ogqozo 6 549 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 <50 mln=taniocha :lol2: Chyba raczej 35 mln EURO ?? Z tego co czytałem, to łączne zobowiązania wynoszą ponad 40 mln euro. To bez wątpienia mniej niż 50 mln. Ale nadal bardzo dużo, jak na zawodnika, o którym nie wiadomo, czy będzie grał w pierwszym składzie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 (edytowane) http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktu...ci&id=24553 Barcelona chce kupić Ville,nawet nie prowadząc negocjacji z Valencią Abdul Kader Keita Olympique Lyon --> Galasataray Miguel Angel Moya RCD Mallorca --> Valencia CF Bruno Saltor Almeria --> Valencia CF Edytowane 2 lipca 2009 przez MYSZa7 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 podobno Michael Owen przechodzi dzisiaj testy medyczne w Manchesterze United. Jest wolnym zawodnikiem więc MU nic nie musi za niego zapłacić,a sam zainteresowany podobno jest bardzo chętny do gry bo może to być ostatnia szansa w jego życiu na grę w tak wielkim klubie... ....hmm...niby plota..niby testy medyczne..jak za darmo to może być...ciekawe co na to kibice L'poolu Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Tevez nie chciał do Liverpoolu, bo nie zrobi tego kibicom MU, a Owen, legenda i wychowanek idzie do Manchesteru. Szacunek do niego mój wynosi równe 0. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 (edytowane) już oficjalnie Owen w Manu na zasadzie wolnego transferu No to czekamy na jego odrodzenie...np w meczu z Liverpoolem Edytowane 3 lipca 2009 przez Ficuś Cytuj
Linek 187 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Co kiedyś było nie do pomyślenia, teraz, w dobie skomercjalizowanego futbolu jest na porządku dziennym. Zdjęcie, jakby był w ManU już ładnych parę lat, ech. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Największe zaskoczenie dla mnie tego okienka transferowego... Już mnie chyba nic bardziej nie zaskoczy. Chyba, że Ronaldo wróci do United za 50 baniek jeszcze tego lata Koszulka ManUtd tak bardzo mu nie pasuje, że się tego nie da opisać. Jednak jeśli będzie dla nas bramki strzelał, to nie będę miał nic przeciwko Zresztą i tak wcześniej miałem wobec niego neutralny stosunek i nie ubolewam, że kiedyś był scouserem. Cieeekawy transfer, nie ma co. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Myślałem, że to mimo wszystko będzie plota. Zdjęcie z szalikiem jest strasznie pokręcone, nie rozumiem człowieka... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 (edytowane) ja jestem ciekaw czy to czasem nie koniec transferów United i zarząd(czytaj Glazierowie) uznają,że Owen i Valencia to zapchajdziury w miejsce Teveza i Ronaldo i pozostałe 65milinów funtów(80mln za Ronaldo -15mln za Valencie - darmowy Owen) pójdą na spłatę raty gigantycznego zadłużenia Burgerów Dalej liczę,że ManU się jeszcze wzmocni bo dotychczasowe transfery choć dobre(czytaj tanie) to raczej wzmacniają ławkę rezerwowych niż są realnymi/pewnymi armatami do 1 składu.Choć po cichu liczę,że jeśli Owena będą omijać kontucje to maluch jeszcze pokaże na co go stać,podobnie jak z Saviolą uważam,że jeszcze z tych piłkarzy będzie sportowy pożytek. Edytowane 3 lipca 2009 przez Ficuś Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 3 lipca 2009 Autor Opublikowano 3 lipca 2009 Przecież dla Owena to wielka szansa na grę o wielkie trofea . Według kibiców Liverpoolu najlepiej jakby poszedł do Hull i się tam marnował . A co do Teveza - do Liverpoolu niet , ale do lokalnego wroga MC proszę bardzo . W poniedziałek idę przedłużyć cyfrę plus . Angielska piłka i nic więcej mi nie trzeba . Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 ja jestem ciekaw czy to czasem nie koniec transferów United i zarząd(czytaj Glazierowie) uznają,że Owen i Valencia to zapchajdziury w miejsce Teveza i Ronaldo i pozostałe 65milinów funtów(80mln za Ronaldo -15mln za Valencie - darmowy Owen) pójdą na spłatę raty gigantycznego zadłużenia Burgerów Dalej liczę,że ManU się jeszcze wzmocni bo dotychczasowe transfery choć dobre(czytaj tanie) to raczej wzmacniają ławkę rezerwowych niż są realnymi/pewnymi armatami do 1 składu.Choć po cichu liczę,że jeśli Owena będą omijać kontucje to maluch jeszcze pokaże na co go stać,podobnie jak z Saviolą uważam,że jeszcze z tych piłkarzy będzie sportowy pożytek. Podobno Valencia ma otrzymać koszulkę z 7, a siódemka w United to szczególny numer. Jeśli będzie miał #7, to BĘDZIE MUSIAŁ napier.dalać na najwyższym światowym poziomie, bo inaczej będzie lipa. Takiego numeru na plecach po prostu nie można zmarnować A tak serio mówiąc - widać Ferguson widzi w nim spory potencjał, skoro tak o niego zabiegał. Mam nadzieję, że po raz kolejny będzie miał rację Owen rzeczywiście będzie bardziej 'superrezerwowym' niż wzmocnieniem pierwszej jedenastki, ale liczę na to, że zostanie takim "Larssonem" dla United, tj. nastrzela kilka ważnych goli i odejdzie w blasku sławy. PS: Coś czuję, że Fergie planuje zaskakujący, wielki transfer za grubą mamonę. Obym się nie mylił !!! Cytuj
majkelek 23 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 ManU może sobie pozwolić żeby już nawet nie sprowadzać więcej napastników, bo mają Rooneya i Berbatova do tego bandę młodych gotowych do gry snajperów. Z tego co wiem to mają prawa do Fraziera Campbella w zeszłym sezonie nie zachwycił w Tottenhamie, ale może coś z niego być. Dwa sezony temu był królem strzelców zaplecza ekstraklasy angielskiej także na pewno strzelać umie. Co do Owena to mam tylko 1 myśl: oby się nie połamał znowu. W Polsce pojawiają się plotki o Radomskim w Lechu. Mam nadzieję, że to pozostanie plotką. Do tego małe pytanie słyszał ktoś może jakieś wiadomości o Wojciechowskim? To ten który na początku zeszłego sezonu bodajże pojawił się na chwile w Heerenven strzelił nawet jakąś bramkę i potem zniknął tak szybko jak się pojawił. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 5 lipca 2009 Autor Opublikowano 5 lipca 2009 (edytowane) Lolki z Madrytu podobno dają za Riberyego Robbena i Sneidera plus 17 mln . Dla mnie on nie jest wart tyle . Bayern zrobiłby dobry interes . Edytowane 5 lipca 2009 przez malin1976 Cytuj
majkelek 23 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 (edytowane) Madryt w końcu fajny pomysł na transfer. Edytowane 5 lipca 2009 przez majkelek Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Yuri Zhirkov CSKA Moskwa --> Chelsea Londyn Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Lolki z Madrytu podobno dają za Riberyego Robbena i Sneidera plus 17 mln . Dla mnie on nie jest wart tyle . Bayern zrobiłby dobry interes . również uważam,że ta opcja się bardzo opłaca Bayernowi. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 (edytowane) Oguchi Onyewu Standard Liege --> AC Milan ...jak już Milan robi transfery to tylko za darmo Edytowane 7 lipca 2009 przez MYSZa7 Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Ale to akurat ciekawy ruch, gość się dobrze zaprezentował i ma szanse na spore granie. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 7 lipca 2009 Autor Opublikowano 7 lipca 2009 Napastnik Manchesteru City Jo ponownie przeszedł do Evertonu na zasadzie wypożyczenia. Brazylijczyk występował na Goodison Park od stycznia i zrobił dobre wrażenie zdobywając pięć bramek w dwunastu występach dla The Toffees. Teraz oba kluby doszły do porozumienia w sprawie przedłużenia wypożyczenia. Cytuj
Ludwa07 1 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Kerlon Moura Souza Chievo Verona -> Inter Mediolan (powrót z "cichego" wypożyczenia spowodowanego brakiem miejsc w kadrze dla graczy spoza UE) Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Manchester United pozyskał francuskiego skrzydłowego Bordoeaux - Gabriela Obertana. Po Antonio Valencii oraz Michaelu Owenie jest to trzeci nabytek 'Diabłów' tego lata. Po opuszczeniu kluby przez Cristiano Ronaldo (teraz CR9 :f) widać zdecydowane ruchy Sir Alexa Fergusona jeżeli chodzi o boczne flanki. Na celowniku Realu Madrid pojawił się nowy piłkarz. Jest nim reprezentant Hiszpanii, zawodnik Villareal - Santi Cazorla. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 10 lipca 2009 Autor Opublikowano 10 lipca 2009 Manchester City nie tylko na zakupach ! Oddaje za nieujawnioną kwotę do St Etienne pomocnika Gelsona Fernandesa . Z 10 zawodników poleci za niemałe pieniądze . Robią miejsce na gwiazdy hehehe Podobno Samuel Eto'o już podobno dogadany z City Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 13 lipca 2009 Autor Opublikowano 13 lipca 2009 Alex Ferguson stwierdził że transferów w tym okienku już nie będzie . I ja się cieszę bo np taki Owen dostanie szansę i mam nadzieję że ją wykorzysta . Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Alex Ferguson stwierdził że transferów w tym okienku już nie będzie . I ja się cieszę bo np taki Owen dostanie szansę i mam nadzieję że ją wykorzysta . tak więc jednak Glazerowie uznali,że pieniądze za Ronaldo pójdą na spłatę długów....oczywiście oficjalnie będą mówić co innego. Osobiście spodziewałem się mimo wszystko wielkiego nazwiska,kupieni zawodnicy choć dobrze prorokujący na przyszłość i perspektywiczni(no może prócz Owena) to jednak wielkie znaki zapytania i nie wiadomo czy wypalą.MU już przerabiał takie wielkie "talenty" jakmin. Kleberson czy Djemba-Djemba w przeszłości. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Przybliży ktoś sprawę tych długów MU? O co chodzi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi