Skocz do zawartości

TRANSFERY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Legenda klubu, jeden zły sezon tego nie zmieni, zwłaszcza wspominając jeden sezon wstecz, gdzie rozstawiał wszystkich po kątach. Niech wiedzie się mu dobrze.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Chodzi o 14/15? Ja zawsze sceptycznie podchodziłem do jego występów w tym sezonie, fakt że strzelił sporo goli, ale w obronie, gdyby nie harówa Williana mogłoby być krucho, szczególnie w drugiej połowie sezonu. Pamiętam mecz z Hull (3-2 dla Chelsea), w cholerę błędów wtedy popełnił.

Nie no, wiadomo że legendą jest i będzie, szkoda że jego spadek formy defensywnej był tak gwałtowny. Ale wiek rzadko kiedy oszukasz na pozycji bocznego obrońcy.

Opublikowano

Manolo Gabbiadini - Napoli ------> Southampton - 14,5m GBP

Czyli Milika rehabilitacja przebiegła zaskakująco sprawnie, zobaczymy jak na boisku. dobry transfer dla Sou, po kontuzji Austina głównie Jay Rodriguez grał na 9.

Opublikowano

Jese wraca jednak do Hiszpanii, wypożyczenie do Las Palmas do końca sezonu.

Opublikowano

I słusznie wybrał, bardziej naturalne środowisko dla niego, w Boro mógłby nie wygrać rywalizacji z Bamfordem. I nawet nie mówię tego ironicznie, bo już nie raz takie gwiazdki nie poradziły sobie w slabeuszach EPL, jak choćby Iturbe w Bournemouth.

Lord Ranocchia bliski przejścia do Hull na wypożyczenie, a Biabiany odmówił wypożyczenia do Chelsea.

Co do Gabbiadiniego to szału nie robił pod nieobecność Milika, Sarri wolał nawet wystawiać Mertensa na ataku zamiast niego. Z kolei Shane Long i Jay Rodriguez ostatnio strzelają, więc dziwny ten transfer mi się wydaje.

Opublikowano

Wrzucam to jako ciekawostkę z przymrużeniem oka, ale Gazzetta dello Sport podaje że Chelsea jest zainteresowana Pawłem Wszołkiem. Polski futbol jeszcze nigdy nie miał się tak dobrze  :dog:

Opublikowano (edytowane)

No ja czytałem, że Ake ma podobno... znowu odejść z Chelsea. Ja pyerdole ten klub to niezłe cyrki transferowe potrafi odwalić z tymi młodzikami.

Jak wspominacie o Jese w Las Palmas to jeszcze warto wspomnieć, że wybrał się tam na pół roku Alen Halilović, kolejna perełka z Dynama Zagrzeb, która próbowała swoich sił w Barcelonie, Sportingu Gijon a ostatnio w Hamburgu, ale coś tak średnio wychodziło. Może tym razem?

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Hull podobno daje 9 milionów za Grosickiego. Wydawałoby się że pogodzili się ze spadkiem i zbierają fundusze/czyszczą listę płac przed championship bo sprzedali już Livermore'a, Snodgrassa, a mają jeszcze puścić Robertsona do Burnley za 10 milionów, a tu chcą poszastać kasą.

Nie wydaje mi się że Grosicki, piłkarz który po 60 minutach meczu oddycha rękawami i który zazwyczaj gdy wychodzi w pierwszym składzie Rennes gra przeciętnie, będzie wystarczającym impulsem do utrzymania. Nie wydaje mi się też, że sam Grosicki spełni swoje marzenie o grze w Premier League przechodząc do klubu z tak bliską perspektywą spadku. Chyba że usatysfakcjonuje go pół roku gry w EPL.

Opublikowano

Chelsea’s technical director Michael Emenalo has travelled to Italy to complete a deal for Torino striker Andrea Belotti, according to reports.

Sky Italia claim that the Premier League leaders are pushing to secure a deal for the 23-year-old, who has a €100 million (£86m) release clause.

To by byla chyba bomba transferowa? :obama:

Opublikowano

Grubo byłoby z tym Bellottim, ale ja wyczuwam drugiego Immobile :wujaszek::klapek:

Liverpool chce za tę pokrakę Sakho 20 baniek XD. A gość chyba nie gra w piłkę nożną od 2015. Z kolei Leicester odrzuciło trzecią ofertę Sunderlandu za Ulloę. Nie wiem po ch.uj oni go trzymają, sam chce odejść, a mają w ataku takie tuzy jak Okazaki, Dżejmi Wardi krul strzelcuw czy wielki Slimani kupiony za gruby hajs ze Sportingu.

Opublikowano

nom, widziany był na lotnisku

pewnie jak na deadline day przystało zarezerwował samolot na 21:00 żeby był czas wyrobić się z formalnościami, jak w lecie  :Coolface:

Opublikowano

A Odion "Nie odejdę do Chin, tu nie chodzi o pieniądze, tu chodzi o spełnianie marzeń [cytat sprzed roku]" Ighalo odszedł z Watfordu do Chin za 20 milionów funtów. Piękne jak tylko skończy się forma to można spier'dalać :D. Ale fakt, nigdy nie kumałem fenomenu Ighalo, zbyt dużo goli na farcie strzelał żeby go traktować poważnie.

Opublikowano

C3h0PYKWQAAG-Wn.jpg

Skonfliktowany z trenerem Celty Fabian Orellana przechodzi do Valencii. Ze względu na to, iż Celta była zdesperowana go wypchnąć to i cena była promocyjna, zaledwie 3mln euro

Opublikowano

Godzina została, a transfer Grosickiego wciąż niepotwierdzony :obama: To czekamy jak pół roku temu. Paranoja tak latać sobie na rozmowy na ostatnią chwilę.

Opublikowano

Grosik już w Hull, tyle zeszło bo zaczytał się chłopak w google maps w poszukiwaniu dobrych kasyn w okolicy

Nie za późno? xD

Opublikowano (edytowane)

Hernanes: Juventus ---> Chiny

Martin Caceres: Juventus ---> Southampton. Dobry transfer, bo bez Fonte i z kontuzjowanym van Dijkiem grają ostatnio bardzo źle.

Edytowane przez c0r