ogqozo 6 530 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Mamy chyba pierwszy większy transfer zimowego okienka. Valencia potwierdziła, że Adil Rami zostanie wypożyczony do AC Milan. "Bild" donosi z kolei o innym stoperze. Podobno Mats Hummels uzgodnił transfer do FC Barcelony. Plotka się rozprzestrzeniła, choć wygląda mi na totalną bujdę. Nie tylko dlatego, że zdaniem gazety Hummels ma klauzulę odejścia (i to dość niewysoką - 35 mln euro), o której moje źródła nic nie mówią (załóżmy, że to mogłaby być taka przenośnia - "BVB powiedziała Hummelsowi, że jak ktoś da 35 mln, to go puści"). A w sumie szkoda, bo podoba mi się chociaż sugestia z artykułu, że na jego miejsce Dortmund chce ściągnąć Fabiana Schaera. A trudno o lepszy zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 o której moje źródła Prawie jak mityczne kontakty Świerczewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Agenci Messiego informują, że latem jakiś klub chciał wpłacić Barcelonie klauzulę 250 mln za koksa. Ciekawe czy to nie podpucha, żeby tylko kolejny raz podnieść zarobki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 a Adil Rami w Milanie Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Keisuke Honda (CSKA) ma trafic do Milanu 1 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Dariusz Dudka podpisał kontrakt z Birmingham. Wow, Dariusz Dudka żyje! Regularnie grał w polskiej kadrze i ma dopiero 29 lat, a tak długo był na bezrobociu, zadziwiające. Nie wolał już np. wrócić do Wisły niż walczyć o utrzymanie w angielskiej drugiej klasie? Mój ulubiony wpis na Twitterze od fana Birmingham: "może namówi Lewandowskiego, Błaszyczkowskiego i Piszczka". Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) 3 stycznia Keisuke Honda oficjalnie zostanie zawodnikiem Milanu. Potwierdził to Galliani, dyrektor wykonawczy włoskiego klubu. Dziś Sneijder wyeliminował Galatasaray Juve, więc wrócił temat transferu do Manchesteru United. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Pawlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Według Sky Italia Chelsea miała złożyć Interowi ofertę opiewająca na 15 mln za Freddy'ego Guarina. Oferta ta została odrzucona, Inter chce co najmniej 20 mln. Spekuluje się, że w grę wchodzi zamiana za jednego z 3 zawodników: Luiza (raczej nie), Matę (prawdopodobne, ale chyba nie) lub Dembę Ba (możliwe). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 A Mikela nie chcą w Interze <marzy>? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mourinho tak się nim podnieca, że wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Włoskie "Metro" jest pewne, ze już podczas zimowego okna transferowego zawodnikiem Chelsea zostanie Freddy Guarin, występujący w Interze, a wcześniej w Porto. Jaram się, zdecydowanie wyróżnia się na tle innych zawodników z Mediolanu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dość zaskakujące, bo Ramires jest w tym sezonie podstawowym graczem i jednym z lepszych w Chelsea. No ale właśnie, może Chelsea po prostu jest przerażona, że ma jednego podstawowego gracza na jakiejś pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 A może to dla Lamparda alternatywa? Tzn fajnie by było tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Podobno jako zastępstwo za van Ginkela, w tym sensie, że ma kontuzję. Lampard może mieć wahania formy, więc jako alternatywa.. Od razu przypomina się Raul Meireles. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Informację na temat ewentualnego transferu Guarina do Chelsea potwierdził agent piłkarza. Sam zawodnik jest przekonany, teraz do porozumienia muszą dojść oba kluby, co raczej nie będzie problematyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kolejny niespodziewany (powiedzmy, bo o definitywnym nikt chyba nie myślał) transfer z udziałem Chelsea. Jak podaje Kicker, Kevin De Bruyne jest o krok od Bayeru Leverkusen. Do transferu brakuje zgody Mourinho. Transfer Guarina coraz bardziej pewny. Liverpool planuje gigantyczną podwyżkę dla Suareza. Leandro Damiao w Santosie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Luis Suarez z nowym kontraktem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Luis Suarez z nowym kontraktem. Najlepsza możliwa decyzja. Oby tylko grał jak najdłużej na takim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 http://www.sport.pl/pilka/1,64946,12024591,Premier_League__Bale_zostaje_w_Tottenhamie__Podpisal.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Pierwszy lepszy kryzys w klubie i szybko zmieni zdanie na "chcę grać w klubie, który ma szanse osiągać sukcesy, chcę zdobywać trofea". Jeszcze nie dawno tak mówił, a teraz 'chce grać dla tego klubu, bo czuje wsparcie, kocha fanów i wszystko jest cudowne bla bla', oczywiście dziwnie zbiega się to z tym, że wyskoczyli z formą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Pierwszy lepszy kryzys w klubie i szybko zmieni zdanie na "chcę grać w klubie, który ma szanse osiągać sukcesy, chcę zdobywać trofea". Jeszcze nie dawno tak mówił, a teraz 'chce grać dla tego klubu, bo czuje wsparcie, kocha fanów i wszystko jest cudowne bla bla', oczywiście dziwnie zbiega się to z tym, że wyskoczyli z formą. Do Realu niezbyt to pasuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Szanse na zdobycie pucharku z Realem są jednak większe niż w Liverpoolu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Berbatov niby do Arsenalu idzie za 2mln funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 3 drewno do ataku : ( Cytuj Odnośnik do komentarza
Arik_19 628 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Ole Gunnar Solskjaer został nowym menedżerem Cardiff City. Plus sprawdzone info od Romana! https://twitter.com/KoltonRoman/status/418713890243895296 Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Arik_19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi