Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

Opublikowano

Lichsteiner ma 34 lata. Kazda pozycja poza gk odpada totalnie w tym wieku. 

Nie ma to jak dobrze zaczac przebudowe.

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 778 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano

Dani Alves jest starszy, a cała Brazylia w panice, że kontuzja wyeliminowała go z mundialu. Z drugiej mańki Lichsteiner z tego co widziałem w LM często siedział na, więc trudno coś wyrokować, ale że idzie do Arsenalu to wątpię by sobie tam nie poradził. Jest w stanie wnieść sporo ambicji i doświadczenia. 

Opublikowano
11 godzin temu, _Be_ napisał:

No i jest oficjalnie

Tak zerknąłem jednym okiem i myslałem że kupili Ronaldo. 

Opublikowano

Bellerin nie ma zmiennika także rozsądny transfer

Opublikowano

Ploteczki, ploteczki... 

Portugalski magazyn Record krzyczy z okładki o odejściu CR7 z Realu. Podobno jest to decyzja nieodwracalna. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
15 godzin temu, Yakubu napisał:

Dani Alves jest starszy, a cała Brazylia w panice, że kontuzja wyeliminowała go z mundialu. Z drugiej mańki Lichsteiner z tego co widziałem w LM często siedział na, więc trudno coś wyrokować, ale że idzie do Arsenalu to wątpię by sobie tam nie poradził. Jest w stanie wnieść sporo ambicji i doświadczenia. 

Min dlatego Brazylia od paru lat faworytem nie jest do tytułu.

Opublikowano

No z tym, że w tym roku jest faworytem :potter: 

Brak Daniego to bardziej strach przed tym, że nie będzie prawidzwego przywódcy w szatni, kogoś kto ich podniesie na duchu w przerwie 

Opublikowano
Ploteczki, ploteczki... 
Portugalski magazyn Record krzyczy z okładki o odejściu CR7 z Realu. Podobno jest to decyzja nieodwracalna. 

Nie wierzę :]
Dlatego, że nieodwracalna była 3 decyzje nieodwracalne temu :]

A tak na serio ... Było by całkiem ciekawie.
Opublikowano

Krysia walczy o piniondze, przerabiane pińcet razy na koniec każdy każdemu robi lachę i aj wery hepi.

Opublikowano

Wow, ludzie naprawdę uważają Wengera za największą zarazę w historii świata, jeśli uważają, że Arsenal z Emerym ma walczyć o drugie miejsce. Mdr. Nie zazdroszczę typowi. 

Diogo Dalot - to ciekawy dla mnie transfer sprzed paru dni, o którym dość mało się mówi, jak na Manchester United.

O dziwo Valencia i Young w sumie nieźle się spisywali jako boczni obrońcy w tym sezonie, ale było wiadomo, że klub poszuka bardziej przyzwyczajonych do pozycji graczy. Jednak nieco zaskakujące, że na pierwszy ogień poszedł 19-latek z Porto, który ma na koncie ledwie kilka meczów w dorosłym futbolu. Nie było nawet głosów oburzenia, że takich graczy nie wolno kupować, jak to bywało. Na pewno nastolatek jest duży i silny, jak to Mourinho lubi u swoich obrońców. Grał na obu bokach obrony.

No i Fred - gracz, którego w koszulce Red Devils powinniśmy sporo widzieć. Takiego pomocnika każdy teraz chce: he protec, he attac, szybko przechodzi z jednego w drugie. Dość kosztowny i intrygujący ruch, ma szanse być jednym z kluczowych.

Opublikowano
18 minut temu, ogqozo napisał:

Wow, ludzie naprawdę uważają Wengera za największą zarazę w historii świata, jeśli uważają, że Arsenal z Emerym ma walczyć o drugie miejsce. Mdr. Nie zazdroszczę typowi.

Dopiero co odpisałem w jednym temacie, w którym nie bardzo zrozumiałeś co mam na myśli, a chwilę później wchodzę do tego tematu i okazuje się, że z czytaniem ze zrozumieniem to też tak nie bardzo. Napisałem, że chciałbym drugiego miejsca dla Arsenalu a nie, że z Emerym drugie miejsce od ręki. Może zdarzyć się coś co trudno teraz przewidzieć, jak to w piłce bardzo często bywa. Wenger był w Arsenalu wypalony i Arsenal był wypalony Wengerem i jego metodami, co z kolei pozwala przypuszczać, że w innym miejscu może odnieść jakiś sukces. Tak że nie, Wenger nie jest aż tak zły, po prostu za długo pracował w jednym miejscu, a przy tym nic w swojej metodyce nie zmieniał. Kto stoi w miejscu ten się cofa.

Opublikowano

Zawsze doceniam ludzi z talentem pisania żartów w superpoważnym tonie. 

Z ciekawszych rzeczy, uderzył mnie tego lata transfer Ricardo Pereiry do Leicester City. Rok temu naprawdę, naprawdę się nie spodziewałem, że ten szatan prawej flanki wyląduje w Leicester. W Leicester. To jest dopiero żart. Nie zniosłem transferu tak ciężko od czasu, gdy Jordan Amavi trafił do Aston Villi. Mam nadzieję, że skończy się lepiej.

Mówi się też, że z Leicester dogadany jest Jonny Evans - również zawodnik, którym interesowało się wielu największych... Poważnie starać się miał i Pep, i Arsenal. WBA wolało zatrzymać swojego lidera, by walczyć o utrzymanie, no i nic z tego nie wyszło. Tymczasem 30-letni stoper przechodzi badania medyczne u mistrzów Anglii 2016.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Zawsze mi się wydawało że to zainteresowanie City jest spowodowane tylko tym zeby miec Home-grownów i tyle.

Jak już mówimy o Leicester, ich były gracz - Danny Drinkwater - jest do wyjęcia z Chelsea w promocyjnej cenie 30 milionów Ł. Kluby już sobie ostrzą ząbki na tę promocję.

Opublikowano

Dzieje się w kolejny piękny dzień w Anglii.

Co do naszych Polaków rodaków, to Włosi chcą wydymać Szczęsnego

A Fabiańskiego Walijczycy

Opublikowano

Nie no, to chyba oczywiste, że taki klub jak Juve musi mieć dwóch klasowych bramkarzy, więc jakie dymanko?

Opublikowano

IMO ściągneli Włocha, młodszego, i to pewnie jego będą forsować na bramkarza nr.1. Mając Włocha i Polaka we włoskim klubie to pewnie ten pierwszy będzie faworytem.

NO ALE DOPÓKI PIŁKA W GRZE...

Opublikowano

to jak polak to do ekstraklasy, tutaj beda na niego stawiac.

Opublikowano

Alisson nie był wstanie wygryźć Szczęsnego z bramki, to tym bardziej nie zrobi tego Perin.

Ale swoje też na pewno pogra.

Opublikowano

Przecież jakiś czas temu ktoś tam z góry Juventusu potwierdził, że Szczęsny na pewno będzie numerem jeden w przyszłym sezonie. Tak jak Yakubu napisał, potrzebują solidnego zmiennika. Teraz wszystko w rękach Szczęsnego.

Cristante3.jpg

Oficjalnie: Wychowanek Milanu, reprezentant Włoch, 23-letni pomocnik Bryan Cristante występujący dotychczas w Atalancie został nowym zawodnikiem Romy.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

:ragus:

Opublikowano

No spoko, ale to już pisałem o nim na poprzedniej stronie.

Opublikowano

Ale teraz już O F I C J A L N I E :problem: