hav7n 5 936 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 City juz ponad 100 baniek wydane, a o Chelsea wiecej gadki kto odejdzie niz przyjdzie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 c0r Cuadrado w Juve gra a co do Coutinio to nie wiadomo czy nie odleci do Barcy, która jak wiadomo musi w środku pola ogarnąc dupę. Ploty są nim własnie i Verattim (ale to troche z dupy, wątpie żeby PSG wypuszczało tak zdolnego gracza). Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 Mówi się że Chelsea ostrzy ząbki na Tolisso z Lyonu. @bluber Miałem na myśli grę Cuadrado przed transferem do Chelsea, wtedy grał w Fiorentinie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 a to nawet nawet nie wiedziałem, nie interesuje sie tą slaba ligą Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) No tak średnio potrafili się zadomowić skrzydłowi pod wodzą Mourinho w drugim podejściu do Londynu. Szyrle, Cuadrado, Salah - albo ława, albo na ławę po słabym występie. Tylko Willian się jakoś uchował, ale też bym nie powiedział, że ze względów ofensywnych. Z drugiej strony Pedro też nie błyszczał, a ten sezon pod Conte? Solidna czwórka z plusem. Może to po prostu kwestia trenera. Edytowane 1 czerwca 2017 przez ragus Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 c0r Cuadrado w Juve gra a co do Coutinio to nie wiadomo czy nie odleci do Barcy, która jak wiadomo musi w środku pola ogarnąc dupę. Ploty są nim własnie i Verattim (ale to troche z dupy, wątpie żeby PSG wypuszczało tak zdolnego gracza). No jak kupią Coutinho to nie ogarną. Barca potrzebuje piłkarza o profilu Verrattiego właśnie, ale ten transfer jest mocno wątpliwy. Mówi się za to o Serim z Nicei. Ciekawy zawodnik, zobaczymy. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 Darren Fletcher przeszedł z WBA do Stoke. Niby nic wielkiego, ale aż śmiechłem jak o tym przeczytałem. Ten transfer powinien być definicją przeciętności w słownikach, przeciętny piłkarz z przeciętnego klubu przechodzi do drugiego przeciętnego klubu. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) Mistrz chyba zawsze staje w obliczu pewnego dylematu: co tu zmieniać, gdy wszyscy są zadowoleni. Ten sezon był naprawdę "łatwy" składowo dla Blues: praktycznie cały czas grali tą samą jedenastką, zmienników po oddaniu Oscara było dwóch. Conte ustalił taktykę do 11 graczy i cały czas w niej się obracał. Możliwości są duże, ale wymagające. Ogólne cele Chelsea są więc oczywiste: każdy obrońca, pomocnik, napastnik... Jest dopiero 1 czerwca. A Chelsea nieraz sprowadza graczy i 31 sierpnia. Padają nazwiska dość oczywiste, każdy inny angielski klub też o nie pyta: Rudiger, Van Dijk, Cedric, Bertrand (tak! Trzech!), Alex Sandro, Bakayoko, Tolisso, Lukaku. W marzeniach Belotti, Nainggolan, James Rodriguez, Alexis Sanchez. Myślę, że któregoś z nich skuszą funtami do sierpnia. Jakbym miał stawiać, spodziewałbym się zwłaszcza finalizacji Bakayoko. Monaco mogłoby być zainteresowane licznymi juniorami poniewierającymi się po szerokim składzie Chelsea - to brzmi jak możliwość nawiązania kontaktów. No i Monaco sprzedaje, by żyć (i Mendesa cieszyć), podczas gdy kluby angielskie mają mocno rosnące budżety i z tej racji średnio w ogóle im ma sens oddawać swoje gwiazdy, bo co z tą kasą potem zrobią. Edytowane 1 czerwca 2017 przez ogqozo Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 Nie wiem na chuy Chelsea jakiś Bakajoko 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 Rozumiem, że chcesz żeby zespół leciał na 3 frontach na Kante/Fabregasie/Maticu? Oczywiście zakładając, że całe trio zostanie na kolejny sezon? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) Bakayoko ma 22 lata i wydaje się idealnym odmłodzeniem składu przy prawie 30-letnich Fabsie i Maticu (o którym nota bene mówi się w kontekście Mou i United). Ponadto gra po prostu na bardzo wysokim poziomie, jest ostoją środka pola Monaco. Bardzo fajny transfer, żaden odmieniec. Edytowane 1 czerwca 2017 przez c0r Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 I tak nie pójdzie Kylian nigdzie. Cytuj
MartaJD 22 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 Jak Man United pozyska Griezmanna to umrę z zazdrości. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Transfer Gryza trochę się oddalił, po tym jak podtrzymali zakaz transferowy Atleti. Cytuj
MartaJD 22 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Transfer Gryza trochę się oddalił, po tym jak podtrzymali zakaz transferowy Atleti. No i na swoim Twitterze napisał coś o Atletico, coś o przywiązaniu do swojego klubu. Fani Manchesteru już hejtują ;) Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Di Marzio: Szczęsny przejdzie do Juventusu Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 zawsze widziałem w Wojtku naturalnego następce Gianluigiego Buffona Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Sky podaje że Everton zainteresowany Sandro Ramirezem z Malagi, ale by było Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 połowa klubów jest teraz zainteresowana Sandro Ramierezem, wszystko przez śmiesznie niską klauzule - 6 mln euro Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 Salah już bliziutko Liverpoolu, 35 milionów funtów. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 Kupują jakiś wacków za grubą pęge i się potem dziwią, że dostają oklep od średniaków europejskich. Co te kluby angielskie, to ja nawet nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi