trenerzy: Holandia - Louis Van Gaal, Chorwacja - Igor Stimac (to on jest teraz trenerem?), Francja - Didier Deschamps. Polska i Rosja ciągle czekają. Według dzisiejszych plotek, rosyjska federacja sypnęła ogromną kasą na Roberto Manciniego. Plota. Dania, Szwecja czy Ukraina trenera nie zmieniają. Widocznie są zadowolone ze swojego występu na Euro. Piłkarze: Tranquillo Barnetta wzmocnił Schalke (triumwirat Bundesligi się stabilizuje?), a Eljero Elia wrócił do Niemiec, by tym razem grać dla Werderu. Edytowane 8 Lipca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Jackson Martinez Jaguares ---> FC Porto 8,8 mln euro Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Co to za ogor? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RwRjW5t4RfQ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Robi wrażenie,zwłaszcza pierwsza akcja,gdy ośmieszył Wakabayashiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Koleś nic specjalnego. Ot solidny napastnik z 26 latami na karku. Ale Rozi się jara ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Co Keita odchodzi z Barcelony ? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 No odchodzi ale gosc i tak byl za cienki na ten klub. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi