Ore 188 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Romelu Lukaku wraca do WBA. Nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Panowie powaga z tym Ozilem? Bo nie mogę znaleźć oficjalnego potwierdzenia. Arsene mówi mi, że najdalej za pół godziny odpowiednia osoba wrzuci newsa na oficjalną stronę klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Romelu Lukaku wraca do WBA. Nie... Prawdopodobnie tak A miał być taką gwiazdą wg niektórych. Jak United nie kupi Fellainiego bo się spóźnią albo jakieś jaja wyjdą to kibice powieszą Moyesa za jaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Na Chelsea TV przebąkują coś o wymianie Maty na Ibrę. Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Jeden z większych talentów Ligue 1 Florian Thauvin był dzisiaj obiektem wielu ofert, ostatecznie trafił do Marsylii. Czy jest tak dobry jak Hazard, jak niektórzy mówią? Moim zdaniem raczej nie, ale może wylądować w tych okolicach, fajnie będzie go zobaczyć w trudnej grupie LM. Thauvin oficjalnie w OM Romelu Lukaku wraca do WBA. Bliżej mu do Evertonu chyba, ogólnie to podziwiam gości z Chelsea kolejny rok w którym zostaną z jednym czy dwoma napastnikami Ozil oficjalnie w Arsenalu Edytowane 2 Września 2013 przez -DamiaN- Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Wytrzeszcz aka Mesut w Arsenalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Mesut Ozil Real Madryt --> Arsenal Londyn Potwierdził to na swoim profilu na FB. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 tak czytam i niezła akcja z tym Herrerą, gość podpisał kontrakt z fejkowymi przedstawicielami United. xD To plus desperacki bid 40m za Khedirę - Manchester oficjalnie frajerami okienka. Jak jeszcze nie potwierdzą Fellainiego to będzie to chyba oficjalnie pośmiewisko dekady. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Z tego, co mówią moje źródła, prawdopodobnie właśnie w tym momencie w jednym pokoju stoją Fellaini, ktoś z Evertonu i ktoś z MU i krzyczą na siebie (a Moyes i Kenwright przez telefon). Edytowane 2 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Perez znów zrobił z siebie idiote. Oby się wypchał tym Bale'm dear fans of real madrid,thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.although I'm leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future. Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Guti 2.0,który obsrał się z powodu rywalizacji odchodzi,straszne. Fuera Perez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ku.rwa, o co chodzi Mou? Nie wiem, zamierza grać ustawieniem 4-6? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ja nie wiem jak tak można płakać za Ozilem, koleś jasne jest świetnym piłkarzem, ale też bardzo chimerycznym i jego głównym i chyba jedynym atutem jest świetne podanie... zupełnie jak Guti. A jak patrzy się na tego Isco to oprócz genialnego podania, ma drybling, strzał czy dobre wykończenie, czego brakowało u Ozila szczególnie w meczu z Borussią. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Romelu Lukaku wraca do WBA. Bliżej mu do Evertonu chyba To prawda. Zostałem źle poinformowany i w rezultacie napisałem niepotwierdzoną informację. Edytowane 2 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 NIE PŁAKAŁEM PO OZILU Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Na fejsie histeria jest przeogromna z powodu jego odejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 #THFC - Eriksen, Lamela, Paulinho, Soldado #MCFC - Fernandinho, Navas, Negredo, Jovetic #CFC - Eto'o, Willian, Schurrle #AFC - Ozil #MUFC - Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin$ 0 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) (można włączyć angielskie napisy) he he Edytowane 2 Września 2013 przez Marcin$ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Pizdeczka, bał się konkurencji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Podobno Fellaini w MU za 27,5 mln funtów. http://www.sport.pl/pilka/1,96012,14537671,Transfery__Fellaini_w_Manchesterze_United_.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 And Everton also got McCarthy in on time! So, Fellaini is a United player, Anichebe has gone to West Brom and Lukaku, McCarthy and Barry arrive at Everton. Busy day at Goodison. Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Lukaku w Evertonie do końca sezonu Felaini w MU plus Contrao prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Coentrao? http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47417 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ozil tez mówił że zostaje XD Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Deal był w toku i został w zasadzie potwierdzony przez ludzi z klubu, ale prawdopodobnie nie zdążyli na czas. Czekam na jakiś żart o tym, że United jest sponsorowane przez Epson i nie umie wysłać faksu na czas. Zresztą, kurde, po co im był Coentrao, mają Buettnera, chętnie bym go zobaczył w akcji, moim zdaniem nie zawodził. Edytowane 2 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi