Skocz do zawartości

TRANSFERY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

West Ham ładnie zgarnął w tym okienku Fabianski, Wilshare, Yarmolenko. Jakby Payet wrócił to :fsg: 

Opublikowano
Teraz, c0ŕ napisał:

Everton też ładne transfery robił rok temu, miał wbijać do TOP6, a skończyło się jak się skończyło :nosacz2:

Wyje.bali Koemana i grali calkiem dobrze :usmiech: West Ham jak sie w TOP 10 utrzyma to już będzie sukces

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

West Ham ładnie zgarnął w tym okienku Fabianski, Wilshare, Yarmolenko. Jakby Payet wrócił to :fsg: 

...to może tym razem znowu uda im się utrzymać w lidze.

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Wyje.bali Koemana i grali calkiem dobrze :usmiech: West Ham jak sie w TOP 10 utrzyma to już będzie sukces

yup, końcówka była dobra no ale ambicje dużo większe. Często jest tak że niby drużyna ma zaje.biste okienko, na twitterze eksperci się prześcigują w NIEPOPULARNYCH OPINIACH ("Here's an early call - they'll finish above Liverpool this season") i wychodzi to średnio xD W ogóle nie zdziwię się jak Wilshere będzie tam rezerwowym, dobrze że skład się trochę poluzował przez kontuzję Lanziniego

Opublikowano
21 minut temu, c0ŕ napisał:

yup, końcówka była dobra no ale ambicje dużo większe. Często jest tak że niby drużyna ma zaje.biste okienko, na twitterze eksperci się prześcigują w NIEPOPULARNYCH OPINIACH ("Here's an early call - they'll finish above Liverpool this season") i wychodzi to średnio xD W ogóle nie zdziwię się jak Wilshere będzie tam rezerwowym, dobrze że skład się trochę poluzował przez kontuzję Lanziniego

No tak było też z Milanem rok temu, naściągali graczy za ponad 200 mln. Jakie były przechwałki ich fanów gdzie to oni nie skończą w tabeli. A jak chociażby kibic Romy im coś tam wytknął, że transfery to się mogą nie sprawdzić, to od razu beka z transferów Romy i że Roma skończy daleko za nimi. Tylko zapominali o najważniejszym, Roma już na starcie miała dużo lepszy zespół, wielu transferów nie potrzebowała. Nawet po odejściu Salaha i Rudigera kadra wydawała się dużo mocniejsza od kadry Milanu.

Opublikowano

Jean Michel Seri w... Fulham. Nie śledziłem jego kariery zbytnio, ale rok temu mówiło się o Barcelonie, więc nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

Widziałem ploty, że niby Juventus chce Marcelo ale już sobie myślę bez kurcze przesady

Tssooo xddd

Opublikowano (edytowane)

Dobra to są ploty z dupy, woda na młyn pismaków takze radzę nie brać tego na poważnie ale za to jest oficjalne potwierdzenie Lengleta

No i Conte zwolniony
Edytowane przez _Be_
Opublikowano
51 minut temu, hav7n napisał:

Dzisiaj chyba na dobre zakończy się ta saga i wjedzie kombo Sarri + Jorginho.

No pisałem o tym, na dniach potwierdzenie ale to już pewne

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

ja pier,dole, najpierw fabregas polubił tweeta a potem to prostował

Dh6-TXyXcAAkcl4.jpg:large

potem sam wstawił taką wiadomość:

a na profilu klubu oczywiście cisza, oficjalnie Conte dalej trenerem. co to są (pipi) za dzbany xDDDDDD

jutro Sarri wyjdzie na stadion zajarać szluga i zobaczy Conte na treningu ustawiającego pachołki

Edytowane przez ragus
Opublikowano
4 godziny temu, hav7n napisał:

Dzisiaj chyba na dobre zakończy się ta saga i wjedzie kombo Sarri + Jorginho.

I Golovin podobno.

Opublikowano (edytowane)

Betis ogłasza oficjalnie transfer Williama Carvalho. Betis. Williama. Betis. Ale najlepsza jest jakość photoshopa na ich oficjalnym kanale. Prawie wyplułem herbatę na monitor.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

Mateo Gouendouzi - młody defensywny pomocnik uzupełnia skład Arsenalu. Pewnie zbyt szybko nie pogra, ale jeśli kiedyś się pojawi, raczej zwróci uwagę fryzem.

r9qmnVi.jpg

Nie tylko z wyglądu pomocnik bardzo przypomina stylem gry Adriena Rabiota. Tymczasem prawdziwy Rabiot nadal jest w pewnym konflikcie z nowym trenerem Tuchelem i pyta już o niego FC Barcelona.

Edytowane przez ogqozo
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Szakira oficjalnie w Liverpoolu

Conte oficjalnie out.

Sarri za kilkanaście godzin oficjalnie in.

Jorginhio tak samo jak Sarri.

Edytowane przez ragus