Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 776,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano

Beka. Tutaj się walnie przyczynił do zdobycia Ligi Mistrzów ;)

Opublikowano

De Bruyne w City. Pod względem ofensywnym, City ma miażdżącą przewagę nad resztą ligi.

BREAKING: Wolfsburg sporting director Klaus Allofs confirms that they have reached an agreement with #MCFC for KDB
Opublikowano

Dobry transfer, choc troszke przeplaacony (zaplacili chyba 25 mln)

W grze o niego byly podobno 3 kluby, w tym Chelsea ktorej oferta zostala przebita o jakies 8mln

Z drugiej strony szkoda tego rozbioru Monaco

Opublikowano

Ciekawy transfer w naszej Ekstraklasie:

30-letni serbski prawoskrzydłowy Miloš Krasić został nowym zawodnikiem Lechii Gdańsk. Piłkarz związał się z klubem dwuletnim kontraktem.

Krasić ma na swoim koncie mistrzostwo Włoch wywalczone z Juventusem, dwa mistrzostwa Rosji, cztery zdobyte Puchary Rosji, Puchar UEFA w barwach CSKA, a także Puchar Turcji wygrany z Fenerbahçe. W reprezentacji Serbii zagrał 46 razy i strzelił trzy gole.

Serbski piłkarz roku 2009 przez ostatni sezon był piłkarzem tureckiego klubu, ale nie znajdował się w kadrze pierwszej drużyny. Wcześniej był wypożyczony z Fenerbahçe do francuskiej Bastii.

źródło: Lechia Gdańsk

Kiedyś to był bardzo dobry piłkarz. Ciekawe czy odbuduje się w Lechii?

Opublikowano

Kiedys byl kozakiem

Ale jednoczesnie to bardzo jednowymiarowy pilkarz bazujacy wylacznie na szybkosci

Opublikowano

Miałem nadzieję że jednak United go zgarnie :(

Czy tylko mnie bawi ten post?

Opublikowano

Miałem nadzieję że jednak United go zgarnie :(

Czy tylko mnie bawi ten post?

Bynajmniej.

Opublikowano

Według transfermarkt.pl, Manchester City wydał już  -  1,06 miliarda euro -  na transfery , odkąd klub kupił Mansour bin Zayed. To kwota tak nieprawdopodobna, że aż się nie chce wierzyć...

Edytowane przez Atos

Opublikowano

To iloma punktami przewagi skończy City w tym sezonie? 15? 18?

Opublikowano

Silva KDB i Sterling za plecami Aguero :obama:

Opublikowano

Ja tam do niego przekonany nie jestem. W Wolfsburgu byl przekotem, ale on juz raz na wyspach byl i sie nie sprawdził, teraz może być podobnie.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

W Niemczech był dobry bo na niego stawiano, był gwiazd  i grał w kazdym meczu. Za 70 baniek ma pierwsze 10 kolejek z urzedu w pierwszym skladzie. A jak w ciagu tych meczy zrobi z 5 asyst i 3 gole to bedzie nie do ruszenia. Patrz Pedro w Chelsea

Opublikowano

Martial podobno do United. Cena spora, ale koleś to przekocur. Zazdroszczę.

Opublikowano

Navas da rade zawsze to lepsza alternatywa niż Romero chociaż nie mam zaufania do bramkarzy z poza Europy.

Opublikowano

Najpierw Lopez, teraz Navas potraktowany jak śmieć. Brawo Real.

Opublikowano

Szkoda tego Davida :/