MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Modrik, nie znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rausio 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Cambiasso to jeden z dwóch-trzech dobrych piłkarzy w Interze. Widzę, że ostatni mecz Interu oglądałeś w 2010 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Cesar Azpilicueta Olympique Marsylia --> Chelsea Pohamuj się, wodzu. "W piątek Chelsea przyszła do nas z ofertą 4 mln euro", stwierdził prezes Marsylii Vincent Labrune. "Powiedzieliśmy im, że to nie jest oferta". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Tak podają media (chyba czytałem rzekomy wywiad z Azpi, który pijawił się we francuskich mediach), jednak kolejny raz okazuje się, że zawsze trzeba czekać do oficjalnego komunikatu. O ile dobrze pamiętam, ktoś tutaj zatwierdził już transfer Modricia do Realu. To już oficjalnie: Victor Moses Wigan Athletic --> Chelsea Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Vesper Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Na pewno wszystkich ciekawi znaczenie tego transferu dla mojej ekipy fantasy. Otóż martwię się. W następnej kolejce zapewne zdobędę mniej punktów, niż mógłbym zdobyć, mając inny skład, o czym zawsze warto przypomnieć pozostałym graczom. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak się dzisiaj kapnąłem, Michael Krohn-Dehli trafił do Celty Vigo. Jak widać, polskie Euro nikogo nie obchodzi i jeden z jego najlepszych zawodników trafił do Celty Vigo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rausio 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Alvaro Pereira FC Porto ---> Inter Mediolan Kwota - 10mln plus rozmaite bonuse które łącznie mogą dac dodatkowe 5mln, a dokładnie to: - Dwa miliony jeśli rozegra chociaż 25 spotkań w całym sezonie. - Milion jeśli Inter awansuje do Ligi Mistrzów w przyszłym sezonie. - Dwa miliony jeśli Inter wygra Scudetto, Puchar Włoch lub Ligę Europejską. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ciekawe te transfery Interu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Inter szaleje!!! Wymiana "makaronów" oczywiście mi zwisa, ale dopakowanie składu Urugwajczykami oczywiście na dzień dobry gotuje mi sutki!!!! Celestes zasilają Inter!!!! Cudowna wiadomość!!! Tylko szkoda, że Forlana już nie ma chlip, chlip Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nuri Sahin Real Madryt --> Liverpool Jednoroczne wypożyczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Cesar Azpilicueta Olympique Marsylia --> Chelsea Pohamuj się, wodzu. "W piątek Chelsea przyszła do nas z ofertą 4 mln euro", stwierdził prezes Marsylii Vincent Labrune. "Powiedzieliśmy im, że to nie jest oferta". http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/artykuly/402044,azpilicueta-pilkarzem-chelsea-kosztowal-7-milionow-funtow.html ? Cesar Azpilicueta Olympique Marsylia --> Chelsea Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Podam może normalne źródło, bo sugerowanie się stroną dziennik.pl to gimberiada. http://www.chelseafc.com/chelsea-article/article/2898796/title/cesar-azpilicueta Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Luka Modrik Tottenham --> Real Madryt Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Luka Modrik nie ma takiego zawodnika Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ale już Luca Modrić jest. http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/club-announcement-27082012.page Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dla mnie to on zawsze będzie Modrikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Podoba mi się, jak dla dodania wiarygodności photoshopowi ktoś dodał © Real Madrid na dole. Transfer był nieunikniony, a jednak Tottenham został z ręką w nocniku, zdesperowany by szybko poszukać jakiegoś następcy dla swojego zegarmistrza. Prawdopodobnie będzie to Moussa Dembele, który w sumie zaczął sezon wspaniale, więc kto wie, czy Spurs nie utrzymaliby się z nim jakoś na powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Podoba mi się, jak dla dodania wiarygodności photoshopowi ktoś dodał © Real Madrid na dole. Transfer był nieunikniony, a jednak Tottenham został z ręką w nocniku, zdesperowany by szybko poszukać jakiegoś następcy dla swojego zegarmistrza. Prawdopodobnie będzie to Moussa Dembele, który w sumie zaczął sezon wspaniale, więc kto wie, czy Spurs nie utrzymaliby się z nim jakoś na powierzchni. Ja tylko zmieniłem głowę. Oryginalnie był tam Benzema. Damien Perquis Sochaux --> Real Betis Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 MAMY POLAKA W ESPANI! A nie to, to perkis. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 trochę się spóźniłeś, bo Levante sięgnęło po potężnego Dudkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Potężne Levante, po potężnego Dudkę, wszystko się zgadza. A na fejsbukowym weszlo plota, ze borucao w QPR, bo siedział w kanjpie w tej miescinie i ktos tam go widział Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
Rausio 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Potężne Levante, po potężnego Dudkę, wszystko się zgadza. A na fejsbukowym weszlo plota, ze borucao w QPR, bo siedział w kanjpie w tej miescinie i ktos tam go widział Nie wiem czy prędzej nie wyląduje tam Julio Cesar bo też niby już jest w Londynie, ale się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Aly Cissokho Olympique Lyon --> Valencia Adam Johnson Manchester City --> Sunderland Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 M'Baye Babacar Niang Caen --> Milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 @up Do tego Bojan Krkic już powiedział "Przechodzę do Milanu, to już pewne". (wg romanews.eu) Perspektywiczne zakupy, zobaczymy co z tego projektu wyjdzie za 2-3 sezony i jak to się będzie dalej rozwijać. Brakuje mi tylko takiego typowego lidera jakim byli Nesta, Gattuso, Seedorf, czy choćby Van Bommel. W niedalekiej przyszłości takim liderem miał być Thiago Silva, ale z wiadomych względów nim nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi