Kalel 3 634 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 To może jeszcze kilka infomracji: "Mesut Oezil opuszcza Real Madryt, by zasilić szeregi klubu z Wysp - informuje francuska stacja Canal+. W przekazanych wiadomościach podano także, że reprezentant Niemiec na pewno nie przejdzie do Paris Saint-Germain, co tym samym pozostawia w wyścigu o 24-latka już tylko Manchester United i Arsenal." Oraz wypowiedz Wengera po meczu z Kogutami "We need one or two super players. Maybe in 24 hours we can surprise you!" Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 To może jeszcze kilka infomracji: "Mesut Oezil opuszcza Real Madryt, by zasilić szeregi klubu z Wysp - informuje francuska stacja Canal+. W przekazanych wiadomościach podano także, że reprezentant Niemiec na pewno nie przejdzie do Paris Saint-Germain, co tym samym pozostawia w wyścigu o 24-latka już tylko Manchester United i Arsenal." Oraz wypowiedz Wengera po meczu z Kogutami "We need one or two super players. Maybe in 24 hours we can surprise you!" – Możliwość gry dla Realu Madryt napawa mnie dumą. Podoba mi się zarówno w drużynie, jak i mieście. Dojrzałem jako piłkarz i człowiek. Nie myślę o zmianach, inne kluby dla mnie nie istnieją – powiedział dla Bilda Mesut Özil. – Grając w tak wielkim zespole normalnym jest, że panuje olbrzymia rywalizacja. Nigdy nie odejdę z drużyny z powodu konkurencji. Przywitamy każdego nowego zawodnika. Jeśli Bale do nas dołączy, nie będę miał z tym żadnego problemu. – Czuję, że trener mi ufa. To mój czwarty sezon w Realu Madryt i doskonale wiem, co mogę dać drużynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RuZTdixMtQY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 http://football-italia.net/39032/kaka-milan-done-deal się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ozil do MU i git. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Masz kilka postów wyżej przytoczone słowa Ozila. Fani United są nieco śmieszni, skończy się tak, że zakontraktują Luke'a Rodgersa xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Masz kilka postów wyżej przytoczone słowa Ozila. Fani United są nieco śmieszni, skończy się tak, że zakontraktują Luke'a Rodgersa xD. Z drugiej strony Cadena ser(dość wiarygodne źródło) podaje, że Ozil przejdzie do Arsenalu. Trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 @up To samo podaje SkySport. I radio Cope. Ale hej ! Mysza przytoczył wywiad z "Bilda" który był pisany w zupełnie innych okolicznościach ! Na pewno się nie myli ! Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) @up To samo podaje SkySport. I radio Cope. Ale hej ! Mysza przytoczył wywiad z "Bilda" który był pisany w zupełnie innych okolicznościach ! Na pewno się nie myli ! Nie bądź hipokrytą. Masz kilka postów wyżej przytoczone słowa Ozila. Fani United są nieco śmieszni, skończy się tak, że zakontraktują Luke'a Rodgersa xD. Z drugiej strony Cadena ser(dość wiarygodne źródło) podaje, że Ozil przejdzie do Arsenalu. Trzeba czekać. Z jednej strony wiarygodne(transfer Isco np.) a z drugiej podaje wiadomości z dupy jak np. Bale który miałby przyjść dopiero za rok i to za 96 mln. Edytowane 1 Września 2013 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 To w końcu za ile Bale przeszedł do Realu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Martin Demichelis Atletico Madryt -> Manchester City Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 lol on w ogóle zagrał coś w tym Atletico xD? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) To w końcu za ile Bale przeszedł do Realu? 91 mln euro. Zluzujcie na litość Boską z tym Oezilem, jutro gdzieś przejdzie albo nie i będzie wiadomo. lol on w ogóle zagrał coś w tym Atletico xD? Nie. Edytowane 1 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Czyli Tottenham ma szansę zakończyć letnie okienko transferowe na sporym plusie hehe http://www.transfermarkt.pl/pl/premier-league/transferuebersicht/wettbewerb_GB1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No i na sporym minusie w tabeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Kaka Real Madryt --> AC Milan Mamadou Sakho PSG --> Liverpool Śmieszny transfer patrząc jak bardzo Barcelona "starała" się ściągnąć środkowego obrońcę. Edytowane 2 Września 2013 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Barcelona to pewnie jak United robi transfery - przepraszam uprzejmie zapytam, czy mozemy kupic tego pilkarza za X €? Nie sprzedamy za mniej niż Y €. Aha dziekuje odezwiemy sie do Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Mam nadziejże,że nie wyjdą z grupy w LM.Działacze Barcelony to skończeni debile.Już widze te mecze,gdy przy każdym stałym fragmencie gry będę posrany,bo już (pipi) z tym,że nie ma wielu wysokich zawodników,ale (pipi)a,obrońcy środkowi trochę wzrostu mieć powinni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Przecież starali się o Thiago Silve, to wszyscy dobrze pamiętamy jak się rozmowa potoczyła i czym Szejk groził. A że Chelsea nie chciała sprzedać Luiza, to już inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Kaka Real Madryt --> AC Milan Nareszcie pozbyli sie darmozjada Denis Czeryszew Real -> Sevilla ( wypożyczenie) Edytowane 2 Września 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Victor Moses Chelsea --> Liverpool Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) To coś bardziej przyziemnego Tomasz Kupisz Jagiellonia -> Chievo Verona Coś strasznie polubili tani szrot z Polski ostatnio we Włoszech Edytowane 2 Września 2013 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Czyżby Kanonierzy mieli rozbić bank w ostatnim dniu okienka: "Sky Sources are reporting that Arsenal are showing interest in Real Madrid winger Angel di Maria" Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 BBC Sport@BBCSport Retweeted by Eurosport Transfers Arsenal agree a 50m euros (£42.4m) fee with Real Madrid to sign Germany midfielder Mesut Ozil #afc Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Debile sprzedali Ozila Już myślałem, że tak fajnie zakończy się okienko transferowe (Bale in, Kaka out) a tu kupa. Niech się je.bną w głowę ludzie z zarządu Realu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi