Skocz do zawartości

TRANSFERY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wzmocnienie - hmm zobaczymy po czasie, na chwile obecna to raczej poszerzenie wyboru majac na uwadze jak szklany jest jones, chimeryczny royo, shaw czy valencia(choc zeszly sezon mial dobry)

Opublikowano

ano, ponoc juz prawie pewne, uwielbiam goscia, jeden z moich ulubionych pilkarzy ale z jego tygodniowka i forma, ktora skonczyla sie z fergusonem niestety to bedzie sensowne wyjscie

Opublikowano (edytowane)

Chciałem coś pisać uszczypliwego, ale potem się ogarnąłem, że osoby, które nie kibicują Realowi, nie śledzą od iluś lat dzień w dzień newsów dotyczących tego klubu. Uwierz mi, że im szybciej Iker odejdzie, tym lepiej dla wszystkich.

Edytowane przez blazej10
Opublikowano (edytowane)

To samo bylo sezon temu z VV. Co bedzie potem, kto bedzie bronil etc. Nic nie bedzie, dobrze bedzie i tyle. A z jego ostatnia forma to pewnie nawet bedzie jeszcze lepiej

Edytowane przez Welna
Opublikowano

Mógłby się już nie wygłupiać i zakończyć karierę, ewentualnie wyjechać do jakiejś egzotycznej ligi po wypłatę, a nie do reszty rozmieniać się na drobne

Gość Rozi
Opublikowano

Żebyś się jeszcze nie posrau.

Smoki dogadują się z Llorente. Jakie to okienko, to ja nawet nie.

Opublikowano

niech ktos mi wytlumaczy jakim cudem united sprzedaje naniego i van persiego do fenerbahce za odpowiednio 4 i 4,7mln funtow, przeciez jeszcze nie tak dawno za podobne pieniedze do turasow lecial mierzejewski...w czasach gdy sredni grajkowie osiagaja astronomiczne kwoty strasznie jestem zdziwiony, ze united dla obnizenia zarobkow (bo oboje zarabiali krocie) decyduja sie na tak desperacka tania sprzedaz

Opublikowano

Żebyś się jeszcze nie posrau.

Smoki dogadują się z Llorente. Jakie to okienko, to ja nawet nie.

Ta mega okienko. W końcu Porto to europejski potentat a Iker jest w boskiej formie, Liorente też świat zwojował :)
Opublikowano

turecka liga to jakas abstrakcja sie robi, hajsu z kebaba na peczki, a tak sie jeszcze kiedys z niej ludzie smiali - nani, van persie, podolski, ronaldinho, eto, snajder, muslera, diego, meileres itp - derby stambulu beda epic

Opublikowano

Tak jak V.Persie i Falcao. Jakie nazwiska.

Ty jesteś naprawdę bardzo, bardzo głupi.