Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Niby Otamendi jest w stanie zrezygnować z części wynagrodzenia tylko po to żeby przejść do United. Wszystko rozchodzi się o olbrzymią klauzulę w wysokości 50 mln. Ł, a mając na uwadze dalsze wydatki Untied nie chce wpłacić jej całej. Beka wnusiu, biorąc pod uwagę, że za starszego Ramosa chcieli tyle zapłacić, ale dla Realu to za mało. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 De Gea zostaje w United, Casilla w Realu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 To teraz David na ławkę do końca sezonu, a za rok będą się nim interesować tylko w ekstraklasie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 no, no, sprytne posunięcie Realu https://www.youtube.com/watch?v=9PxDe8LoNAc Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Podobno ManU rezygnuje ze staran o Otamendiego i koncentruje sie wylacznie na Sergio Ramosie Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 idioci jesli to prawda mimo sympatii do ramosa bo podobnie jak kiedys gatuso zawsze lubilem takich walczakow i uwazam, ze pasuja oni to ideologii united, jednak nie za taka kase co chce real za niego Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 To byłoby strasznie głupie posunięcie. Real nie chce go sprzedać więc musieliby dać dużo większą kasę niż za Argentyńczyka. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 17 lipca 2015 Autor Opublikowano 17 lipca 2015 Delph w City xD Nie rozumiem tego xD W Anglii zmienili regulamin i w tym sezonie potrzebnych jest 8 zawodników w 25 zespołowej kadrze tzw homegrown a za rok bedzie ich potrzebnych aż 12 . Świetna decyzja władz ligi . Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 śmieję się bo parę dni temu mówił że zostaje w Aston Villi. Kibice z Birmingham serio się burzą, z tego co na fb widzę, masakra, po co on palnął tą głupotę. inna sprawa że w City będzie ława, bo Fernando jest o klasę lepszy. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 idioci jesli to prawda mimo sympatii do ramosa bo podobnie jak kiedys gatuso zawsze lubilem takich walczakow i uwazam, ze pasuja oni to ideologii united, jednak nie za taka kase co chce real za niegoNie wiem Ficus na ile znasz lige hiszpanska, ale moim zdaniem Ota to znacznie wiekszy walczak, czasami wrecz az nazbyt ambicjonalnie podchodzi do walki na boisku, a przy tym wykazuje sie niezwyklym boiskowym cwaniactwem (nie daje sie prowokowac, zawsze bajeruje sedziego usmiechem) dzieki czemu dostaje bardzo niewiele kartek Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 no nie sledze az tak hiszpanskiej, w takim razie tym bardziej nie rozumie tego ze zamiast otamendiego chca ramosa, oby to byla plota Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Delph w City xD Nie rozumiem tego xD W Anglii zmienili regulamin i w tym sezonie potrzebnych jest 8 zawodników w 25 zespołowej kadrze tzw homegrown a za rok bedzie ich potrzebnych aż 12 . Świetna decyzja władz ligi . No świetna. Sportowo poziom ligi cały czas spada, a oni każą w kadrze utrzymywać przeciętnych Anglików. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 17 lipca 2015 Autor Opublikowano 17 lipca 2015 Delph w City xD Nie rozumiem tego xD W Anglii zmienili regulamin i w tym sezonie potrzebnych jest 8 zawodników w 25 zespołowej kadrze tzw homegrown a za rok bedzie ich potrzebnych aż 12 . Świetna decyzja władz ligi . No świetna. Sportowo poziom ligi cały czas spada, a oni każą w kadrze utrzymywać przeciętnych Anglików. Nie tak dawno temu oglądałem mecze angielskich drużyn z trójką zagraniczniaków w składzie i jakoś poziom ligi mnie nie odstraszał . Z 25 osobowej kadry aż 13 zagraniczniaków to i tak dużo za dużo Francuzów na pęczki w Newcastle czy międzynarodowego grona w Chelsea czy Arsenalu bez Anglika w składzie nie da się oglądać . Będą porażki w lidze mistrzów ? Ale kogo obchodzi liga mistrzów ? Liga i Puchar Anglii dużo ważniejsze . Cytuj
Gość Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Delph w City xD Nie rozumiem tego xD W Anglii zmienili regulamin i w tym sezonie potrzebnych jest 8 zawodników w 25 zespołowej kadrze tzw homegrown a za rok bedzie ich potrzebnych aż 12 . Świetna decyzja władz ligi . No świetna. Sportowo poziom ligi cały czas spada, a oni każą w kadrze utrzymywać przeciętnych Anglików. Nie tak dawno temu oglądałem mecze angielskich drużyn z trójką zagraniczniaków w składzie i jakoś poziom ligi mnie nie odstraszał . Z 25 osobowej kadry aż 13 zagraniczniaków to i tak dużo za dużo Francuzów na pęczki w Newcastle czy międzynarodowego grona w Chelsea czy Arsenalu bez Anglika w składzie nie da się oglądać . Będą porażki w lidze mistrzów ? Ale kogo obchodzi liga mistrzów ? Liga i Puchar Anglii dużo ważniejsze . To brzmi jak hasło wyborcze w stylu: chujowo, ale stabilnie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Moutinho blisko powrotu do Porto. Za darmo. Pewnie dla was za mało znany i słaby, no ale tak piszę. No i jeszcze Mitrović ponoć blisko, Anderlecht zaakceptował ofertę 18 milonkuff eurasków. A tu chłopy sobie siedzą Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 (edytowane) Dlaczego ktoś miałby go pamiętać? Nie jest znany, bo - podobnie jak Falcao - zamienił sukcesy sportowe na pieniądze. Falcao miał tyle "szczęścia", że zrobił to już po pokazaniu się światu. Przy tym ile oni zarabiają, rozjeżdżabym walcem za takie coś. Edytowane 18 lipca 2015 przez Pawlo Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Gdzie ostatecznie poszedl Kuswik z ruchu? Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 18 lipca 2015 Autor Opublikowano 18 lipca 2015 Delph w City xD Nie rozumiem tego xD W Anglii zmienili regulamin i w tym sezonie potrzebnych jest 8 zawodników w 25 zespołowej kadrze tzw homegrown a za rok bedzie ich potrzebnych aż 12 . Świetna decyzja władz ligi . No świetna. Sportowo poziom ligi cały czas spada, a oni każą w kadrze utrzymywać przeciętnych Anglików. Nie tak dawno temu oglądałem mecze angielskich drużyn z trójką zagraniczniaków w składzie i jakoś poziom ligi mnie nie odstraszał . Z 25 osobowej kadry aż 13 zagraniczniaków to i tak dużo za dużo Francuzów na pęczki w Newcastle czy międzynarodowego grona w Chelsea czy Arsenalu bez Anglika w składzie nie da się oglądać . Będą porażki w lidze mistrzów ? Ale kogo obchodzi liga mistrzów ? Liga i Puchar Anglii dużo ważniejsze . To brzmi jak hasło wyborcze w stylu: chujowo, ale stabilnie. Taki Mourinho gra cały sezon jedenastką zawodników więc inni też moga iść tą drogą jak się coś nie podoba . Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Ale Arsenal to wy szanujcie, bo jako nieliczni mają wielu Anglików w składzie: Gibbs, Chambers, OX, Walcott, Wilshere, Welbeck, i jeszcze Ramseya jako Brytyjczyka można podciągnąć. City ma teraz trzech Anglików, Chelsea ma dwóch, Liverpool ma trochę więcej (chyba nawet jeszcze więcej niż Arsenal). Ja chcę Brytyjczyków jak najwięcej, nie po to oglądam ligę angielską żeby słuchać, jak komentator mówi: "Federico Fernandes", albo "Fernando Rodriguez", tylko "Żolijon Lescott", albo nawet "Michael Dawson". Liga angielska to liga angielska, mam gdzieś jak sobie te kluby radzą w pucharach europejskich, to nie moja sprawa. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 Moutinho blisko powrotu do Porto. Za darmo. Pewnie dla was za mało znany i słaby, no ale tak piszę. No i jeszcze Mitrović ponoć blisko, Anderlecht zaakceptował ofertę 18 milonkuff eurasków. A tu chłopy sobie siedzą Gimbem chyba trzeba być, żeby Moutinho nie znać Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 przecież Moutinho to gwiazda EURO 2012. każdy go zna Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 Tak, to on. Grzeje ławę praktycznie cały czas, chyba w mniej niż 10 spotkaniach zagrał, także bez szału. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi