Skocz do zawartości

TRANSFERY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tevez zostaje? Pogby by było szkoda strasznie. Morate zastąpi na luzaku Mandżukic.

Choc za 100 baniek (chore) to niech idzie. Za to mozna kupic 2 topowych grajków.

Edytowane przez Kałach
Opublikowano (edytowane)

Cech już praktycznie dogadany do Arsenalu. Podobno 11 milionów funtów.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

W sumie obydwaj w dorosłą piłkę wchodzili z metką bardzo zdolnych piłkarzy, Andrea jak to włoch w jego wieku, musiał tułać się po wyporzyczeniach, a Iago zrobił błąd przechodząc do Juve w tak młodym wieku. Też mam obawy co do tego jak sprawdzi się w większym klubie, za to sprzedaż Andrei chyba byłaby błędem (z drugiej strony 2-ga linia to najmniejszy kłopot  Romy).

Ciekawe jak włoskie kluby będą wyglądać po okienku, kilka ciekawych transferów już jest, kilka w sferze plotek a i niespodzianki też będą (jak zawsze).

Opublikowano

Vidal w Arsenalu praktycznie pewny, po Copa America będzie ogłoszony także jeszcze jakieś wzmocnienie obrony i Higuain i myślę, że mistrzostwo jest w zasięgu Gunnersów hehe. A i Schneiderlin ponoć w United.

Opublikowano

Vidal w Arsenalu praktycznie pewny, po Copa America będzie ogłoszony także jeszcze jakieś wzmocnienie obrony i Higuain i myślę, że mistrzostwo jest w zasięgu Gunnersów hehe. A i Schneiderlin ponoć w United.

Jeszcze jakiś przeciętny chociaż trener by się przydał.

Opublikowano (edytowane)

W Mediolanie coraz więcej przylotów. Miranda i Murillo wylądowali w Interze, a Bacca i Luiz Adriano w Milanie.

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Sylvain Distin - Everton ---> AFC Bournemouth (gość ma 38 lat, można? można)

Shinji Okazaki - Mainz ---> Leicester

Jose Holebas - AS Roma ---> Watford (kurde, czyli w Romie zostanie Cole, a chciałem żeby wrócił do BPL)

Opublikowano (edytowane)

Zobaczycie że Falcao sie sprawdzi.

edit duzo zalezy od trenera. Jesli Mou dalej bedzie zamulał Chelsea to Falcao niepotrzebny.

Edytowane przez Kałach