Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze Zaha albo Bernard wleci i można kończyć, bo napastnik za Moratę to za dużo szczęścia, a Rugani nie odejdzie skoro odszedł Caldara.

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 777,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano

Szczur... znaczy Arturo Vidal w Barcelonie. Podobno około 20 mln euro. Interes dobry, bo i grajek niezły, ale jest śmieciem.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
W dniu 3.08.2018 o 12:38, _Be_ napisał:

Djn0OElXsAAq9Lk.jpg:large

no to juz z Demeble nie ma mocnych na Arsenal w tym sezonie

urlop konczyl mu sie 13 sierpnia, ale skrocil go i juz dzisiaj pojawil sie na treningu Barcy

chyba nici z transferu do Kanonierow, hehe

Opublikowano

Kat Marcina Wasilewskiego w Borussi Dortmund.

Opublikowano

Welbeck+Ospina za Domagoja Vide, oby to wypaliło

Opublikowano

No i jest

Super deal imo

Opublikowano

Głupek Theo z Atletico przechodzi do Realu Sociedad.

Opublikowano

Najprawdopodobniej nowym bramkarzem Chelsea zostanie Kepa Arrizabalaga z Athleticu BIlbao. Dzisiaj rano był kontakt z samym bramkarzem, przedstawiciele Chelsea poinformowali go o chęci aktywowania klauzuli i zapewnili, że będzie pierwszym wyborem Sarriego. Oblak z kolei z miejsca odrzucił możliwość transferu do Niebieskich.

Opublikowano

Czyli miejsca 6-8 jednak w zasiegu reki.

Mam nadzieje ze za kilka lat wpadnie Lampard i zrobi tam porzadek.

Opublikowano

Nie jest to Oblak (jeszcze), ale lepszy niż Butland.

Opublikowano

80 mln za Kepe

80 mln za Moratę

giphy.gif

Opublikowano

Takie są własnie wydatki u nas w Anglii a nie, że klub pozbywa się najlepszego gracza za jakieś biedne 100 mln

Opublikowano

I bardzo dobrze, że sypnęli kasą (klauzula, nie ma czasu negocjować a Bilbao raczej nie byłoby chętne) i bramka obsadzona na lata, a nie jakieś Butlandy przejściowe.

Opublikowano
10 minut temu, _Be_ napisał:

Takie są własnie wydatki u nas w Anglii a nie, że klub pozbywa się najlepszego gracza za jakieś biedne 100 mln

nie wiem o kim mówisz, ale Modrić cały czas w Realu

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Hart w Burnley :rotfl:

"I feel like I'm in the right place and I feel like this is my time to kick on now," added Hart, who was not picked for England's World Cup squad, to Burnley's website.

Opublikowano
W dniu 6.08.2018 o 13:30, _Be_ napisał:

Welbeck+Ospina za Domagoja Vide, oby to wypaliło

na choooj ten vida. tzn, wiem ze potrzebny jest nowy defensor, ale vida to gwiazda jednego turnieju i raczej wielkim wzmocnieniem nie bedzie. sa ploty ze arsenal bije sie z psg o boatenga, ale pewnie skonczy sie na vidzie :(

chambers poszedl ogrywac sie w pierwszym skladzie do fulham

Opublikowano

Chambers to się nigdy nie przyda 

Opublikowano

jak bedzie gral ch,ujnie to pojdzie za rok za 25mln do evertonu

Opublikowano
2 godziny temu, krzyhu923 napisał:

I bardzo dobrze, że sypnęli kasą (klauzula, nie ma czasu negocjować a Bilbao raczej nie byłoby chętne) i bramka obsadzona na lata, a nie jakieś Butlandy przejściowe.

S7XKUKx.jpg

Opublikowano

tylko niech bachorow nie zostawia w hiszpani bo za kilka lat bedzie problem :reggie:

Opublikowano

Nigdy nie wątpiłem w słuszność wywalenia takich pieniędzy w Alissona. Taki mamy klimat.:reggie:

Opublikowano

4 godziny temu, Qvstra napisał:

na choooj ten vida. tzn, wiem ze potrzebny jest nowy defensor, ale vida to gwiazda jednego turnieju i raczej wielkim wzmocnieniem nie bedzie. sa ploty ze arsenal bije sie z psg o boatenga, ale pewnie skonczy sie na vidzie :(

chambers poszedl ogrywac sie w pierwszym skladzie do fulham

Vida to przypadek Sebastiana Coatesa z Copa America 2011. Spali się raz, dwa. Jak piszesz, typowy turniejowy zawodnik.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Wreszcie, bo już nie mogłem z tej jego wiecznie nafochanej mordy. Lepszy belg i tak został.

VAMOS WĘŻU

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dzisiaj transferowy deadline na wyspach. Będzie się działo :yakubu: