Skocz do zawartości

TRANSFERY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cesar Azpilicueta

Olympique Marsylia --> Chelsea

Pohamuj się, wodzu.

"W piątek Chelsea przyszła do nas z ofertą 4 mln euro", stwierdził prezes Marsylii Vincent Labrune. "Powiedzieliśmy im, że to nie jest oferta".

Opublikowano (edytowane)

Tak podają media (chyba czytałem rzekomy wywiad z Azpi, który pijawił się we francuskich mediach), jednak kolejny raz okazuje się, że zawsze trzeba czekać do oficjalnego komunikatu. O ile dobrze pamiętam, ktoś tutaj zatwierdził już transfer Modricia do Realu. ;)

To już oficjalnie:

Victor Moses

Wigan Athletic --> Chelsea

:D

Edytowane przez Vesper
Opublikowano

Na pewno wszystkich ciekawi znaczenie tego transferu dla mojej ekipy fantasy. Otóż martwię się. W następnej kolejce zapewne zdobędę mniej punktów, niż mógłbym zdobyć, mając inny skład, o czym zawsze warto przypomnieć pozostałym graczom.

Opublikowano

Jak się dzisiaj kapnąłem, Michael Krohn-Dehli trafił do Celty Vigo. Jak widać, polskie Euro nikogo nie obchodzi i jeden z jego najlepszych zawodników trafił do Celty Vigo.

Opublikowano

Alvaro Pereira

FC Porto ---> Inter Mediolan

1a2fb9578e96102f8b5184d.jpg

Kwota - 10mln plus rozmaite bonuse które łącznie mogą dac dodatkowe 5mln, a dokładnie to:

- Dwa miliony jeśli rozegra chociaż 25 spotkań w całym sezonie.

- Milion jeśli Inter awansuje do Ligi Mistrzów w przyszłym sezonie.

- Dwa miliony jeśli Inter wygra Scudetto, Puchar Włoch lub Ligę Europejską.

Opublikowano

Inter szaleje!!! Wymiana "makaronów" oczywiście mi zwisa, ale dopakowanie składu Urugwajczykami oczywiście na dzień dobry gotuje mi sutki!!!! Celestes zasilają Inter!!!! Cudowna wiadomość!!! Tylko szkoda, że Forlana już nie ma chlip, chlip

Opublikowano

Nuri Sahin

Real Madryt --> Liverpool

Jednoroczne wypożyczenie.

Opublikowano

Cesar Azpilicueta

Pohamuj się, wodzu.

"W piątek Chelsea przyszła do nas z ofertą 4 mln euro", stwierdził prezes Marsylii Vincent Labrune. "Powiedzieliśmy im, że to nie jest oferta".

http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/artykuly/402044,azpilicueta-pilkarzem-chelsea-kosztowal-7-milionow-funtow.html

?

Cesar Azpilicueta

Opublikowano

Podoba mi się, jak dla dodania wiarygodności photoshopowi ktoś dodał © Real Madrid na dole.

Transfer był nieunikniony, a jednak Tottenham został z ręką w nocniku, zdesperowany by szybko poszukać jakiegoś następcy dla swojego zegarmistrza. Prawdopodobnie będzie to Moussa Dembele, który w sumie zaczął sezon wspaniale, więc kto wie, czy Spurs nie utrzymaliby się z nim jakoś na powierzchni.

Opublikowano (edytowane)

Podoba mi się, jak dla dodania wiarygodności photoshopowi ktoś dodał © Real Madrid na dole.

Transfer był nieunikniony, a jednak Tottenham został z ręką w nocniku, zdesperowany by szybko poszukać jakiegoś następcy dla swojego zegarmistrza. Prawdopodobnie będzie to Moussa Dembele, który w sumie zaczął sezon wspaniale, więc kto wie, czy Spurs nie utrzymaliby się z nim jakoś na powierzchni.

Ja tylko zmieniłem głowę. Oryginalnie był tam Benzema.

Damien Perquis

Sochaux --> Real Betis

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano (edytowane)

Potężne Levante, po potężnego Dudkę, wszystko się zgadza.

A na fejsbukowym weszlo plota, ze borucao w QPR, bo siedział w kanjpie w tej miescinie i ktos tam go widział

Edytowane przez Oran
Opublikowano

Potężne Levante, po potężnego Dudkę, wszystko się zgadza.

A na fejsbukowym weszlo plota, ze borucao w QPR, bo siedział w kanjpie w tej miescinie i ktos tam go widział

Nie wiem czy prędzej nie wyląduje tam Julio Cesar bo też niby już jest w Londynie, ale się zobaczy

Opublikowano

Aly Cissokho

Olympique Lyon --> Valencia

Adam Johnson

Manchester City --> Sunderland

Opublikowano

@up

Do tego Bojan Krkic już powiedział "Przechodzę do Milanu, to już pewne". (wg romanews.eu)

Perspektywiczne zakupy, zobaczymy co z tego projektu wyjdzie za 2-3 sezony i jak to się będzie dalej rozwijać. Brakuje mi tylko takiego typowego lidera jakim byli Nesta, Gattuso, Seedorf, czy choćby Van Bommel. W niedalekiej przyszłości takim liderem miał być Thiago Silva, ale z wiadomych względów nim nie zostanie ;)