xtomashx 162 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 przecież po takim czymś co Mangala wczoraj zagrał to nie wyobrażam sobie że go dadzą na wypożyczenie. City nie jest racjonalnym zespołem Oni mają tak naprawdę tylko Mangale i Kompanego na obronie więc muszą się wzmocnić. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Chciałbyś go w Liverpoolu, co Żerome? Swietnych zawodnikow nigdy za wiele, ale on idzie do City. Nam brakuje obroncy i prawdziwego DMa Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 wczoraj Bryndal był widziany na Etihad, podobno planuje wzmocnienia - szpieguje Demichelisa, zagiał parol także na Winstona Reida i Ashleya Williamsa xD Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Ploty, bo LFC nikogo juz nie kupi. No chyba, ze pozbeda sie Enrique, Balo, Boriniego i Lucasa to wtedy jedynie Digne z PSG. Wszystko wyzej to ploty z brawo sport dla klikniec. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Dziesiatki byly juz takich dogadanych ktorzy nawet z medycznych wychodzili i trafiali do innego klubu jak np Willian z totkow do chelsea. Nic konkretnego sie nie pojawia w LFC, zakupy zrobione, a teraz 4 pilkarzy tylko do sprzedania. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Digne nie chce do Liverpoolu bo co on mu może zaoferować oprócz gry w lidze angielskiej? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Digne nie chce do Liverpoolu bo co on mu może zaoferować oprócz gry w lidze angielskiej? Pieniadze. Tylko to sie liczy dla 95% pilkarzy. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Wygląda na to, że Alex Sandro w Juventusie. Imo świetny zakup. Wygląda na to, że odrzucił lukratywny kontrakt z City, aby FC Porto na nim zarobiło (rok do końca kontraktu). Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Pedro zgodzil sie na warunki finansowe United Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Za 45 mln € Imho zayebisty deal. Bedzie na Garaya i jakiegos skrzydlowego jesli Feghouli odejdzie Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Pedro w ... Chelsea XD Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Pedro w ... Chelsea XDNawet mnie nie denerwuj. Jeżeli tak się stanie to LVG powinien z miejsca dostać dymisję. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 od wczoraj jest plota, ze sie o niego tez staraja, oficjalnie? 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Chelsea lubi podbierac. Tak bylo z Willianem i Salahem ktorzy uciekli z medycznych i udali sie do Londynu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 A niech tam sobie idzie odpad z Barcy. Bild podaje, że United złożyło ofertę w wysokości 85mln euro za Muellera. Pozostaje pytanie, czy Bayern się zgodzi? Pieniądze ogromne, ale mimo wszystko pasowałby do filozofii Van Gaala. Rooney jest tak żałosny, że nawet kudłaty go wczoraj ośmieszył. 10 minut na boisku, gol przed końcowym gwizdkiem i karny, którego sędzia nie odgwizdał. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Tez uważam, że Pedro nie jest potrzebny. To przecież nie jest drugi Messi. Najardziej mi szkoda Otamendiego, bo wystarczy, że Smalling dostanie kontuzji i MU jest w (pipi)e. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 ja znowu widzialbym pedro w united, na wspolczesne realia tez jakiejs turbo kwoty nie kosztuje, niezmiernie mnie jednak wkurzaja tacy pilkarze-najemnicy co to chca zmienic klub bo im zle w swoim ukochanym (a nie dlatego bo chca sie sprawdzic gdzie indziej) i bedzie taki smutny chodzil po manchestrze bo pogoda gorsza niz w hiszpanii, bo rozgrywki inne, bo dalej w serduszku katalonia, bo myslal ze bedzie grac co mecz a tu go van gaal daje na lawe itp Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Akurat Pedro w Chelsea to dobra wiadomość dla United, tak mi się wydaje. To jest kompletny jeździec bez głowy, a poza tym Van Gaal zamiast szukać skrzydłowego powinien skupić się na ściągnięciu napastnika. Depay i Young myślę wystarczą spokojnie Holendrowi. Granie jednym typowym skrzydłowym i jednym fałszywym to nie byłby zły pomysł, Real tak kiedyś grał, mając na tych pozycjach Ronaldo i Ozila i wychodziło to całkiem całkiem. No chyba, że się uprze teraz na tego drewniaka Muellera, który w sumie i za napastnika może robić. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Pedro jak dla mnie pasuje do United. Waleczny i wszechstronny na prawe skrzydło. Wtedy Mata mógłby grać na 10. Boję tylko się że może marudzić jak ADM. W sumie mógłbym się pogodzić z brakiem transferu gdybym kupili jakiegoś napastnika bo to co Roo wyprawia woła o pomstę do nieba. Już Fella byłby bardziej przydatny na szpic niż ta święta krowa. Najgorsze jest to że on nie ważne jak ale będzie grał. Niestety. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 (edytowane) W radiu w UK mowili ze Pedro w Chelsea czyli po Kadrado, a wczesniej Salah czy Szurle kolejny wynalazek (pipi) wie po co Edytowane 19 sierpnia 2015 przez hav3n Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 no no, Ed Woodward widzę działa charytatywnie. nowy deal dla Ramosa, Pedro w Chelsea, Otamendi w City, Clyne w Liverpoolu, jeszcze niech nową umowę dla Mullera wypracuje Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Podobno skupili się na Mane z Southampton. Niby młodszy i ograny w lidze, ale czy sprawdzi się w United? Wątpię. Ja już niczego nie rozumiem. Finansowo mogą mieć każdego piłkarza. Kadra biedna więc prawie pewne występy w pierwszym składzie. Czy tak trudno kupić odpowiednich piłkarzy? To nie jest już śmieszne lecz tragiczne. Skończymy pewnie z Blindem w obronie i beznadziejnym Rooneyem w ataku Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Manchester bez Fergusona nie jest gwarancją zdobywania trofeów. Dlatego nikt z wielkich graczy nie chce tam grać, poza tymi co lecą na pieniądze. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 jesli faktycznie potwierdzi sie ze pedro wybral chelsea i ed wybral sie na wycieczke po barcelonie to raczej wg mnie przesadzil fakt, ze pedro chce miec gwarancje czestej gry, a u van gaala nie dosc, ze takiej nigdy nie dostanie przy jego rotacjach to jeszcze jak nie daj boze powie o jedno zdanie za duzo to wyladuje na dlubaniu slonecznika ze swoimi rodakami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi